שסע

בני55

New member
שסע

מה דעתכם המלומדת על חנויות של נשים בבני ברק המוכרות חצאיות בעלי שסע?

א77

New member
דעה אישית אין לי.

אם כבר דעה, אז דעתי כפופה לדעת גדולי התורה, כי כך הכפיפה אותנו דעת תורה: ושמרת לעשות ככל אשר יורוך על פי התורה אשר יורוך ועל המשפט אשר יאמרו לך תעשה לא תסור מן הדבר אשר יגידו לך ימין ושמאל [דברים יז. י-יא].

ASHAMEN

New member
דעתי היא..

שאיש הישר בעיניו יעשה בתחום הזה ואם יש כאלה חנויות ז.א שיש ביקוש לבגדים מסוג זה! אז למה להכנס לאנשים לתוך הקישקעס? ולומר מה ללבוש? אנחנו צריכים לתקן כ.א את עצמו ולא את כל העולם! (אני חרדי! וזו דעתי!)

באבא1985

New member
כן בטח... שתוק בבקשה !!!

אם אתה משוטט בפורום סקס, אז בטח שזו תיהיה דעתך המעוותת... אז כדאי שתשתוק ואל תספר שאתה חרדי !!!

ASHAMEN

New member
אם כבוד הבאבא יודע שאני משוטט..

בפורום סקס ז.א שכבודו גם שוטף עינים שם..אז קשוט עצמך תחילה..טול קורה מבין עיניך..

א77

New member
שמן,

למד את רזי התפוז. ותבין שכל אחד גילה מיד איפה אתה מסתובב והיכן אתה משוטט מבלי לקרוא הודעותיך. ומבלי להכנס לאותו פורום כלל וכלל. ראיתי זאת לפני שהגבתי לך בפעם הראשונה. לא התייחסתי לשוטטותך במקומות אלו. אבל כעת לאחר שכולם גילו והבינו וראו ושמעו. אומר לך מפורשות: גם לי זה לא עושה טוב, אני חש ירידה בערך וברמה לו אנחנו משוחחים יחדיו ובפרט בפורום חרדים. אז גם אני מביע תחושותיי ..............

כמו שזה

הגיע ככה זה יעלם . כמיטב דרכן של אופנות, ושל כמה סוחרים בנדיטים .

א77

New member
מדרשת שבת הגדול

של הגר"ש ואזנר לפני כ25 שנה ועוד לי דבר לעורר, הנה באחרונה שוב נתרבו חנויות המוכרים לנשים בגדי מותרות ובגדי שחצנות שהובאו מחוצה לארץ ונעשו לפריצים ולפריצות, וכל זאת בתוככי עיר הקדש אשר שמה הטוב בתורה וביראה יצא. ידעו נא כל העושים זאת שלהלכה אין הבדל כלל בין סחורה בדברים האסורים באכילה שיש על זה איסור סחורה כמבואר בשו"ע (יו"ד קיז). ועוד חמור מכך כי הסוחר בדברים האסורים באכילה לא נחשד למכור לישראל כי אם לגוי, ורק עצם המסחר אסור איבעית אימא מה"ת ואיבעית אימא מדרבנן דלמא אתי למיכל מינה. אבל הסוחרים בבגדים הנ"ל וכיו"ב מכשילים את הרבים באופן מבהיל, וכל המסייע להם הרי הוא נותן יד לפורצי גדר בישראל.

תאמין

שהסוחרים האלה הם נבלות מדאורייתא ומדרבנן !!! דווקא בדרשה האחרונה הוא דיבר באופן תקיף על טלפונים סלולריים .

למעלה