שנת םעילות חדשה [=

soninon

New member
שנת םעילות חדשה [=

היי כולם !! שמתי לב שהפורום לא הכי פעיל לאחרונה אבל לא נורא.. נדאג לתקן זאת! נראלי שהפורום יותר מדי חשוב לכולנו על מנת שנוותר עליו בכזאת קלות.. טוב אז בואו נעשה אממ קצת הכרות והבנה? יש לי הצעה.. כל אחד יספר על הקורס שהוא מתחיל בתור מד"צ או על שנת ההדרכה שהוא מתחיל בתור הפיכה למד"ב [מדריך בוגר..] וכמובן קצת על עצמו ועל הרגשות עם התחלת שנת הפעילות החדשה [= בהצלחה לנו.. למען פורום חי כי הפורום עוזר המון המון [=

mayagibaly

New member
משרשרת :p

מממ... * אני מיה :) *קיבלתי תעודת הדרכה (בתור מדצ"ית) בחופש הגדול :) * עוד אי אפשר להגיד שהתחלנו ממש שנת פעילות אבל זה ממשמש (זה ממשמש ונעים לו ! ) ובא . מממ.... מה עוד ? אני עושה בימים אלו ממש קורס 60 של מד"א ואני עייפה , נורא עייפה . ברני הוא ויברטור סגול ענק . יומטוב P:

soninon

New member
אוי לא רשמתי על עצמי חחחח ... [=

מממ אני אעתיק ממיה את הסעיפים חחח .. [= *אני אור * קיבלתי תעודת הדרכה + מופת.. [כפרעליי] בקיץ... בסמינר אוגוסט צפון המדהים!! * אממ עוד לא התחלנו שנת פעילות, אבל כבר הפעלנו אירוע לילדי ותושבי שכונה בנהריה.. והיה מדהים.. וכנראה שאחרי סוכות הכל יתחיל כמו שצריך [= המממ באמת מה עוד? אהה ממיצג מדצי"ם של שנה שעברה במועצת הנוער עברתי להיות מייצג ברנקו וייס ועכשיו ולמדב"ים יש 6 נציגים חדשים.. ועוד שניים יצטרפו שיתחיל המדצי"ם [אחרי הבחירות] וזהו.. ברני הוא קצת דינוזאור מיה!! [= יומטוב בהחלט! [=

להכיר זה חשוב- אז גם אני../images/Emo13.gif

שם:מאיה
סיום סמינר מד"צים מסכם שלב א':אוגוסט 1997
התחלת שנת פעילות, התחליה? כן/לא ואיך? התחלתי כבר בספטמבר את שנת הפעילות והכל התחיל מעולה. יש לי קבוצת מד"צים חדשה השנה והם מקסימים עם פוטנציאל גדול וזה משמח אותי מאוד ואני מתיחלה לעבוד עם המד"בים שלי בקרוב.
ספר/י עוד על עצמך: רכזת נוער שיוצאת אחרי החג לחופשה של שבוע וחצי אחרי כל פעילויות הקיץ והחגים. יש לי בני נוער מקסימים שמפתיעים אותי בכל פעם מחדש. מתחילה בנובמבר שנה של שחינוך בלתי פורמאלי. מאחלת לכולנו בהצלחה ושנה טובה.

dragonit12

New member
אני../images/Emo9.gif

אז מה אם זה באיחור
שם: שלומית סמינר הדרכה: בעקרון,אני לא מדצית,אלא יותר משצית ועברתי את הקורס ב2006. וממה שאני יודעת גם תעודת הדרכה של משצים תופסת. עדיין תקבלו אותי? שנת פעילות: השנה זה לא ברור. אני מדריכה ילדים מגן חובה עד כיתה ד' בערך. וזה רק כי אין לנו ממש הרבה חניכים,אז החלטנו לאחד אותם. וזה מאד כייף. ואני מאאדדד נהנת!כייף לי
עוד על עצמי: אני בת 17 וחצי. נהנת להדריך,מאד. ואני לא טובה בלספר על עצמי.סלחו לי

גמאני

מד''צית טרייה מיוני מתחילה הדרכה מ...לא יודעת אבל בזמן הקרוב השנת הדרכה התחילה ובסעיקרון הייתי צוות קיוסק אבל העלו אותי בדרגה כי כל המדריכים כמעט פרשו מה עוד? בת 15 וחודש נהנת לכתוב פעולות(אני יודעת,אני מוזרה) מתלהבת מההדרכה.

למעלה