שנת שירות למתנדבים ..

שנת שירות למתנדבים ..

שלום רשמתי פה לפני כמה ימים כמה שאלות בנושא התדנבות , כל הדברים הסתדרו ובזכות האנשים כאן שעזרו לי

בין השאלות ששאלתי כאן אם מתנדבים יכולים לעשות שנת שירות , אז ככה אני באחריי לצה"ל בוגרת אחריי כבר שנה שנייה שלי
כל החברים שלי עושים שנת שירות של אחריי וגם אני רוצה אבל אני לא יודעת אם זה כדאי לי לעשות שנת שירות כי אני מתנדבת לצבא בגלל שיש לי צלייאק .. אתמול הייתי בכנס באשקלון מטעם אחריי של אנשים שרוצים לעשות שנת שירות ומכינה קדם צבאית שמה היו לנו ראיונות , במהלך הראיון חתמתי על הטופס לדחיית השירות , המראיין אמר לי שאני יכולה להתקשר לדחות את השנת שירות בכל רגע אפילו אם התקבלתי לשנת שירות ..
אני עדיין בהתלבטויות ולא יודעת אם כדאי לי לעשות שנת שירות שאני מתנדבת לצבא , האם מתנדבים יכולים לעשות שנת שירות ? ואם אני למשל מתקבלת לשנת שירות ואני דוחה את השנת שירות האם יהיה בעיה בתהליך של הגיוס ? כי כבר קיבלתי תאריך גיוס
אני ממש צריכה עזרה

eran544

New member
היי

הייתה איתי בטירונות מישהי שעשתה שנת שירות, בסה"כ דחו לה את הגיוס בשנה כמו כל אחד אחר. את יכולה במהלך השנה הזאת לעשות מיונים לתפקידים שונים.
לגבי אם את דוחה את השנת שירות, אין לי מושג, אבל אני מניח שינסו לשבץ אותך על הגיוס הכי קרוב שאפשר (כמובן במידה ויש לך תפקיד)

Run for a Fall

New member

כפי שנאמר לך, ניתן בהחלט לבצע שנת שירות במסגרת התנדבות לצה"ל.

עלייך להודיע על זה למדור מתנדבים והם ידחו לך את הגיוס. אם כבר אושרת להתנדבות אין סיבה שתיווצר בעיה, מדובר בדחיית תאריך גיוס. הדבר היחיד שיכול להיות בעייתי הוא מבחינת התפקיד - אם מדובר בתפקיד ספציפי שהתאימו לך ביחידה מסוימת יכול להיות שבעוד שנה התפקיד כבר לא יהיה "פנוי". ולכן יש לבדוק את זה עם מדור מתנדבים.

למעלה