שנת 2004 - שלכם

שנת 2004 - שלכם../images/Emo70.gif

מה עבר עליכם בשנת 2004?! טוב אז הנה הסיפור שלי
בתחילת ינואר החלטתי שטוב אני אוהב את גלי והגיע הזמן לחדש לה את האתר הישן שבניתי לה. התחלתי לבנות אותו, רובי ושרית יצרו איתי קשר בו זמנית, וכך הכרתי שני חברים ראשונים(
). אני זוכר שקבענו להיפגש מזה נבהלתי מהגיל של שניהם...
בתחילת פברואר התגייסתי למשטרה צבאית
היתה טירונות ממש מעצבנת וקשה, אני זוכר שמאוד סבלתי, גם בקטע המשמעתי וגם בקטע של השעות שינה. הייתי פשוט בשוק
לפחות הכרתי מלא חברים חדשים שם. אחרי זה הגעתי למחסום ארז(
), שם סבלתי איזה חודש וחצי, ואז יצאתי לקורס חובשים שהיה ממש כיף וקשה. תוך כדי כמובן אני המשכתי לעדכן את האתר של גלי במלא תמונות. אחרי הקורס חזרתי למחסום ארז, אך אני הייתי חכם מספיק להוריד את הפרופיל בקורס, ואז ביקשתי שינוי שיבוץ והגעתי לצריפין
כמו שאתם שמים לב לא היו לי ממש "חיים" בשנה הזו, כי רובה הייתי בצבא. עד לפני חודש הייתי סוגר שבת ל-2
נקווה ששנת 2005 תהיה יותר קלה ופשוטה, ושתגיע כבר שנת 2007!!!

שרית7

New member
שנת 2004 שלי...

השנה התחילה בינואר בסערה גדולה עם הופעת הבכורה של גלי בהיכל התרבות. כמי שאוהבת את גלי משחר ילדותי ומלווה אותה שנים בהופעות ועוקבת אחר כל הצלחותיה, התרגשתי מאוד מאוד לקראת ההופעה ובזמן ההופעה ממש דמעתי. ההתרגשות שלי היתה כפולה התרגשתי פעם אחת בשבילי ופעם אחת בשביל גלי. ובמעבר חד וקיצוני יום למחרת ההופעה שולמית (כלבתי האהובה והיקרה שתבדל לחיים ארוכים ואמרו אמן), עוברת ניתוח להסרת גוש סרטני. תודה לאל הכל בסדר מאז, ושימשיך ככה אמן. כל הלילה לא ישנתי מהתרגשות של ההופעה והעיתוי שהמופע של גלי היה יום קודם, עזר לי מאוד להתגבר על המתח לקראת הניתוח וההופעה מילאה אותי אנרגיות חיוביות ואופטימיות, ובסוף באמת הכל עבר בשלום. עוד ב2004 יצרתי קשר גם עם אלירן ועזרתי לו כמיטב יכולתי בקידום האתר. ובזכות הפורום של גלי הכרתי מעריצים חדשים ומקסימים של גלי. יצרתי קשר גם עם בחורה צרפתיה בשם איזבל שהיא מעריצה של גלי ומנהלת את האתר הצרפתי הבינלאומי של גלי. השנה, אחותי התחתנה ואני עומדת בקרוב להפוך דודה. ו-אחרי 4 שנות עבודה בחברת הפניקס הישראלי אני עומדת לעזוב את מקום העבודה לטובת קידום בחברת ביטוח מנורה. (זה כבר יקרה ב2005 אך החוזה נחתם עדיין בשנה הזו) וזהו אני חושבת סיכום שנת 2004 שלי די בגדול.

hilali1

New member
וואו אני זוכרת הכל כאילו

זה היה אתמול... אתכם הסליחה אינני מתכוונת לכתוב מגילה

למעלה