MY TIME
אומן השנה- לא מעט אומנים חדשים צצו לאחרונה, שמות חדשים כמו KHAGO, KABIKI, CHEDDA וזה רק בשלוף, דווקא אני רוצה לשים את הספוט על שני אומנים צעירים יחסית אבל יש להם כבר קצת קילומטראז' בביזנס- I OCTANE - שהפך את הצרידות לווקליות, ליריקס אינטילגנטי, ב ממקום אחר, רחוק ממלחמות האגו של השנה שנתיים האחרונים, לא רק שזה מבדיל אותו בליריקס אלה גם בסגנון הפחות מיליטנטי, לדעתי מגיעה לו יותר הכרה בארץ [בג'מייקה הוא זכה במצעד ההורדות] האומן השני, דווקא מהדאנסהל, ואולי כמעט ההיפך הגמור ממה שרשמתי- FLEXX- נראה לי מהכמו האדירה של האומני דאנסהל [די ג'ייז] הוא תמיד מפתיע, הוא יכול לשיר את אותם נושאים אבל צורת ההגשה תמיד תיהיה מפתיעה.... שיר השנה- בארץ ללא ספק שקלארקס עשה את העבודה בצורה יסודית, לא שאני אישית עף על זה, טיון שעשה לי את השנה האמת רחוק מרחבת הריקודים בארץ- WASP- CRY FI DEM רידים השנה- כמות לא קטנה של רידימים יצאה, כמו כל שנה, הבעיה שלפעמים אני ממש מתאמץ למצוא את ה-רידים, הרידים שעשה לי את השנה בדאנסהל ללא ספק זה ONE DAY, ביני מאן בשני טיונים מצחיקים, קאגו עם הפריצה הראשונית, והרשימה ממשיכה, בארלי אני חייב לציין שזאת השנה של הלייבל פנטהאוז, לייבל שעוד משנות ה90 מאז מדיי פעם הי יציאות אבל הלייבל היה רדום, השנה יצאה עם רידים שמזכיר לכולם מאיפה הם מגיעים BIG STAGE RIDDIM, מרסיה גריפיטס שרפה את האמא של הרידים שיוצאת בביקורת על על הדאנסים והקהל הצעיר [בג'מייקה וכמעט בכל העולם] טוני רבל גם שורף, בקיצור זה רידים השנה בקטגורית הארלי שלי... פריצת השנה [אומן חדש]- KHAGO [הסבר למעלה....] קלאש השנה [לחובבי קלאשים שבנינו]- תרבות הקלאשים מנסה כרגע להבנות מחדש, הקלאשים ניהיו קצת לעוסים לפעמים כי הליין אפ דומה הדאבים דומים ואין איזה שינוי מרענן שגורם לתפוס את הראש יותר מדיי, אבל אני חייב לציין לשבח את החזרה של אדיס לעצמם [זה אחד משלושת הסאונדים שאני הכי מכבד בערך בתרבות הקלאשים] וכמו שצויין הגלובאל קלאש כרגע השנה היה הכי מעניין, מצפה לראות מה יתפתח ב2011 אירוע השנה- סנטינל, וכל מילה מיותרת.... שתיהיה לכולם שנה מלאת מוזיקה דאנסים הופעות וכל מה שקשור BASCO SEH SO