שנת 2002 .....

diruli

New member
שנת 2002 ......./images/Emo57.gif

אני נהנתי למצוא אתכן. מקווה שתרתמי ולו במעט מנסיוני. אני במקום אחר מכם - כבר "אמא-אחרי-לבד" ולכן אלך לי למחוזות אחרים. מאחלת לכולכן להכנס להריון מהר ולגדל את ילדכן בהרבה שמחה והצלחה לפחות כמוני. מאחלת לכם רק טוב ושמחה. תודה שאתן כאן. דינה

תודה דינה ומצטערת אם........

מצטערת אם היצקתי לך בעיניין חוסר הרצון שלך לגלות את זהות האב אבל נראה לי שבסופו של דבר הרווחנו כולנו ובטח גם את... היה נעים לקרוא גם את דברי בנך ואחותך.. ביי את יודעת מה אשאל אותך שאלה.. מאחר ואני מקבלת תרומת זרע, מה היית מספרת לילדי או ילדתי במקומי? אני חוששת לגלות את האמת אולי כי אני מתביישת בעובדה הזו

T w e e t y

New member
דירולי חביבה../images/Emo39.gif

אוי כמה עצוב היה לי לקרוא את הודעתך
ועם הרגשות ורגשות קשה מאוד להתווכח. למרות שאני חושבת, שאני יודעת היכן הייתה נקודת השבירה, הייתי רוצה להבהיר דבר קטנטן. אנחנו פורום חדש שנמצא עדין בחיתוליו, לכן התנועה עדין אינה כפי שאת ואני מכירות מפורומים אחרים.וכולי תקווה שנגיע לזמנים בהם כל אחת מאיתנו תבקר, תגיב ותשתף מ"ס פעמים ביום
נשמע נאיבי אה - זה עוד יקרה!!!! מעבר לכך,,,אנחנו קומץ מגוון מאוד שנמצא ומתכייפ בפורום, ולכן כל אחת מאיתנו יכולה למצוא את אשר חיפשה, בתנאי כמובן שיפתחו דיונים בנושא שלה ושמענינים אותה. |כוכב|ומי יש פה בעצם,,, חד הוריות מתרומה חד הוריות מבן זוג (שלא בפועל) אלמן גרושות מתעתדות להיות חד הוריות - באחת מהוריאציות. חד הורי מאמץ גאים/גאות ובנות שבשלבי הריון שונים. ***ואני מקווה שלא שכחתי איזו שהיא וריאציה. כך שיקירתי, את בהחלט יכולה להרגיש נוח פה, ואני מאמינה שכמו שאת תורמת לנו מנסיונך האדיר, גם לנו יהיו דברים שנוכל לתרום לך. אז אני מקווה שעוד תבקרי אותנו, כי באמת חבל לי שתעזבי
חוצמיזה אופו עוד יהיה לך אפשרות לחסוך הוצ´ לפסיכולוג משפחתי ולצמצם את חשבון בזק?
שולחת לך
של

diruli

New member
לטוויטי....../images/Emo57.gif

כשנכנסתי לראשונה לפורום הזה הבנתי, מקריאת ההודעות הקודמות, שיש לי בודאי מה לתרום ולכן רק להקשיב לי. עשיתן את זה יופי. ובאמת חסכתי לעצמי שכר פסיכולוג ובזק ועל כך כבר דיברתי באחת מהודעותי. אני לא נעלמת, אני מחשיבה עצמי חלק מחברי הפורום ואכנס מדי מדי לבדוק מה מצב הזרעים והביציות והילדים ובעיקר הילדות (צריכה להכין כלה לא?) ואם מי מכן תרצה לשאול מנסיוני מוזמנת לאימייל שלי. אלך לרעות בשדות זרים בינתיים. שנה נהדרת לכולם.

diruli

New member
לבמבי...../images/Emo57.gif

לא הצקת בכלל, רק נתת נקודת מבט אחרת וזה בסדר גמור. אם היית מציקה לא הייתי עונה בכלל. לגבי מה הייתי מספרת אילו....אז אני ממשיכה לטעון שהייתי אומרת את האמת. את האמת שלי. והדגש על "האמת שלי". כי האמת לא נראית תמיד כמו שהיא. רציתי ילד אז הלכתי לבנק הזרע. ולגבי מתביישת - אם את לא בטוחה במה שאת עושה - אל תעשי. כשלא בטוחים זה אף פעם לא יוצא טוב. זו דעתי האישית. אם תהיי שלמה אם מעשיך - הדרך הרבה יותר קלה, גם בשאלות המביכות ובודאי בחיים בכלל. מיותר לומר שאין לך מה להתבייש לרצות ילד ועוד יותר שיש לך הפריבילגיה ללכת ולבחור (אפשר לבחור בכלל?). ולגבי הסבל שאני קוראת פה שאתן עוברות למען מטרה שכזו אז לא כל שכן שאין לך מה להתבייש וילדך רק יהיה גא באמא שעשתה הכל למענו, עוד לפני שנולד. שבת מחוייכת לך.

דינה ...

המון תודה, ומקווה להיפגש בפורום זה או אחר... היה תענוג לקרוא את המסרים שלך, ולהשתזף בפרפסקטיבה קצת יותר רחבה משלנו... חיזקו אימצו, שנה טובה! ענת

betya

New member
דינה יקירתנו,

חן חן לך על ביקורך החפוז במחוזותינו. ביקורך אכן תרם רבות והביא משב רענן ונושאים מעניינים. יישר כוחך. מהמפגש החפוז עוד יותר עם בנך, יכולתי להתרשם שגידלת אותו לתפארת, לכן אני בטוחה שיהיה לך עוד רבות לתרום לאימהות בכלל ולחד הוריות בפרט. על כן, אין זה שלום, כי אם להתראות, (בפורום זה או באיזה פורום אחר שעוד לא גיליתי בנושא גידול ילדים למשל?). אז קחי את הצידה, התרמיל על הגב ומסע מעניין שיהיה לך ובריאות ושימחה לתמיד.

למעלה