שנקרא לקוי שמיעה אם אני שומע מה שבא

Angel of Hell

New member
שנקרא לקוי שמיעה אם אני שומע מה שבא

רציני נגיד ועומדים לידי מטר ומדברים איתי אני לא שומע אבל אם מישהו מדבר מאה מטר רחוק ממני אני שומע אותו ולא את זה לידי אולי למישהו יש עיצה????

**lovegirl**

New member
נראה לי שיש לי אותה בעיה....

אני אתן לך דוגמא...יש שני חדרים בקופת חולים אמא שלי יושבת לידי ואני שומעת אותה..אבל לא הכי טוב...ובחדר השני.קראו את השם של אמא שלי שתחשוב שבחדר השני יש עוד מלא אנשים שגם שם מדברים ויש ממש רעש ואת השם של אמא שלי שמעתי מהחדר השני....ואת אמא שלי שיושבת שני ס"מ ממני קשה לי לשמוע..... זה חרא של בעיה ...שתמצא פתרון....תודיע לי.. וזה כל כך מעצבן!!!!!!!!!!

black_magic

New member
שלום שלום

האמת אין לי תשובה לזה אבל אני מוכנה לשאול אנשים שיותר מנוסים ממני למשל קלינאי תקשורת (יש קשר??) ואולי לחברים אחרים בפורום כןיש תשובה, נראה..

לצערי...

אני לא יודעת מה הסיבה לבעיה שלך. אולי בגלל שאתה עומד מוקף רעשים וקשה לך לקלוט קולות...אמת אין לי מושג. אם אתה באמת רוצה לדעת מה הסיבה אז תלך לרופא אוזניים(משהו כזה),אולי הוא יענה לך על הבעיה.

LordNor

New member
אממ... אני לא כל כך מבין את הבעיה

שלך.. אבל אני אנסה לפתור לך אותה. אז ככה דבר ראשון השאלה היא אם היה רעש בסיבבך כאשר ניסית לשמוע את אותו הבנאדם שעמד לידך.. ובגלל זה קלטת רק ראש סביבתי ולא הצלחת לשמוע אותו אפשרות שניה (אולי לא ציינת) מה שמפריד בניכם זה קיר או משהו קשה.. וזה מונע ממך לשמוע.. אני לא מכיר מצבים שבהם מישהו מסוגל לשמוע ממרחק 100 מטר ולא לשמוע מישהו ממרחק קרוב.. זה לא נראה הגיוני... אז אני מציע שתתאר שוב את הבעיה שלך...

LordNor

New member
אממ... אני לא כל כך מבין את הבעיה

שלך.. אבל אני אנסה לפתור לך אותה. אז ככה דבר ראשון השאלה היא אם היה רעש בסיבבך כאשר ניסית לשמוע את אותו הבנאדם שעמד לידך.. ובגלל זה קלטת רק ראש סביבתי ולא הצלחת לשמוע אותו אפשרות שניה (אולי לא ציינת) מה שמפריד בניכם זה קיר או משהו קשה.. וזה מונע ממך לשמוע.. אני לא מכיר מצבים שבהם מישהו מסוגל לשמוע ממרחק 100 מטר ולא לשמוע מישהו ממרחק קרוב.. זה לא נראה הגיוני... אז אני מציע שתתאר שוב את הבעיה שלך...(זו בהחלט תופעה מוזרה..)

rainbow_rainbow

New member
זה פשוט מאוד

נעשו מחקרים שאומרים כשיש הרבה רעשי רקע, המוח "פשוט" סותם את האוזניים, והביאו לזה דוגמאות יפות. בלתי אפשרי לדבר בטלפון וגם להאזין לרדיו בוולויום. וכן הלאה, זה מאוד פשוט, פשוט איננו יכולים להתרכז בהרבה רעשים. בשביל זה היינו צריכים להיות כלבים או חתולים.

המרחפת

New member
לא, מקרה כמו שלך לא נקרא לקוי שמיעה

כי אתה תיארת מקרה נפוץ של סביבה לא אופטימלית. גם אנשים שומעים לא שומעים טוב כאשר הם בחדר מלא רעשים. מה שכן, מאד מאד מפתיע אותי שאתה שומע ממרחק מאה מטר (בהנחה שמדובר בדיבור של אדם) ארבעים-שמונים מטרים יספיקו בשביל שאדם לא ישמע.

לכל אחד יש סוג שמיעה שונה

ישנם אנשים שבקושי יכולים לשמוע אנשים קרובים ויכולים לשמוע סוגי קולות ממרחק רב ויש להפך, ישנם אנשים שאינם יכולים לדבר בטלפון אבל בלי מכשיר שומעים דפיקות בדלת ויש כאלו שמדברים בטלפון אבל דפיקות בדלת לא שומעים בקיצור ישנם סוגים רבים של שמיעה הכי טוב שתלך לרופא א.א.ג. תעשה בדיקת שמיעה (לא יזיק).

למעלה