שנתיים.

שנתיים.

בדרך הביתה שמעתי ברדיו תל אביב את הקול הסדוק והאהוב של מיכלי. מסתבר שבכל סוף שעה השמיעו קטע מ"היפות והאמיצות" ואני.. התגלגלתי מחדש מצחוק. כמה שהבחורה הזו הצחיקה אותי. וריגשה. ואיזה הלם קיבלתי כששמעתי מה קרה. ובכי. כאילו נפטרה חברה טובה. היום מלאו שנתיים למותה של מיכל ניב. לא הכרתי אותה. וחבל התיסכול שאין איך להסיט מהדרך הזו. שמי ששם.. זה כנראה ענין של זמן. מחשב את קיצו לאחור. כל כך קשה להשלים.. עברו שנתיים. כל כך הרבה דברים. אחת מהצד

חן1

New member
מיכל ניב...

מיכל ניב היתה האחינית של אלעדי. אלעדי היה ידיד טוב שלי שאחרי שחבר טוב שלו מת בצבא והאחיינית שלו התאבדה החליט שאין טעם לחיות, לקח את החיים בידיים שלו והתאבד...

שיר למיכל

בהזדמנות זו אני רוצה להפנות אותכם שוב לשיר שהקלטנו לפני כשנתיים לזכרה של מיכל ניב http://stage.co.il/media/harleyoneg4570.mp3 אני מקווה שתיהנו ...

benni (mac)

New member
בהזדמנות זו...

אולי לא ראית...ואולי ראית ובחרת שלא לענות...ובכל זאת, שואל שוב... ובהזדמנות זו גם...ינואר 2002 לחלק מחברי פורום שכול ואובדן בתפוז... אזכרות , ימי הולדת...למתים , ימי הולדת לחיים...הכל מהכל... ל-acky 007 , שהיום האזכרה לבנו,איתך ביום קשה זה. לעזרא , שהיום יום ההולדת שלו , מדלי לדלי ,ברכות... עוד לפני , לירושלמית הראוייה ,שיום ההולדת לבן שלה כבר היה...איתך תמיד...

מאסטר

שאלה לא פשוטה פיזית המאסטר עם הזכויות נמצא אצלי אבל המילים והלחן הם של יוצר בשם "הארלי" והשיר הוא שלו בעצם

למעלה