שנתיים בלי אמא

שמש25

New member
שנתיים בלי אמא../images/Emo16.gif

בעוד שבוע אהיה שנתיים בלי אמי,אז כתבתי לה משהו, אני מרגישה חסרת אונים בשעות הקטנות האלו של הלילה, כואב לי שנפסק משהו נצחי,הוכחת לי שגם הנצח יכול למות. ונפער בור עצום בתוכי שעדיין חסר ציפוי,את מילית אותי באהבה, האמת.הכאב המציאות הקשה, ונותרתי לבהות בתמונה שלך,שתלויה על הקיר ולבכות שאת לא כאן על ידי, לפני שאת חוזרת לחלל הריק האין סופי, למלאכים שלך..... תדעי שהאהבה לא מתה תהיי חרוטה בליבי לנצח.

עמית2002

New member
אני איתך.........

את יכולה להרגיש אותה מתי שרק תרצי. ולראות אותה בדמיונך. הנצח לא מת. הגוף שלה נעלם ממך, אך נשמתה צופה בך בכל רגע שאת מזמינה אותה! כשאת מביטה בתמונה שלה, ופותחת את עצמך לאהבה, את למעשה איתה. את יכולה להרגיש אותה, היא לידך. היא מנסה לשלוח לך חום ואהבה, את רק צריכה לקבל. את עוד תיפגשי איתה. הנצח לא מת. תהיי חזקה. אני רק יכול לתאר לעצמי עד כמה קשה פרידה שכזו. אך תאמיני למה שכתבתי. אני לא המצאתי את זה. אלו עובדות מזה אלפי שנים. ביי עמית

מלמלה

New member
../images/Emo24.gif ממני

כתבת יפה וכואב העלת לי דמעות אני בטוחה שהאהבה לא מתה אלא רק הולכת וגדלה ותשמרי על עצמך טוב טוב לתמיד אם לא בשבילך אז בשביל ילדיך

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif

אין הרבה אנשים שמשאירים בנו משהו ויש אנשים שגם הוריהם לא נגעו בהם ואת זכית לאם שהותירה בך סימן , השאירה בך משהו שהוא הרבה מעבר לזיכרון קטן אז נכון שהגעגועים מכאיבים ונכון שקשה בלי אמא ובכל זאת היא היתה אמא שאהבת שרון

למעלה