שנתיים

שנתיים

שנתיים שאני במכבי צעיר והמדריכים לא טרחו להתקשר אליי בקשר לפגש ח'/קורס לדעתי זו "קצת" חוצפה אחרי שנתיים נראה לי אני עוזב עם הרבה סיכות על העניבה ופאטצ'ים במגירה אני כנראה עוזב לנוע"ל

A m b a G a l

New member
תראה..

בתור מדריכה חדשה וחניכה לשעבר- אני יודעת שזה דיי מעצבן שלא מתקשרים.. זה כאילו שכולם קיימים ואתה לא. ובכל זאת- לא הודיעו לך לגביי קורס? כאילו, כל השנה אתה במכבי. הרי ידוע שהמפעל הגדול ביותר לח'ניקים הוא הקורס. אז למה לא לשאול? אני לא אומרת שזה קרה בכוונה או לא. אני רק אומרת- שתגדיל ראש. תשאל, תתעניין. היית בפעולות? נראה לי מוזר שלא הזכירו בפעולות את הקורס ולא נתנו פתקים. כנ"ל לגבי הפגש- מדברים על זה- חברים, מדריכים. בפעולות. לסיכום- א. זה לא בסדר להאשים את המדריכים, אולי בכלל לא התקשרו לאף אחד, וכולם ידעו מהפתקים. אתה הולך [אולי] להיות בוגר שנה הבאה- אתלה חייב לדעת להגדיל ראש. ב. העובדה שלא יצאת לקורס בגלל זה לא נחמדה. אבל זו עדיין לא נראית לי סיבה לעזוב. פשוט תהייה בוגר שלא עבר קורס.

הסבר מפורט + תיקון טעות..

תביני.. לא בגלל זה אני "פורש" ממכבי המדריכים התחילו לעלות לי על העצבים למשל רק אתמול התקשרו להודיע לי על משהו שההרשמה נסגרה על המחנה ב26.. זה מעצבן על הקורס בטעות רשמתי שלא אמרו לי אמרו לי הרבה אפילו ניג'סו,לא רציתי אבל על הפגש הם אמרו שיודיעו ולא הודיעו.. ולמשל משהו שמתרחש עוד כ15 יום וההרשמה נסגרה זה ממש חוצפה לדעתי אני ממש אוהב את מכבי..אבל את המדריכים שלי של שנה שעברה השנה מעצבנים אותי אני מקווה שהכל ישתפר אני לא רוצה לעזוב:(

......

בגלל מדריכים לא עוזבים.... מה, שזהו... שנה הבאה אתה כבר תהיה בוגר... הם כבר לא יהו המדריכים שלך.... יהיה לך רכז, שהוא יודיע לך דברים או ידאג שיעבירו לך קשר. זה באמת לא יפה, ואפילו קצת חסר אחריות מה שקרה, שלא הודיעו לך דברים, אבל יכול להיות שהם ניסו לתפוס אותך ולא הצליחו... אני לא יודעת.... ואם אתה לא רוצה לעזוב, אל תעזוב... אני גם מקווה שהמצב ישתפר, ואפילו די בטוחה, שנה הבאה, כשתהיה בוגר, ויודיעו לך דברים. מה שאני יכולה גם להציע לך זה לדבר עם המדריכים שלך ולברר מה קרה ולמה לא הודיעו לך...? ולהעיר להם על זה.

הממ..

קצת נמאס עליי בזמן האחרון הם עושים לי פעולות מעצבנות בלי קשר לחיים שבאותו זמן מעבירים לו'ניקים את אותו דבר ולדעתי זה לא ראוי

למעלה