שנת 2005 - סיכום

Chocoholic

New member
שנת 2005 - סיכום ../images/Emo139.gif

2005 הייתה די פעילה ומעניינת עבור דילן והקהל שלו...
מסע הופעות באביב בארה"ב: 7.3.05 - 30.4.05 , 39 הופעות ב 18 מקומות שונים.
מסע הופעות בקיץ בצפון אמריקה: 25.5.05 - 31.7.05, 43 הופעות ב 40 מקומות שונים ושתי ארצות. ב 16 ביולי הוא הופיע בהופעה מיוחדת שציינה עשור ל Amazon.com ששודרה באינטרנט.
הקלטת השיר 'Tell Ol'Bill' ביולי, עם הלהקה שמלווה אותו בהופעות. השיר נכלל בפס הקול של הסרט 'North Country' ולא קיים בהוצאה רשמית של דילן.
אלבום אוסף חדש יצא בסוף אוגוסט. The Bootleg Series Vol.7 - No Direction Home:The Soundtrack הוא פס קול של הסרט שיצא כחודש לאחר מכן.
עוד אלבום אוסף חדש יצא בסוף אוגוסט! Live At The Gaslight 1962 הוא תוצאה של הסכם בין דילן לרשת בתי הקפה Starbucks שנכנסה בשנים האחרונות לעסקי המוזיקה... האלבום מכיל 10 שירים שהוקלטו במספר הופעות שונות בבית קפה בשם 'Gaslight' בגריניץ' וילג',ניו יורק.
סרט תיעודי חדש בבימוי של מרטין סקורסזה יצא לאור בספטמבר. 'No Direction Home' הוא הסרט התיעודי הרשמי הראשון שיוצא לאחר 30 שנים ונעשה בהשתתפות מלאה של בוב, שגם הסכים להתראיין ארוכות. הסרט מתמקד בשנים הראשונות של דילן כיוצר, עד 1966.
מסע הופעות בסתיו באירופה: 17.10.05 - 27.11.05, 31 הופעות ב 26 מקומות שונים ו 13 ארצות. סך הכל 113 הופעות ו 110 שירים שונים, מתוכם 102 מקוריים. 80 מההופעות הסתיימו בשיר 'All Along The Watchtower'.

תודה על הסיכום!

זוהי שנה שבה גיליתי את דילן,ואני שמח על כל רגע ועל כל שיר שלו שאני שומע(וזה בחלק לא קטן משעות היום)... אני מקווה שבשנה הבאה ייצא לי להרחיב את מעגל הידע שלי עליו,וכמובן להיחשף לעוד ועוד אלבומים שלו.

oridov

New member
סיום ההופעות ב

all along the watchtower סיקרן אותי לדעת, יש איזה סיבה מיוחדת? משהו שאתם יודעים עליו, או שאתם יכולים להעלות על הדעת?

Chocoholic

New member
זה גם מה ששאלתי

כתגובה למה ש'עלהמצפה' כתב. זה מאוד לא אופייני לדילן, במיוחד כאדם לא עקבי.

Yanchu

New member
תודה רבה, היה מאוד מעניין

אה, ואם כבר All Along The Watchtower, שמתי לב גם שהרבה מההופעות מתחילות עם Maggie's Farm - יש נתון גם לזה? או הסבר?

זו שנה

זו שנה שראיתי את דילן בהופעה (-: בלונדון וגם שם נגמר בAll Along The Watchtower...איזה הופעה

Chocoholic

New member
באיזה תאריך

מבין החמישה היית? את ההופעות בלונדון (חוץ מהאחרונה) הוא פתח ב 'Rumble', קטע אינסטרומנטלי (גיטרות) של Link Wray. את חלקן הוא סיים ב 'London Calling' של ה Clash (בית אחד עד כמה שהבנתי) וחלק אחר הוא סיים ב 'Blue Monday' של פאטס דומינו.

מקפיץ

מקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץמקפיץ

fetish6

New member
אני הייתי בהופעה ב3 בנוב בפריז ו...

גם שם הוא סיים בall along the watchtower. זאת היתה הפעם הראשונה שהייתי בהופעה של דילן והיה פאקינג מדהים! כימעט בכיתי מרוב היתרגשות כשהוא עלה כי זה סוג של חלום שהיתגשם. למרות שאני חושב שהייתי נהנה הרבה יותר בהופעה "קלסית" של דילן וגיטרה. מישהו הבין מה הקטע של הרמת המפוחיות כשהוא נעמד מול הקהל? זה מבלבל אותי בטרוף ואני פשוט לא מצליח להבין מה היתה הכוונה שם.

fetish6

New member
טוב אני מבין שגם אתם.....

לא הבנתם את כוונת המשורר. טוב נו זה בסדר זה קורה הרבה עם דילן... לי לפחות. כל הדמות הזאת שניקראת בוב דילן פשוט בלתי ניתנת לפיצוח.

Chocoholic

New member
אין שום קטע

הקהל פשוט מתרגש כי הוא הולך לפצוח בסולו על המפוחית

למעלה