שנת 2006 שמחה לכולכם אני יוצאת עכשיו ולא רציתי לצאת לפני שאגיד לכם שנה חדשה טובה ומלאה ביעלי
S SofyTofy New member 31/12/05 #1 שנת 2006 שמחה לכולכם ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif אני יוצאת עכשיו ולא רציתי לצאת לפני שאגיד לכם שנה חדשה טובה ומלאה ביעלי
שנת 2006 שמחה לכולכם ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif אני יוצאת עכשיו ולא רציתי לצאת לפני שאגיד לכם שנה חדשה טובה ומלאה ביעלי
ע ענבר שחר 20 New member 1/1/06 #2 שנה טובהההההההההההההההה מלאה רק יעל בר זהר!!!!!!!!!!!!!!!! תהני!!!!!!!!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 1/1/06 #4 Happy New Year ../images/Emo124.gif שתהיה לכם שנה מדהימההההההההההה שנה מלאת אושר מלאת הפתעות שנה פורייה והכי חשוב המון המון בריאות אוהבת אתכםםםםם
Happy New Year ../images/Emo124.gif שתהיה לכם שנה מדהימההההההההההה שנה מלאת אושר מלאת הפתעות שנה פורייה והכי חשוב המון המון בריאות אוהבת אתכםםםםם
מ מורלוש New member 1/1/06 #5 שנה מושלמת כיעלייי שתיהיה לכולכם!! אוהבת אותכםםם בלי סוףף... :] שנה אל אהבהה בריאות הצלחהה והמון אושר... :] **מורלוש** :]
שנה מושלמת כיעלייי שתיהיה לכולכם!! אוהבת אותכםםם בלי סוףף... :] שנה אל אהבהה בריאות הצלחהה והמון אושר... :] **מורלוש** :]
D Dark Force New member 1/1/06 #7 שנננה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| שתהיה שנה כיפית, וכמו שירדנ אמרה, מלאת יעלי