שני שאולי

barmiz

New member
שני שאולי

המשחק מכור או לא מכור - זה לא משנה מה שמשנה הוא שהפקת גריז - אחד התוכניות הכושלות של ערוץ 2 היא הפקה חובבנית, אגוצנטרית וסובייקטיבית! שני מדהימה - מבחינת הקהל היא ורויטל בגמר. השופטים עשו טעות גדולה מאוד. ציפי מוזמנת לחזור להפקות הכושלות שלה בליסין, אלדד מוזמן לחזור למרתפי הפרינג' ואסף ל... אבטלה? שני תגדל ותצליח - היא אחת מאמניות המחזמר הגדולות בארץ! אנחנו נשמע עליה! סנדי קטנה עליה! פצפונת עליה! שני! בהצלחה!!!

נישה4285

New member
צודק

צודק בכל מילה!!! זה לא להאמין...... כל התוכניות שני הייתה מעולה גם לדעת השופטים, ופתאום אילנה שווה יותר ממנה???? ממש שטויות במיץ ואתם תראו שהאמת תצא לאור....

מוררן

New member
שנ שאולי פשוט מופיע כרגע בקמארי

וכנראה שזה לא התאים לציפי פינס אחרת איך אפשר להסביר את ההתהפכות הזאת כל העונה הם שיבחו אותה ואמרו שהיא מתאימה להיות סנדי ופתאום אילנה טובה ממנה??? משח מכור

הם ירדו על אילנה ללא סבה

השירה שלה היתה מצוינת. היא מגוונת ומעניינת. והיתה להם כוונה להשאיר את שני, כי היא בוגרת יותר. הם חוששים להעמיס הופעה ערב ערב במחזמר גדול על צעירה. בעצם, גם גל הדסי היתה טובה מאד ובגלל הגיל דחפו אותה החוצה. כשהם רוצים לדחוף החוצה הם מחפשים סבות. כשהם רוצים להשאיר , אשה חזקה ומנוסה הם יתעלמו מן הזיופים .

ה צ פ ע

New member
זה משנה ממש אם אילנה או שני עלו?!;)

אחרי הכל, בסופו של דבר, (לפי דעתי האישית) מגיע לכנרת לגלם את סנדי!:)

dekel10020

New member
לתגובה חריפה לצפע

התכסיה של ציפי פינס כדי ששני לא תעמוד להצבעה היא הורידה אותו , כי היא פחדה שבמקרה מסוים יההי הדחה בין רויטל לכנרת ולכן היה ברור שרויטל תבחר , לכן השיטה המתוחכמת הזאת ותאמין לי לפי דעתי לכנרת אין שום סיכוי ואני מחרים את כל הצגות של בית לסין בגלל ציפי פינס ואת כל הופעות של אסף אמדרוסקי . דקל

ה צ פ ע

New member
מה חריף בהודעתך?! ;)

אגב, חלק מההודעה יצא מבולגן/לא-מובן, בכל אופן, למה לערבב בין "תוכנית ריאליטי" ב-TV לחיי היום-יום?! (קח בחשבון, שחצי מהיציאות היו לצורך רייטינג, שגמככה זוחל לו, תחשוב על זה;)

dekel10020

New member
חריף זה החרם על הצגות של בית לסין, גריז ואסף

החריף הוא שאני מחרים את כל הצגות בית לסין , גריז וכל הופעות של אסף אמדרוסקי בגלל השיפוט המעצבן של אסף וציפי פינס ששישנו את דעתם , היחידים באותו קוו כל הזמן הם חני ואלדד זיו . דקל

ה צ פ ע

New member
ואתה חושב ש...

אם תכתוב זאת כתגובה לכל הודעה בפורום, יעזור לך משהו?! זה רק יתחיל להכעיס אחרים בפורום... לא נשמע/נראה לך מספיק חריף שרשמת זאת כבר ב-2שירשורים שונים, שקשורים ישירות להודעה שלך?! למה לערבב ולהפיץ סתם בכל שניה את אותו נוסח בכל הזדמנות?! (צר לי, אך לרגע זה נראה כחסר-חיים לחזור על כך כל הזמן...צא קצת לנשום בחוץ, מחוץ לפורום)

dekel10020

New member
התשובה כן ,כדי שיראו ויש כמה תומכים

יש מספר אנשים חמודים שכתבו אני אתך כמו אני איתך!!!ו נישה4285 שמעו כולםו נישה4285 ו 01:11 | 16/03/08 שמעו כולם, עזבו אתכם מי יותר טובה, מה שמעצבן פה באמת זה החוסר מקצועיות והזלזול ברמת האינטילגנציה של הקהל, כאילו שלא היה ברור שהעיפו את שני כי יש שם משהו מסריח... פתאום משום מקום הם התהפכו ב 180 מעלות.... הכל מכור וימשיך להיות מכור.... חוסר צדק יכול לשגע אותי!!!! איך פתאום אסף שהוא מבין בשירה ומוזיקה מחליט שאילנה שרה טוב יותר משני? ציפי החליטה להעיף אותה בגלל הקטע עם הקאמרי ובטח גם אלדד... הכי הכי מקסימה בתור שופטת זו חני נחמיאס. • שנ שאולי פשוט מופיע כרגע בקמאריו מוררן ו 11:07 | 15/03/08 וכנראה שזה לא התאים לציפי פינס אחרת איך אפשר להסביר את ההתהפכות הזאת כל העונה הם שיבחו אותה ואמרו שהיא מתאימה להיות סנדי ופתאום אילנה טובה ממנה??? משח מכור מה אתה אומר צפע לא אני לא לבד . דקל נראה לי שאתה צפע לבד

ה צ פ ע

New member
אני ממש לא מצפה לתגובות בכתב;)

אלא, בסופו של דבר, לתגובות ב-SMSים וברגליים ואז נראה מי יותר מבודד?! איך זה?!;) (אגב, איני ממש לבד, כי איני חי רק על גבי הפורום הזה או בוירטואל, ובנוסף, אז "הולכים" איתך על הכתב עוד 2בערך?!;) בהצלחה...) בסופו של דבר, תזכרו דבר פשוט: לשמור על פרופורציות! רוצים תאטרון ואומנות במה משגשגים?! בצורה של החרמה בגלל תוכנית ריאליטי זו ממש לא הדרך הנכונה!
(ותחשבו על זה...)

ofi5

New member
דוקא

חושבת שכנרת הכי טובה היא פשוט מדהימה והכי ראויה.

dekel10020

New member
תגובה לאופי תשמי לב להתנהגות החשודה של אסף

לאופי 5 היקרה שלום , סתכלי על השיפוט בחצי גמר של הבנות ובכלל אסף תגלי מספר הבדלים בולטים בהתנגהתו סימן שיש מה שהוא רקוב ושחיתות עם ציפי פינס ביחד . האמיתים שתמיד אמרו את האמת זה אלדד זיו וחני נחמיאס . כל הזמן הוא התלבט ופתאום בחצי הגמר הוא לא התלבט חשוד מאוד !!!!!!! כנראה שאסף

ofi5

New member
אסף וכל השאר.

דקל ידידי. מאד לא נעים שהפיבוריטית שלך לא עברה לשלב הבא.... ואני מבינה את התסכול שלך.... אבל ברצינות גמורה. תבין שלפי דעתי, ואני מאד מעריכה את הכשרונות על הבמה, שני, זמרת ברמות...... מעל כולם. אבל, מאחר וזה מחזמר, שיש המון משחק וגם טקסט, בקטע הזה שני חלשה. לכן, גם לטובתה זה שלב יפה , כל עם ישראל מכיר אותה וביכולות השירה שלה. היא תופיע על במות ובודאי תצליח. לתפקיד הזה הספציפי היא פחות התאימה, היה חסר התמימות, הנאיביות שאיפיינה את סנדי. אל תקח ללב, ואל תשכח, שכולם - רק בני אדם.

dekel10020

New member
אופי יקר שלי

שמעת לב להתנהגות החשודה של אסף אמדורסקי ??? שמתה לב כל הצבעות הקודמות הוא התלבט ופתאום הוא לא התלבט חשוד מאוד !!!! ולפי דעתי ציפי פינס עשתה עסק מלולך , כי התירוץ של אסף הוא כזה עלוב , זה לא הקול שלו זה הקול של ציפי פינס , סתכל על טעונתי ותראה שהן מוצדקות , ממתי אסף מבין ממשחק הוא זמר או מלחין אבל לא למד 3 שנים משחק או בימוי הוא פשוט העתיק במבחן והוא נכשל נכשל נכשל .

dekel10020

New member
לאפי למה אתה לא עונה , אתה נכנעת !!!!

תשים לב שאין לי טעות לאלדד זיו ולמרות שהוא היה נגד שני , אני חוזר נגד שני , ממתי אסף יודע מה זה משחק , הוא העתיק במבחן כי ציפי אמרה לו להעתיק , וכמעט תירוץ זהה לציפי פינס זה נשמע מסריח מאוד ו, ולא אראה את גריז אלא הולך לראות את דוגמנות בערוץ 10 דקל

למעלה