שנת 2013 תהיה שנה טובה עבורך...

EdisonGirl

New member
שנת 2013 תהיה שנה טובה עבורך...

טארוט, קריאה בקפה, נומרולוגיה, אסטרולוגיה, קבלה ושאר ירקות
עד כמה אתם מאמינים בחיזוי העתיד?

ביקרתם אצל מיסטיקן בעבר? איך היה?

טרבלסי

New member
זייני מוח רציניים

הדבר היחידי שאפשר לחזות זאת התחזית
וגם שם מפספסים לפעמים

ןהדבר הכי בטוח זה התאריך על העיתון כל בוקר

dantel makor

New member
בשביל השעשוע סבבה, אבל לא לקחת ברצינות

לא מאמינה.
פעם אחת מישהו קרא לי בטארוט והסכמתי לזה רק בגלל שהמחיר היה נמוך. לא לקחתי את זה ברצינות, ואם הייתי זוכרת כיום משהו ממה שהוא אמר הייתי יכולה להגיד אם הצליח. אני כן זוכרת שלפחות בטווח הקרוב (של חודשים, או אולי אפילו שנים אחדות) ל"חיזוי" שלו הוא לא צדק.

התלבלבת..זה 21.12.12 ולגבי השאלה המקורית..
פעם מישהו שעבד איתי הביא קלפי טארוט להראות לי וכשרציתי להסתכל בהם לבד הוא צעק עלי שאסור לכל אחד סתם לגעת אלא רק למי שקורא בהם כי זה הורס את הקארמה של הקלפים ..
הבבל"ט הכי גדול ששמעתי בחיים שלי .

מאוד מאמינה....

טארוט-בעבר אמא שלי היתה פותחת בקלפים אבל רק כתחביב, וזה לעיתים היה ממש נכון...

קריאה בקפה-אף פעם לא ניסיתי אבל נראה לי מכל האפשרויות זה הכי בולשיט...

נומרולוגיה-מאמינה אבל פחות מהשאר,יותר באסטרולוגיה וטארוט..

אסטרולוגיה-מאוד מאוד מאוד מאמינה! מרוב שאני מאמינה זה מפחיד אותי, אני מרבה לקרוא את ההורסקופ שלי, ולעיתים מתחרטת שקראתי :) זה ממש להגיד מה עובר עליך מה יעבור עליך...ולרוב זה ממש נכון... מלחיץ משהו!

אצל מיסטיקן אני לא ביקרתי ואני מאוד מאוד מאוד רוצה, דוד שלי ביקר והמיסטיקן אמר לו דברים מאוד נכונים על אנשים שאינם שבאמת כך היה, אני מאוד רוצה ללכת למיסטיקן,אבל זה ממש מפחיד אותי...

Puskas

New member
בתור אתאיסט זה ישמע מוזר מה שאני אומר עכשיו

אבל אני מאמין שקיים על טבעי בעולם הזה, אני כן מאמין שיש דברים שאנחנו לא יודעים עליהם (או לא רוצים לדעת, על טבעי זה מפחיד ברררר...),
אני גם מאמין שאנחנו לא יחידים ביקום הזה ויש עוד יצורים חיים ובהתחשב בעובדה שעד היום חקרנו בערך 0.00000000000000000000000000000000000000000 (עוד מיליארד אפסים)1 מהיקום הזה, זה יהיה יומרני להאמין שאנחנו בודדים בו.
אמממ.. מה עוד... קלפים/טארט (מלבד הקינוח)/נומרולוג/אסטרולוג/דנדרופיל/גווייה על הכביש/קריאה בקפה/מוות קליני/עולם הבא.. כל זה בולשיט לדעתי.

אני חסיד של רוברט אנטון וילסון

יכול להיות שהמציאות האמיתית היא רחבה/עמוקה ממה שאנחנו קולטים.
יכול להיות שיש כאלו שיכולים לראות מעבר.
יכול להיות שיש משהו בקבלה/תורת הנסתר...

רוב הסיכויים ש"סתם קריאה" היא פיענוח של שפת הגוף ותיאורים עמומים מספיק כדי להתאים...

הכי חשוב: הנבואה ניתנה לשוטים...
http://www.faz.co.il/story_3096

אני לא חושבת שכל ענייני המיסטיקה זה שטויות

אלא שהרבה מיסטיקנים שרלטנים או סתם מטומטמים שחושבים שיש להם את זה!
לא הייתי אצל אף אחד מאלה אבל אני שקלתי לא אחת.
העניין הוא שיש אמנם כאלה שטובים ושווים את הכסף אבל לא כולם כאלה ואני לא רוצה לקחת סיכונים.
וכן, קצת מפחדת מלדעת את העתיד.

אני דווקא אוהבת לקרוא הורוסקופים.
רק שהם לאו דווקא אמיתיים לגבי... כאילו חלק ממה שכתוב קורה לפעמים אבל כמובן שזה לא עקבי.
אני כן יכולה להזדהות עם מאפייני מזל, אבל לאו דווקא עם תחזיות השונות. כמובן שיש יוצאים מן הכלל בשני המקרים.

בכלל, הדבר הכי מיסטי שעשיתי זה סיאנס

NEO83

New member
לא מאמין בדברים האלה

מידי פעם סתם קורא את מדור האסטרולוגיה למען הסקרנות

Optimistic Girl

New member
בשנת 2012 סוף העולם

אז איך קפצת לשנת 2013?

הלוואי שהחייזרים יבואו השנה, שיהיו קצת חיים מעניינים לשם שינויי...

Optimistic Girl

New member
וכן מאמינה באסטרולוגיה כהתאמה זוגית

נו למזל גדי מתאים רק כמה נבחרים

וכנ'ל למזלות אחרים...
בזה מאמינה מניסיון אישי שלי,

כמו כן לחברות שלי הטובות אני מתחברת ואז מגלה את המזל שלהן ובעצם מגלה שהן מתאימות לי כחברות טובות באסטרולוגיה
יש כמה מזלות שמזל גדי פשוט לא יכול להסתדר איתם, כי לא מבין אותם,

יש לי חברה בת מזל <המזל המלא שמור במערכת> היא אחלה בנאדם, אבל אני לא מבינה אותה ואת צורת החשיבה שלה

למעלה