שני שאולי!

אספי22

New member
שני שאולי!

היי! אני חדש בפורום וצופה קבוע בתוכנית! אמש בילתי במועדון התאטרון ביפו ובין קהל הבליינים נצפתה לה שני שאולי. שאולי, שנראתה נבוכה מעט ( בעל המועדון זיהה אותה) כאשר קראו לה לבמה, התגלתה אצלי כבחורה יפייפייה ביישנית וחמודה להפליא ( הגישה שלה לאנשים) שנכחו במקום, התשומת לב לכל אחד ואחת, החיוכים ועד כמה שהיא מזכירה במציאות את סנדי! הוכיחו לי באופן סופי ( מלבד היותה כישרונית בטירוף) שאין מראוייה לה לניצחון! נ-ב עזבו אותכם מספקולציות ומשחק מכור ( הולכים לטובתה כי חני מכירה אותה) להזכירכם מחצית מהמשתתפים בוגרים של בית צבי ואף ציפי פינס מורה שלהם לדרמה באותו בית ספר, מה גם שחלקם מופיעים והופיעו בהפקות של השופטים ( רוויטל וכינרת תלמידות של ציפי ורוויטל השתתפה בהפקה עם חני) כך שלא הכל מכוון לשני! ועם כבר משווים אותה לאימה הרי שכאן התשובה, נוהגים לעשות השוואות כאשר יש במה להשוות והרי ששני כולכך מוכשרת ומזכירה את אימה ומכאן ההשוואה, השוואה לכישרון, ליחוד ליופי! בקיצור מגיע לה לעלות לגמר ולזכות!

thereal2

New member
שני ראוייה אך רויטל תנצח

רויטל היא היא סנדי האמיתית

dekel10020

New member
רויטל מתאימה להיות החברה של סנדי לא סנדי !!!

לפי דעתי התחזית שלי היא ככה שבוע הבא אילנה באור תעוף בסיבוב הראשון . בסבוב השני תעוף כנרת ובגמר שני תנצח את רויטל ואז אבי קושניר יגיד לרויטל יש הפתעה את תשחקי את החברה של סנדי אבל לא את סנדי כי היחידה שמתאימה היא שני שאולי האחת והיחידה, אני בשבוע שעבר ממחנה אימונים שאין שם טלוויזיה ביקשתי מחבר את מספר שלה כדי לשלוח 5060 5 פעמיים אני חוזר 5 פעמיים רק בשבילה ובחצי הגמר אני יציבע לפחות 5 פעמיים זה בטוח . דקל

ורו3

New member
את החברה של סנדי תשחק מיכל אמדורסקי

ככה הכריזו לפני כמה תוכניות.

dekel10020

New member
טעות , טעות

מיכל אמדרוסקי ביטו ריזו הביצית בחבורה , בטח יש עוד שחקניות רויטל יכולה לשחק גם את פטי בגריז , פינצי תשחק מיכל מוכתר . דקל

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לגמרי ../images/Emo45.gif

שני מזוייפת להחריד.

dekel10020

New member
תגובה tink 16

אני בטוח ששני שרה מצוין וגם משחקת מצוין ראיתי אותה בהמון הצגות וראיתי את הצגה מערב פרוע פעמיים וחחצי גם בגלללה אני חוזר גם בגללה.. נהנתי מכל רגע , אחרי שגריז יגמר , אני מציע לך ללכת למערב הפרוע להצגה עם שני שאולי המדהימה ותדהים אותך מחדש. דקל אני כל שבוע ששני בגריז מצביע 5 פעמיים אני חוזר 5 פעמיים לשני שאולי , לשני שאולי , הגברים לא מענינים אותי , רק שני שאולי , רק שני שאולי . דקל

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אני לא חושבת כמו ../images/Emo13.gif זכותי לא?

dekel10020

New member
תגובה tink 16

תגידי לי טינקי מספר 16 האם ראיתי עם הצגה עם שני שאולי ? כי אני ראיתי המון הצגות עם שני שאולי ונהנתי כל רגע אני חוזר כל רגע, ראיתי מספר הצגות בבית צבי ופחות נהנתי מהם, דווקא נהנתי מהצגה דלתיים סגורות שראיתי , ועוד ראיתי את גריז לפני מספר שנים, היה נחמד ולא יותר , בגריז במחזמר אהבתי יותר אם אקי אבני וסי הימן . למי שכן אהבתי את אחים בדם את אחיות עם אקדחים אהבתי. אבל רויטל לא במיוחד את שני נהנתי מכל רגע ,היא גם שרה יפה וגם משחקת נהדר ואני מת מת עליה , ואם היא תעבור לחצי הגמר , אני מתכוון לעשות תחופשת מאוד מיוחדת ומפתיעה , נקראת פרעוית גריז . עם שלט שכל בן שיצביע רויטל יושלך לירקון . דקל

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אדון דקל היקר,

לא כולם צריכים לחשוב כמוך, מדינה דמוקרטית. תוציא את הראש שלך מהתחת.

dekel10020

New member
לטינקי 16 היקרה

תגידי אתה בחוג דרמה , האם אתה רואה הצגות שאתה יודע מה הצגה יפה ומה הצגה פחות יפה הצגות הפחות יפות היא שלא אהבתי זה רומניטקה כי אין שם הרבה פעולה משעמם , ודווקא מצליחים לא התלהבתי במיוחד אבל הצגות בסמינר התלהבתי מאוד מאוד מאוד . ולכן אני מתכנן להצביע לשני שאולי בSMS 5 פעמיים כמו שכתוב בתקנון . דקל

dekel10020

New member
המשך לטיניקי

המורה שלי לדרמה אומרת שיש פתגם הדבר החשוב ביתר בתאטרון הוא פעולות ויש פתגם ידוע פעולה תציל ממות . דקל מה אתה אומר טינקי האם אתה רואה את הצגות ? או שאתה רק מסתכל ולא רואה הצגות . נרניה ראיתי את רויטל זצלמן ולא שיחקה גם שם תפקיד ראשי , אלא תפקיד משני . דקל

naorsara

New member
כניראה שמישהו בכוונה תחילה רשם את התרשומת....

ועוד העלו את זה לראש העמוד האם זה לא אומר משהו???

למעלה