שנת 1995 - שמי חצור (לייד אשדוד)

• פותח הנושא AmPm
  • פורסם בתאריך

AmPm

New member
שנת 1995 - שמי חצור (לייד אשדוד)

בשנת 95 או 93 אני כבר לא כל כך זוכר את התאריך אבל את המקרה אני זוכר. רדף מטוס אף 16 אחרי עב"מ מעל שמי חצור... ככה זה נשמך במשך שלושה ימים, מישהו זוכר את זה או שיש לו במקרה את הקישור לסרטון "???

Majestic12

New member
המרדף

למיטב ידיעתי האירוע לא צולם. אם ידוע לך אחרת, אשמח לבדוק לעומק...

סנגי

New member
המקרה בחצור כנסו../images/Emo112.gif

המיקרה בחצור הוא מיקרה מתוך סדרה שלמה של מפגשים ותצפיות מתועדים. במושב לייד הבסיס עד היום מדווחים על חפצים מוזרים בשמיים המפורסם ביותר הוא צילום מדהים של חפץ ענקי בצורה מלבנית שצולם בחדות ונראה כמו בניין מגורים בשמיים אחד הצדדים של העבמ היה מואר ובצילום הוידאו רואים קוי מתאר הנדסיים. אין לי את צילום הוידאו אך הוא מפורסם מאוד בגלל החדות והפרטים על האובייקט. ישנם אין סוף דיווחים מחיילים בבסיס חצור על הזנקות מטוסי קרב על חפצים מוזרים שחגים מעל בסיס חיל האויר חצור. חלקם אפילו צולמו עיי צלמי חיל האויר. ישנו סיפור על שני בחורים שהתקרבו לחפץ מוזר שריחף לא גבוה מעל הקרקע החקלאית לייד בסיס חצור הם היו תושבי המושב לפי דברהם נורתה קרן אור שפגעה ליידם בקרקע וחום עז הדף אותם כנראה סמנו להם להסתלק משם הם ברחו משם בבהלה ופחד. אחד מקומות התצפיות הפופאלרי ביותר בארץ הוא המושבים לייד חצור יש אין ספור דיווחים.

UnderTown

New member
וואלה?

מגניב.. אני גר 10 דקות מחצור.. אף פעם לא ראיתי שם משהו מיוחד בכל מקרה, כולם ערסים מטומטמים שם.. אולי החייזרים מנסים להשמיד אותם, ואז אנחנו צריכים להודות לחייזרים

AmPm

New member
בסיס

מכיוון שחלק משרותי הצבאי ביליתי בבסיס הנ"ל אני בוודאות יודע כי לא מבצעים בו ניסויים מהסוג הזה, ככה שכל הזנקה היא בשל "גורמי חוץ" קראו לזה

AmPm

New member
צולם

בזמן המילואים לפני כשנה יצא לי לראות תוכנית של סטאר-פלוס (ערוץ 15 בזמנו) ושם היתה התוכנית על עב"מים בכל העולם והראו שם את המרדף וזה היה אשכרה כמו שאני זוכר הוא היה בשמיים יומיים וביום השלישי רדף אחריו אף 16 ואמרו שם שחייל האויר למד מזה לקח וכעבור כמה שנים הופיע אחד בראשל"צ וירטו אותו שם.

BodyBuilder2005

New member
WOWOWOW רגע רגע רגע

אתה אומר שיירטו עב"מ בישראל??? WTF אף פעם לא שמעתי על זה...

AmPm

New member
המקרה של 97 מעל ראשל"צ...

האף 16 או שזה היה כבר אף 15 (למרות שלתימרונים כאלה זקוקים ל16 - לא משנה) רדף אחריו באור יום וזה תועד ואף שודר אז בזמנו בסטאר וורלד ואף שלחו עליו טיל ופגעו ואיך אני יודע את כל זה באותו הזמן הייתי בשרות הסדיר בחייל האויר ובמקרה קראתי באינטרנט של חייל האויר שהם מנסים למנוע שידור של הערוץ... קישרתי בין הדברים וככה הגעתי לראות את התוכנית אותו ערב, קונספירציה או לא אתם תחליטו - רק תשיגו איכשהו את הקישור לאותה התוכנית...

Majestic12

New member
מרדף אחרי עב"ם

באתר המרכז לחקר עבמי"ם ישנו סרטון מהשבועות האחרונים, אשר צולם בגרמנייה, וגם בו מתואר מרדף בין מטוס קרב לעב"ם...

וואי אני חייב להגיד לכם

שמאז שנכנסתי לפורום הזה אני בטוח ב-100 אחוזים שיש עבמים והם כבר כאן. לא שלפני זה היו לי ספקות אבל עם כל ההוכחות ועם כל הסרטונים והצילומים וההסברים שפירסמתם כאן איך אפשר לא להאמין שעבמים לא קיימים.

AmPm

New member
קונספירציה...

אלא אם כן אני מישהו שהממשלה שתלה בתוך הפורום בשביל לבלבל אנשים כמוך ולתת רמזים מטעים... לך תדע... למרות שבת'כלס אני בטוח שבאתרים גדולים יותר בעולם זה בטח מה שקורה :) לילה טוב

אתה פארנויד ../images/Emo2.gif

העיקר שהמידע המושתל יהיה מעניין ויהיה מלווה בתצלומים וסרטונים... יותר מזה אני לא מבקש

למעלה