שנפגש???

אלי פלס

New member
שנפגש???

או.קיי. אני נותן כאן כמה אפשרויות - תענו על כל השאלות כדי שנוכל להתחיל להתארגן. 1) ירושלים או תל אביב? 2) סופ"שים או במשך השבוע? 3) צהרים-ערב או לילה? 4) בית קפה, פאב או מועדון? יאללה, בוא נראה מה ההיענות. (אגב: התשובות שלי הן 1) לא משנה. 2) עדיפות לסופ"ש. 3) לילה. 4) פאב.)

איז אזוי:

אני מעדיף את תל אביב, הגם שירושלים גם לא רעה. כמובן, אמצע שבוע. אמרנו, הרי, כבר בהתחלה, שבסופי שבוע ישנם המפגשים של הלל, סו, מאי קא משמע לן המפגש שלנו? מה גם שישנם כאן חבר´ה (ואני בכללם) שאינם יכולים לבוא בסופשבוע בשום צורה. צהריים- ערב, חד משמעי. בלילה אני עובד! ו... אלי, מה בוער לך להיפגש דוקא בבית קפה פאב או מועדון? קניון או פארק ציבורי לא באים בחשבון? לא, אני לא קמצן. בית קפה, לדעתי, זה נחמד, ריח פאב לא הרחתי כבר שנייייים ובאמת הגיע הזמן, ובמועדון אני לא רואה את עצמי, לא יודע למה. אז סוף מעשה- לא אכפת לי

בטח אבריז

אני חושש שבסוף אקבל רגליים קרות בכל מקרה, אבל 1. תל אביב - עדיף 2. סופ"ש - לא בא בחשבון 3. לילה יותר קל 4. לא משנה

לדעתי...

1) תל אביב 2) סופ"ש 3) צהרים-ערב (אצלינו ישנים בלילה
) 4) כל מקום שלא מעשנים בו. בפאב או מועדון אני לא נוהגת להכניס את קצה חוטמי. sorry... הבריאות קודמת לסקרנות לפגוש אנשים ב"מצבי"... חנה

אלי פלס

New member
סיכום ביניים...

יונה, חורף עכשיו. חוצמזה שהרבה יותר חביב לשבת איפשהו במקום להתגלגל על הדשא. אתאיסט, חסר לך אם תבריז. חנה (של ליאור [צריך להדגיש
]), אממ...טוב. אז אני לא אעשן לידך. ולסיכומים: בנתיים, נוח יותר תל אביב. לשניים נוח יותר ערב (אתאיסט, שזה לא יהיה התירוץ שלך). ו...בית קפה. נראה לי פתרון אולטימטיבי. בייחוד אם אנחנו מתכוונים לדבר ולא ממש מתחשק לנו לצאת צרודים מרוב צעקות). אגב, כשאני כותב סופי שבוע אני מדבר על חמישי בערב עד ראשון בבוקר.

חן, חן על ההתחשבות

מאז ומעולם הייתי נגד סיגריות ועכשיו, עם בטן של חודש שמיני, אני אנטי הרבה יותר. מה שמזכיר לי, שבחתונות חרדיות שבהם הייתי בילדותי ובנעורי חילק החתן סיגריות לכל הילדים. כך גם היה נהוג בפורים כשגרנו בשכונה חרדית. זה עדיין כך? אותי זה ממש מזעזע! אני יודעת שגם בקרב הנוער החילוני יש אחוז גבוה מאוד של מעשנים אבל אצל החרדים, נדמה לי, האחוז גבוה הרבה יותר. (כבר מזמן הפסקתי ללכת לחתונות מהצד החרדי. הבני דודים שלי כבר מחתנים נכדים והם ממש לא מכירים אותי, אז חבל על המאמץ ועל הנסיון להשתלב...) חנה

haimcn

New member
בטח ניפגש!!

1. אני מעדיף ירושלים - אבל כנראה שבאמת תל אביב עדיף לרוב. 2. סופ"ש. 3. לא משנה. 4. בית קפה. נתראה!!

קרין321

New member
האם גם אני מוזמנת??????????????????

גם מי שלא כותב הרבה מוזמן? וגם לא סגור על עצמו????.

haimcn

New member
מה פתאום? יהיה מבחני כפירה בכניסה!!

מה זאת אומרת מוזמנת? אני מקווה שלא ייכעסו עלי שנטלתי את זכות הדיבור בשם האחרים - כולם מוזמנים!!! אבל אם כבר עלתה הנקודה, האם לכולם אין בעיה עם שבת? לי אין, אבל יכול להיות שיש כאלה שלא לגמרי מסתדרים עם מפגש בשבת...

בשמחה!

אני מקווה שאתם עדיין זוכרים אותי למרות ההפסקה הארוכה שלקחתי מהפורום... אז ככה. אשמח להיפגש בת"א בסופ"ש בלילה בפאב . :)

טוב

New member
יאללה, נפגשים

אז תל-אביב או ירושלים זה לא משנה לי. אפשר גם בדימונה מצידי. אם זה בשבת- אז לא אכפת לי שעה, אבל נראה לי שנפספס כמה אנשים אם זה יהיה בשבת, אז אם זה באמצע השבוע- חייב ערב. ולגבי המקום- משלושת האופציות בית-קפה נשמע הכי טוב, אבל אם נהיה הרבה- אולי לא יהיה נח? לי הרעיון של פארק או משהו נשמע הכי טוב: יש מקום לכולם, ולא יושבים כל הזמן ליד אותו בן אדם (מה שכן בבית קפה). מצד- שני המזג אוויר... אולי יש למישהו איזה וילה לארח את כולנו?

לנו יש, אבל... זה בזכרון

ולא נראה לי שיש סיכוי לגרור את כולם צפונה אז נסתפק בבית קפה בתל-אביב... (ואתם תמיד מוזמנים להתלהב ולהחליט שזכרון מתאימה לכם מאוד למפגשים)

אלהים,

אפשר גם בקניון, מנסיון זה נחמד. אמרתי "קניון או פארק", אלי נתפס לפארק. בחייכון, תגידו, למה בנו את עזריאלי, אה? בשביל שאחרי זה שנה-ופירשניקעס כפויי טובה יעשו דיון על איפה להיפגש? נו, באמת...
יונה

קניון ?

קניון זה רעיון טוב, שכן תמיד אפשר להגיד (אנחנו המחופשים) שהגענו לשם לאיזושהיא סיבה אחרת. הבעיה היא שדווקא בקניון גדולים הסיכויים לפגוש מישהוא שאני מכיר. והנה סיפור אמיתי בשבוע שעבר רציתי לראות את הסרט "הארי פוטר", חיפשתי קולנוע בעיר קטנה באיזור המרכז, לא עזריאלי שלשם באים החבדניקים (הפושטקים) ולא קניון אילון לשם באים המתנגדים מבני ברק (שאבאב), סתם עיר קטנה באיזור המרכז. איך שאני מתקרב לקופה, אני קולט בזוית העין זוג מטרוניתות כבודות מבני ברק, אני עובר כאילו לתומי הלאה ויוצא מהמרכז המסחרי, מוצא כספומט ועומד בתור, לא עוברת דקה ואחת הגברות מגיעה לדלת ובודקת אם השטח פנוי...

אלי פלס

New member
שנפגש - ההמשך.

אני מעלה רעיונות. תגידו לי מה דעתכם... חשבתי להציע מוצ"ש הקרוב הקניון עזריאלי אבל אז נזכרתי בכמויות החרדים שמאכלסים אותו. מה דעתכם על דיזנגוף סנטר במוצ"ש או בחמישי? תתחילו גם אתם להעלות רעיונות. (ולחנה, מזל טובבבב...וואו. אנחנו נכתיר את הבייבי כילד הראשון של הפורום. מקובל עלייך?)

בכל השיימס הקדיישים,

רק לא מוצש!!! האב רחמנות, דו! במוצש אני מתחיל בלעבוד עם צאת השבת! לא! ולא ללילה! אני מתחיל לעבוד כל יום ב12:00 בלילה. לא! לא! לא!!!

משהו חשוב בנוגע למפגש ../images/Emo70.gif

אתם חושבים שכדאי לקבוע מקום מפגש מעל דפי הפורום? לא כדאי לעשות את זה במערכת המסרים או אי-מייל? אני, כפי ששמתם לב, לא מסתתרת מאף אחד אבל בטח יש פה כמה אנשים שלא היו רוצים שיראו אותם במפגש כזה. אני בטוחה שיש לפורום הזה הרבה קוראים ולא כולם עברו או מתכננים לעבור לצד שלנו. כבר יצא לי לראות מטרידים שקוראים פורומים ואח"כ באים להציק. אני פוחדת קצת מאי נעימויות...

למעלה