שנתיים בארץ

שנתיים בארץ

שבוע שעבר לפני שנתיים ב14.8 בחצות נחתנו בארץ
כמה אחר הוא עולמנו היום שנתיים אחרי

לפני כשבוע הזכיר לי שהוא רוצה לטוס במטוס כמו אז כשטסנו עם **** (אחותי) מסוריה (זה אינו טייפו שלי...)

הוא לא זוכר אבל מספר את סיפור ההגעה כפי שסיפרתי לו על הטיסה של שלושתינו מרוסיה, סיפור קצר שאנחנו מזכירים על בית ילדים , מטוס, דודה ומשפחה. תמונות מבית הילדים הוא עדיין מעדיף לא לראות בניגוד לתמונות אחרות שלו עליהן יכול להתענג עד בלי די.

הוא היה בן שנה ו9 וכבר באותו הערב הדגים את יכולותיו בהגיענו הביתה ב1 בלילה מותשים מיום הזוי שכלל כל דבר שיכול להשתבש (הוא לא היה רשום על הטיסה ורק התחננויות של המלווה הצליחו לפתור העניין ולעלות על טיסה שכמעט פוספסה, העגלה נעלמה אך לבסוף נמצאה, שלשול בשדה התעופה, הקאה בדרך למלון, פציעה במטוס במהלך ההתרוצצויות, גילוי של חרדת מקלחת נוראית במלון לאחר הקאה ענקית ) הוא בדק לעומק את כלל הבית על המגרות , הדלתות ומה לא .
ובעצם זה לא הפתיע כי בבית הילדים באחד הביקורים הצליח לפרק את דלת הרשת ממקומה בחדר ה"תצוגה" וכבר במישפט כשנשאלתי לגבי התרשמותי ממנו ציינתי בין השאראת האנרגתיות הזו
היום בגיל רבע לארבע אני מודה על פצצת האנרגיה המדהימה הזו, ילדון אוהב ומחבק, פיקח וערני, לומד וגדל (הקפיצה מאחוזונים מינימאלים להרבה מעל הממוצע)

הפכנו תקליט בסוף מאי שמאז אנחנו ביחד יותר מאשר לחוד
אהבה גדולה, פליאה גדולה על הקסם הזה שנפל בחלקי, התאהבות גדולה בילד הזה שלי הזה ועייפות אין סופית

חסרות המילים לתאר את השנתיים האלו, המוטרפות המרגשות המלמדות המספקות והמעייפות

אשריי ותודה לאנשי הפורום

זואילי

New member
ריגשת אותי מאוד

מאחלת לכם עוד ימים רבים וארוכים של אהבה, נחת, אושר ושמחה גדולה

China8

New member
רק נחת ושמחה!!

איזה כייף!! מאחלת לכם רק נחת, אושר, שמחה ושנים אינספור מאושרות ביחד!!

Noga Lavie

New member
הפיכת תקליט

היא ארוע חשוב. הידיעה שמרגע זה ואילך רוב חיי הילד אינם חיים בבית ילדים, אלא בקרב משפחתו. יש בידיעה הזו משהו מנחם, גם אם זה סובייקטיבי לחלוטין.

אשרייכם.

liאת1

New member
מזל טוב לשנתיים ביחד

הכל נשמע מוכר עד מאוד
(אנחנו חגגנו שנתיים בארץ בחודש מאי)

למעלה