שנכיר יותר אחד את השני הכנתי שאלון קטן. תענו

שgal0

New member
שנכיר יותר אחד את השני הכנתי שאלון קטן. תענו

שם: תאריך לידה: גיל: מקצוע: שיר בעברית אהוב: שיר אהוב של יפתי: סדרה אהובה: ציטוט נחמד: כלב? חתול? אחים\אחיות? וכמה?: השלם את השפט: אני לא יכול בלי ___________ יהיה נחמד אם כולם יענו...

שgal0

New member
../images/Emo26.gif עונה

שם:גל בן-עמי תאריך לידה:9/9/1990 גיל:עוד מעט 17 מקצוע: תיכוניסטית , משחקת טניס שיר בעברית אהוב:עכשיו אתה חוזר בחזרה--> מירי מסיקה שיר אהוב של יפתי: נגמר בחזרה סדרה אהובה: "כדורגל בנות" ציטוט נחמד: 1)עדיף להיות בודד מאשר להיות חבר בוגד. 2)חברה אמיתית היא זאת שרואה את העצב בעינייך,בזמן שהשאר מאמינים לחיוך שעל פנייך.. 3)געגוע הוא כמו חוט המקשר בין לב אל לב וככל שהמרחק גדל החוט נמתח וזה כואב. כלב? לא חתול? לא אחים\אחיות? וכמה?: אני + שתיים גדולות ויש לי אחות תאומה= 4בנות השלם את השפט: אני לא יכול בלי:שוקולד, לשחק טניס יהיה נחמד אם כולם יענו...

ליחנוש 1

New member
עונה..

שם:ליחן לוי תאריך לידה:30.8 גיל:14 מקצוע:לימודים..(?!) שיר בעברית אהוב:חלום עצוב-דנידין שיר אהוב של יפתי:הלילה יעבור סדרה אהובה:האלופה ציטוט נחמד:"גברת אני יעיף אותך מהכיתה"חחחח דנידין אמר את זה בופעה שלו..:) כלב?כן חתול?לא אחים\אחיות? וכמה?:כן,עוד 3 השלם את השפט: אני לא יכול בלי _מסטיקים.._______

עונה..

שם: רז תאריך לידה: 18/8/1989 גיל: עוד מעט 18 מקצוע: כרגע לימודים...עוד מעט כלום.. שיר בעברית אהוב: השיר ששרת לה-עברי לידר שיר אהוב של יפתי: הלילה יעבור סדרה אהובה: הישרדות ציטוט נחמד: " למאושרים יש ימים שלמים שבהם הם בחרו.לאומללים יש שעות ספורות שאותם הם איבדו" (קולי סיפר) כלב? כן חתול? כן אחים\אחיות? וכמה?: אני ועוד 4=2 אחים ו-2 אחיות.. השלם את השפט: אני לא יכול בלי : לדבר בפלאפון מלאא חח

גם אני עונה...

שם :שחר תאריך לידה :25.8.91 גיל: 16 מקצוע: תלמידה שיר בעברית אהוב: נדלקתי ל הסודות של דנה עדיני.. שיר אהוב של יפתי: הלילה יעבור סדרה אהובה: גיבורים,נמלטים,ובקרוב בטח גם הנפילים תהיה סדרה אהובה אצלי.. ציטוט נחמד: תמיד איתך שוקולד פרה... כלב? זה כלב זה?גורילה יש לי...איזו כלבה סוסה זאתי...ענקית.. חתול? יש כלב אז יהיה חתול? אחים\אחיות? וכמה?: 2 יותר מדי... השלם את השפט: אני לא יכול בלי - ברווזים

עונה :)

שם: רותם לוי תאריך לידה: 20.1 גיל: 14 וחצי מקצוע: לומדת =/ שיר בעברית אהוב: חן אהרוני - להיות לבד ! שיר אהוב של יפתי: הלילה יעבור =] סדרה אהובה: מללא ציטוט נחמד: לא דעת....... כלב? לא חתול? לא אחים\אחיות? וכמה?: אח ואחות השלם את השפט: אני לא יכול בלי _____מוזיקהה______

עונה

שם: תאריך לידה:6.10.94 גיל:עוד שלושה וחצי חודשים בערך אני יהיה בת 13 מקצוע:תלמידה שיר בעברית אהוב:דנידין-חלום עצוב אבל יש עוד כמה שירים שיר אהוב של יפתי:נגמר בחזרה סדרה אהובה:האלופה ציטוט נחמד:התקשרתי ל 101 כי אני חולה עליך התקשרתי ל 102 כי אני שרופה עליך התקשרתי ל 103 כי אני דלוקה עליך התקשרתי ל 144 כי חיפשתי אותך התקשרתי לקברן כי אני מתה עליך כלב?לצערי אין חתול?אין אחים\אחיות? וכמה?:שני אחים השלם את השפט: אני לא יכול בלי ___מוזיקה,מחשב,טלויזיה ופלאפון____

HeNoOsH

New member
עונה..

שם: חן תאריך לידה: 14.5.90 גיל: 17 וחודש [חח בדיוק היום..] מקצוע: תלמידה.. שיר בעברית אהוב: יש מלא, אבל כרגע "כמה חסר" של איציק שמלי שיר אהוב של יפתי: "הלילה יעבור" סדרה אהובה: "האלופה", "חברים"...לא עולה לי עוד כרגע.. ציטוט נחמד: אהממממ..לא יודעת כלב? כן חתול? לא אחים\אחיות? וכמה?: אח ועוד 2 אחיות השלם את השפט: אני לא יכול בלי מוזיקה/ חברים שלי

../images/Emo40.gif אני ../images/Emo40.gif

שם: יסמין שיר בעברית אהוב: יש מלא.. שיר אהוב של יפתי: הלילה יעבור סדרה אהובה: "השיר שלנו" / "הבורר" / "נמלטים" / "מסכים" [שתתחיל בקרוב ב YES] ציטוט נחמד: "קוקי את סובלת מיצר הרס עצמך"
[מתוך הבורר] כלב? אין חתול? אין השלם את השפט: אני לא יכולה בלי...הפלאפון שלי

עונה... באיחור... כרגיל...

שם: נועה תאריך לידה: 8.7.1986 גיל: 21 מקצוע: מלצרית ומזכירה רפואית שיר בעברית אהוב: כמה כוכב של עברי לידר שיר אהוב של יפתי: נגמר בחזרה... סדרה אהובה: חברים, האלופה ציטוט נחמד: "כל אחד מת, אבל לא כל אחד חי" כלב? חתול? היה... :( אחים\אחיות? וכמה?: אחד בן 28 השלם את המשפט: אני לא יכול בלי _אהבה...__________

למעלה