שנצלים בתנור

פיקוס123

New member
שנצלים בתנור

שלום לכם

נמאס לי לטגן שנצלים, זה הרבה זמן, הרבה לילכוך והרבה ריח שלא יוצא מן המטבח להרבה זמן, כמה זמן לוקח להכין שנצלים בתנור?? מכנים כרגיל קמח-ביצה-פרורי לחם קצת שמן ולתנור לחצי שעה??

כמה זמן אפשר להחזיק רסק עגבניות פתוח בקופסת פלסטיק???


תודה ושבת שלום
 

עדיקים

Active member
תשובות

רסק אפשר לשמור במקרר ולשים מעל מעט שמן זה מאריך את חיי הרסק במקרר.
שניצלים אפויים מתכון של ניקי ב:[URL]http://www.nikib.co.il/food-for-kids/2206/[/URL]
שניצלים אפויים שהילדים טורפים
מצרכים:
4 חזה עוף
ביצה
3 כפות שמ"ז
כפית סויה
כף סילאן
כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה
א. מרק
פש"ג
מלח
צלחת עם פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר !
2. לטרוף ביצה, שום כתוש, שמ"ז ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב
3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את חזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמ"ז. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמ"ז, להגיש מיד
 
המלצה

את הרסק העגבניות תעביר לקופסה פלסטיק תשפוך קצת שמן לא משנה איזה שמן לכול אורך הקופסה שאתה משתמש לקחת בכפית נקיה וזה מחזיק הרבה זמן במקרר
 
למעלה