שנתיים אני גרה בי-ם, שנתיים שאני

Noaal

New member
שנתיים אני גרה בי-ם, שנתיים שאני

מזמינה את ההורים שלי לבוא ולראות איפה אני גרה (בשנתיים האחרונות במעונות הר הצופים ועכשיו בדירה בגבעה הצרפתית) והם בתירוצים שונים מסרבים. היום בעקבות הפיגוע שהיה (50 מטר מהבית שלי) אמא שלי שאלה אותי לכתובתי המלאה ואמרה: "הגיע זמן שאני אדע איפה את גרה". משמע, אחרי שהם יחזרו מחו"ל (הם נוסעים מחר), כנראה שיהיה לי ביקור של ההורים! לא החלטתי אם זה טוב או רע...

נראה לי שגם בשביל ההורים

יש איזשהו תהליך שהם עוברים, והרבה פעמים לוקח לא מעט זמן עד הביקור הראשון של הורים בדירה. כאילו, הרעיון שהם באים למקום שהוא כבר ממש שלך, שיש לך "בית" חדש. אבל בגדול, נראה לי שזה דבר מעולה (אם כי קצת באסה שאיכשהו זה קשור בפיגוע
). מה גורם לך להרגיש שזה עשוי להיות דבר רע? בסתר לבך, את לא נורא רוצה לערוך סיור בדירה וקצת להשוויץ במקום שהוא שלך?

snoopona

New member
טוב ולא טוב

אם אמא שלי לא תבוא לבקר אותי, אני האחרונה שתצטער על זה. מצד שני, לגבי אבא שלי ושאר המשפחה, זה יהיה כואב מאוד אם הם לא יטרחו לבוא

Noaal

New member
אני אשמח אם אבא שלי יבוא לבקר

כי אני מאוד מעריכה את דעתו (ואני גם צריכה את עזרתו בכל מיני דברים), אמא שלי לעומת זאת, תצליח תמיד לראות שחורות (פולנייה). ואין ספק שהייתי מעדיפה שהביקור היה בנסיבות יותר משמחות....

למעלה