שנתיים לפטירתו של אסף פדר ז"ל :(

• פותח הנושא DsO
  • פורסם בתאריך

DsO

New member
שנתיים לפטירתו של אסף פדר ז"ל :(

כל מי שמכיר וזוכר את המקרה שקרה לפני שנתיים, בבוקר טקסי המכבייה - אסף פדר נפטר בשק השינה שלו מהתקף לב. אני מסניף ראשון מערב ואנחנו היינו איתו באותו מחנה(היינו כמה סניפים יחד...), הכרתי אותו רק כמה ימים ובכל זאת זה כואב. אני מקווה שכולם זוכרים ומכירים את המקרה! כי את הזכרון שלו אני לא מתכוון להשכיח!! 11.7.05 זכרו ותנצרו את התאריך. אסף פדר ז"ל. ת.נ.צ.ב.ה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3111018,00.html http://news.walla.co.il/?w=/90/744974 דניאל, ראשון מערב.

../images/Emo42.gifהיי דניאל../images/Emo13.gif

כמובן שזוכרת. יהי זכרו ברוך

יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif.

אני לא אשכח את אותו היום בחיים. הייתה לזה השפעה כ"כ חזקה עלינו. איך אפשר לאבד את החיים ברגע.. אתם מוזמנים להכנס לאתר לזכרו, קישור בצד שמאל של עמוד הפורום.

DsO

New member
כמה עצוב...

עצוב שזוכרים כמעט כל פרט שקורה אירוע טרגי. כי אני זוכר את אותו בוקר בצורה כמעט מדוייקת. העירו אותנו לפני הזמן, אמרו לנו להתפנות למחנה של כרמי יוסף... ברגע שאני יצאתי ראיתי 2 אנשי מד"א רצים לתוך המחנה שלנו. הודיעו לנו רק כמה שעות אחרי... אבל הייתה לי תחושה רעה :[ מקווה שלא יקרו עוד טרגדיות כאלו!

מחדדת..

במידה ואתה לא זוכר.. תחילה העירו אותנו לתורנות אוכל, ואח"כ אמרו לנו לחזור לישון.. אחרי כמה דקות חזרו להעיר אותנו בצעקות, שנקום מהר ונצא החוצה. אחרי כמה זמן כבר ידענו מה הולך.. סיפרו לנו והבנו תוך כדי. ניסינו להרגיע את החניכים, אני לא אשכח את זה, כי שאר הבוגרים לא היו.. עצוב.

noamsheron

New member
יהי זכרו ברוך.

בדיוק היום יצא לנו לדבר על זה כמה אנשים, שזה היה מחנה פשוט נוראי... מהרבה בחינות ובעיקר בגלל המקרה עם אסף, ז"ל
תנ.צ.ב.ה

orlupo

New member
יהי זכרו ברוך...../images/Emo16.gif

כואב לי למרות שלא הכרתי אותו...

maymay24

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך

עצוב...בכלל שאני נזכרת בזה אני בוכה...אפילו עכשיו
למרות שלא הכרתי אותו המחנה הזה מאותו בוקר היה עצוב.... כל כך צעיר ונפטר...אני רוצה לשלוח למשפחה ולחברים שלו את כל תנחומי אפילו שעברו מאז שנתיים וחיבוק ענקי שאולי יעזור להתמודד אוהבת הכי בעולם מאיה

למעלה