שנת הכרזה של מכשיר ועדכונים - האם זה באמת קריטי?

tackos

New member
שלום אני בוחן אופציה לטלפונים ניידים של סמסונג שהשנת הכרזה שלהם היא ישנה, למשל גלקסי אס 10 שייצא ב- 2019.
הסיבה זה שילוב של המחיר הנמוך עם זה שתכלס הטלפון נותן מענה שאין בדגמים החדשים, כגון שקע אוזניות, כרטיס זכרון חיצוני, מסך קטן..
הבעיה שאם הטלפון ישן אז אני מניח שהוא לא מקבל עדכונים.. האם זה באמת כזה קריטי? חוץ מזה אולי גם הסוללה או רכיבים אחרים כבר "שחוקים" יותר?
אשמח לדעתכם

SHERME

Well-known member
שלום אני בוחן אופציה לטלפונים ניידים של סמסונג שהשנת הכרזה שלהם היא ישנה, למשל גלקסי אס 10 שייצא ב- 2019.
הסיבה זה שילוב של המחיר הנמוך עם זה שתכלס הטלפון נותן מענה שאין בדגמים החדשים, כגון שקע אוזניות, כרטיס זכרון חיצוני, מסך קטן..
הבעיה שאם הטלפון ישן אז אני מניח שהוא לא מקבל עדכונים.. האם זה באמת כזה קריטי? חוץ מזה אולי גם הסוללה או רכיבים אחרים כבר "שחוקים" יותר?
אשמח לדעתכם
אני מניח שמדובר בסמסונג S10E שנמכר בשוק במחירים של 700 עד 900 שקל
יש לציין שהשוק ממש מוצף בדגם הזה בשנה האחרונה
מדובר על טלפנים מוחדשים עם סוללות חדשות יציאות וכניסות חדשות מסכים חדשים מקשים חדשים סלוטים חדשים פלעט קבלים חדשים
מכיוון שיש ביקוש עצום בעולם לדגם הזה סמסונג עדיין מוכרת/מפיצה בעולם חלקי חילוף לדגם הזה
בגלל כל הנ"ל הטלפון קיבל לפנים משורת הדין עדכון אחרון ביוני 2024 שכלול בתוכו עדכון לאנדרואיד 12 ופאצ' אבטחה מותאם לחודש יוני 2024
מהתאריך הנ"ל המכשיר לא יקבל יותר עדכונים של אנדרואיד ואבטחה למעט עידכוני חירום אם יש בעייה גדולה מאוד של אבטחה

מומלץ לא לרכוש מכשיר משומש אלא א-ך ו-ר-ק טלפון מוחדש עם אחריות של חצי שנה עד שנה ובתנאי שמדובר בחנות ידועה ואמינה

אני מכיר שני אנשים שרכשו אותו בזמן האחרון מוחדש עם אחריות לשנה והם מרוצים מאוד ממנו
הטלפון נראה ממש חדש חיצונית והם אפילו קיבלו מטען וקייס מסיליקון באריזה

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
בהנחה שאתה מדבר על מכשיר משומש תקין, כי איפה תשיג מכשיר כזה חדש....
בעיות אפשריות מבחינת חומרה: סוללה בת 5, שחיקה של שקעים וכפתורים פיזיים, שריטות במסך/מצלמה/גוף
בעיות אפשריות מבחינת תוכנה: חושב שקיבל אנדרואיד 10 או 11 יתכנו אפליקציות שלא נתמכות, חולשות אבטחה שלא תוקנו

למעלה