שנפתח שרשור "הימורים על מה ישירו בהופעה"?

היויו

New member
שנפתח שרשור "הימורים על מה ישירו בהופעה"? ../images/Emo13.gif

טוב, אז מבינים מהטייטל... מה השירים שלדעתכם ישירו בהופעה? תנו 10, אני חושב שזה יספיק,לא? 1) אמארנת' 2)קדנס 3) BBB 4)Ever Dream 5) SOW 6)BTC 7) End Of All Hope 8)The Carpenter 9)ElvenPath? 10) MPG זה ההימור שלי, למרות שאני לא בטוח בקשר ל7-9

LadySilkworm

New member
ככה..

amaranth bye bye beautiful ever dream bless the child master passion greed Meadows Of Heaven Sleeping Sun the poet - יוקה אמר שזה השיר שהוא הכי מחכה לבצע בלייב. wish i had an angel

LadySilkworm

New member
ועוד אחד

over the hills and far away הייתי גם אומרת the kinslayer, אבל אם הלהקה תהיה חכמה היא תבין שאנט תהרוס את השיר.

The Cat Woman

New member
האמת שאני ואיתי תכננו לפתוח את זה

קצת יותר קרוב למועד ההופעה... משהו כמו שבועיים-שבוע לפני. אבל שיהיה. ההימור שלי: 1 planet hell 2 ever dream אני בטוחה שהוא יהיה כי זה השיר שבזכותו נבחרה עאאאנט ללהקה. 3 Nemo נו באמת... 4 Dead To The World נראה לי שלא תהיה לה בעיה לבצע אותו. 5 Sleeping Sun (אם יהיה- אני אשנא אותה על זה
) / שיר כלשהו מווישמאסטר- SIMS או CCM 6 The poet and the pendulum איזה שם ארוך יש לשיר הזה
7 Master passion greed 8 7 days of the wolves 9 Sahara (?) 10 Amaranth

A Hilit

New member
מהתגובה שלך ומעוד כמה תגובות פה לדעתי

יהיה חכם לבוא עם גרזנים\לומים\חרבות\סכינים\פטישים\כל דבר שהוא שיכול להכאיב ולהחביא אותם טוב טוב בכניסה לשערים כדי שנוכל לזרוק על ענט החמודה אם היא תבצע שירים גרוע
רק מציעה

dralan

New member
אממ

אני מניח שהישנים יהיו מOnce או מקסימום מCC, כי אנט די תהרוס שירים מWM וOB

lacrimosa girl

New member
נו יאללה

וואנס: נימו כמובן. אולי GLS, למרות שקשה לי לדמיין את השיר המקסים הזה בידיה [גרונה
] של אנט. גם DCOW... ואולי HTH, ודווקא אהבתי את הביצוע של אנט לשיר הזה. CC: כמובן ED BTC [לאאאאא
] ואולי STD. אני דווקא יכולה לדמיין את זה.....[מזעזע.
] WM: SIMS לאאאאאאאאא ;____; ואני מניחה שגם דד בויז פואם, וזה יכול להיות מעניין דווקא. ומאושנבורן היא לא יכולה לבצע כלום!! אני מקווה שלא יתנו לה לשיר את סליפינג סאן... אם כן אני אצטרך לפגוע במישהו, לא משנה אם אני או היא. =/

נממ

90% שהם פותחים את הערב עם פואט
אחרי זה אני לא בטוחה לגבי הסדר אבל אני מנחשת שיהיו השירים הבאים: amaranth 7 days of the wolf master passion greed eva ומהדיסקים הישנים: ever dream sleeping sun I wish I had an angel end of all hope over the hills and far away

lacrimosa girl

New member
לא! שלא יפתחו עם פואט! ../images/Emo7.gif

הם צריכים לפתוח עם שיר בסגנון DCOW, או אפילו SIMS, כמו בסטליסט מהסיבובי הופעות הקודמים [אלו שיצאו להם DVD לפחות
] אההה עוד לא שמעתי את כל הדיסק, אז אני לא יכולה להחליט, אבל זה חייב להיות שיר מהדיסק החדש ואסור לזה להיות איווה, פואט, 7 דייז או אמרנת'. גם סהרה וWBTN...ולא MOW. ככה שבעצם, מכל השירים ששמעתי אין אף אחד שמתאים
[וLDTTW לא מתאים בכלל =/]

לא יודעת, פואט נראה לי כמו שיר שמתאים לפתיחה

להתחיל להשמיע אותו מלפני שהם עולים לבמה, ואז לעלות ולהצטרף אל המנגינה ואחרי כמה דקות לעשות מעבר לשיר אחר. זה שיר ממש מדהים, אבל הוא קצת קשה מידי בשביל להופיע איתו בגרסה השלמה (בכל זאת 13 דקות 0.0 והרבה רגעים בלי שירה). אז או שהם יתחילו איתו ויעשו מעבר למשהו אחר, או שישתמשו בו בתור מעבר בין שני שירים ואז זה יהיה יותר קצר אז אני מעדיפה שלא :/

lacrimosa girl

New member
לאלא, הוא עדין מדי בשביל פתיחה...

הם פותחים הופעות בד"כ ב"בום" שכזה...פואט קסומי מדי. אני לא מרשה להם.

אם הם יפתחו עם פואט,אני ארדם../images/Emo3.gif

ולא,לא בגלל שהוא גרוע,כי הוא לא.אלא בגלל שלפתוח עם שיר ארוך זה רעיון מטומטם. מספיק שהם פתחו את האלבום עם פואט,לא צריך לפתוח איתו גם את ההופעה

lacrimosa girl

New member
אם את תרדמי...

את תרמסי בידי פורום מתלהב ומלא אנרגיות שיקפצץ בטירוף כשהם ~לא~ יפתחו עם פואט
[כלומר- אל תעמדי לידי
]

../images/Emo6.gif

אני אבוא עם שיריון,רק ליתר בטחון.ואולי אני אצליח לפלס לי דרך לבמה,ואהיה מוגנת מתחת לקלידים של תומאס..|אשליות|

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

גם אם תבואי עם שריון, א. איך תסחבי אותו מהקריות? ב. לדניאל יש גרזן, וכמו באבן נייר ומספריים גרזן מנצח שריון, ואם אכן תצליחי לתפוס מיקום אידיאלי הייתי חושבת על הגנה יותר טובה

הממ..

שאלה טובה איך אני אסחוב אותו מהקריות.נראה לי שעלי(למרות שבטח ייצא ליפול כמה פעמים בגללו
) גרזן לא תמיד מנצח שיריון
. ואמ כן,בקשר להגנת הקלידים של תומאס..עכשיו כשאני חושבת על זה...תומאס הוא הבנאדם האחרון שהייתי מצפה שיצליח להגן עליי..חחח הוא נראה כמו מישהו שבקושי מסוגל להגן על עצמו

lacrimosa girl

New member
כש~אני~ מגנה על תומאס, את בבעיה מיי דיר :)

לא הרבה דברים עוברים דרכי

למעלה