שסקר מייקר לענות!

שסקר מייקר לענות!

ראיתי את זה באיזה פורום הבאתי לכאן שם: גיל: מזל: מה דעתכם על: האופנה הסינית- המראה השאנטי והרוחני- כפכפי עץ- נעליים תנכיות- כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- המראה הצבאי- תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? איפור- כבד, עדין או בכלל לא? חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום) בושם- איזה הכי טוב בעינכם? חנות אהובה ביותר עליכם:

סקר שני ף)חחח...שלי :)

שם:קרן גיל:17 מזל:עקרב.... מה דעתכם על: האופנה הסינית-בעעעע המראה השאנטי והרוחני-סוף הדרך יפה :) כפכפי עץ-בעעעע נעליים תנכיות-תמיד יפה :) כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים-חחחח....לא אהבתי המראה הצבאי-בעעע,לא מספיק מדים בחיי היום יום,גם כשאפשר ללכת על אזרחי אז צבא?לאאאאא תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר?הכל אפשרי פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה?כןן...בלשון :) איפור- כבד, עדין או בכלל לא?עדין חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום)...אמממ...תלוי במצב....מרופד זה טוב והמראה הטבעי הכי טוב בושם- איזה הכי טוב בעינכם?אינ'יל,הוגו... חנות אהובה ביותר עליכם:אודם :) וקרוקר :)

cutey

New member
אממ..

שם: גניה גיל:14 אופנה סינית-לא משהו,נחמד. שאנטי ורוחני-אחלה! פכפכי עץ-בסדר. כפכפים מרוקאיות-לא אוהבת. מראה צבאי-לא מתאים לכולם,אפילו שזה "אאוט" יש אנשים שנראים ממש טוב בזה. תחתונים-הכל ביחד.. פירסינג-גבה,טבור,לשון,שפה,ומתחת לפה-(לא שיש לי,אבל מתישהו יהיה לי בגבה אני חושבת). איפור-עדין מאוד,אפילו טבעי הכי יפה! חזיה-טבעי(עם חזיה,לא מרופדת) וד"א-פוש אפ ומרופדת זה אותו הדבר! בושם-קנזו פלאוור,קליניק הפי,סלבדור דאלי. ולבנים-ג'יו. חנות אהובה:קסטרו,אודם,נרות בשנקין,חנויות מיוחדות,מקומיות...ועוד כמה-לא זוכרת.

אני!!!!

שם:חסוי גיל:14 מזל:עקרב מה דעתכם על: האופנה הסינית- ציבועני מדיי וצועק ..... לא לי המראה השאנטי והרוחני- מאוד יפה כפכפי עץ- ממש מגניב נעליים תנכיות- אנחנו לא במדבר!!! כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- יאק סבתי בטירוף!!! המראה הצבאי- מבחיל תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? חוטיני הכי אסטטי ונוח פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? כן בטבור בלשון ובסנטר איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום)- פוש אפ כי זה עושה צורה הכי יפה בושם- איזה הכי טוב בעינכם? בוס נורא טוב חנות אהובה ביותר עליכם: קרוקר, קסטרו , וTNT

KaTTyA

New member
ועל הסקר החדש...

שם: קטיה. גיל: 14 מזל: טלה. מה דעתכם על: האופנה הסינית- הדרקונים האלא הם נורא מגניבים. המראה השאנטי והרוחני- לא משהו יפה וממש ממש לא לכולם זה מתאים. כפכפי עץ- לא אוהבת את זה. נעליים תנכיות- יכלו להמציא משהו טוב יותר. כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- די בסדר. המראה הצבאי- אוק קיי, זה היה באופנה, אבל עכשיו זה הכי אאוט שיש. תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? תלוי. אם זה מכנס צמוד, אז חוטיני, כדי שלא יראו את הפסים של התחתונים. אם לא- אז תחתונים רגילים. פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? כן- בתבור. בשער לא. איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין ליציאות, ובכלל לא לאיזה מקום רגיל כמו בית ספר. חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום) פוש אפ. בושם- איזה הכי טוב בעינכם? אני יודעת איך קוראים לו?! חנות אהובה ביותר עליכם: הפינינג.יש שם כל מיני שטויות וכיף לשותט שם.

Saucy Girl

New member
התשו8בווווווווותתתתתתת../images/Emo142.gif

גיל: 13 ועוד יומיים 13 וחצי מזל: דלי האופנה הסינית: סינית מדי המראה השנטי: שנטי מדי כפכפי עץ: בלבוש הולנדי מסורתי בהולנד זה בסדר נעליים תנכיות: הלו????? השנה היא 2003!!!!!! כפכפים מרוקאיות: לא לטעמי מראה צבאי:מגניב לבנים תחתונים: או שמכסה לי את כל התחת, או שלא יכסה לי כלום! פירסינג-לא איפור-עדין ועד בכלל לא חזיות: העיקר שהיה נוח-ושלא תבלוט בושם: בשמים קלילים, עם ריח של "הרגע יצאתי מהמקלחת..." חנות אהובה: אין כזאת. לילה טוףף אנשים!!!!!!!!!!!

תשובות

שם:חן-לי גיל:18 מזל:נאכס...טלה מה דעתכם על: האופנה הסינית- נחמד המראה השאנטי והרוחני-משו עולמי כפכפי עץ-איכס נעליים תנכיות-תמיד יפה כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים-איכסססססס המראה הצבאי-עוד שנה מתגייסת חבל ללבוש את זה לפני הזמן תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר?בלי פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה?כן בכל מקום איפור- כבד, עדין או בכלל לא?תלוי בצורת האיפור. חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום)מה שבא לי באותו רגע בושם- איזה הכי טוב בעינכם?Tommit/Girl Or Hogo Red Deep Or Noa חנות אהובה ביותר עליכם טאוור רקורדס =)

FrooTeLa

New member
משעמםםםםםםםםם ../images/Emo4.gif

שם:נופר גיל:15 מזל:מאזניים מה דעתכם על: האופנה הסינית- פסדר דווקא המראה השאנטי והרוחני- לא ממש אוהבת כפכפי עץ-תלוי למי נעליים תנכיות-תלוי למי כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
!!! המראה הצבאי- תמיד היה
ותמיד יהייה
רק לחיילים אמיתיים..
תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? חוטיני, למה לא פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? כן. בפטמה ובלשון איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום) מרופד? נו מה חזיות רגילות!! בושם- איזה הכי טוב בעינכם? לא יודעת לי יש הוגו בוס דיפ רד חנות אהובה ביותר עליכם: לא יודעת

flowers girl

New member
תקראו את זה../images/Emo35.gif מבטיחייםם../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אוווו-קיייייי
הנהההה..
שם: נעה
מזל: גדי..למה
מה דעתכם על: האופנה הסינית-
המראה השאנטי והרוחני-
כפכפי עץ-
נעליים תנכיות-
כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים-
המראה הצבאי-
תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? אממ.. תחתונים רגילות..
פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? בעיקרון לא.. אבל אם כבר- לשון/גבה/אף.
איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין
חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום) אם כבר.. מרופד. לא צריך לדחוף את הציצקעס למעלה, ולא צריך ללכת מצד שני בלי חזיה ולהראות לכל העווללללםםםם שקריר לך..
בושם- איזה הכי טוב בעינכם? ראלף לורן
חנות אהובה ביותר עליכם: FOX, CASTRO זייהו אני מניחה? עברתי את החקירה בשלום? תודה
שלום ולא להתראות! חיחי..

אנהלה

New member
מואה... זאת אני... שם: אנה גיל: 14 מזל: דגים מה דעתכם על: האופנה הסינית- יפה מאוד אבל לא מתאים לכולם... המראה השאנטי והרוחני- ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שוב, יש כאלה שזה ממש מתאים להם ויש כאלה שסתם מנסים להראות שנטי... כפכפי עץ- איזה רעש, איזה פרחי נעליים תנכיות- נחמד מאוד מתלבטת אם גם לקנות כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- זוועה... המראה הצבאי- חרוש תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? הכל הולך! חוטיני, דפוק אותי, טנגה ורגיל... פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? בטח שכן ובלשון איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום) מרופד. בושם- איזה הכי טוב בעינכם? NOA חנות אהובה ביותר עליכם: אני מתה על זארה, על קרייזי ריצ'ארד בסנטר ועל עוד כמה...

אוקי דוקי :)

שם: גיל: מזל: מה דעתכם על: האופנה הסינית-נחמד, נחמד.. המראה השאנטי והרוחני-פ צ צ ה -למי שזה מתאים כפכפי עץ-אמממ..לא... נעליים תנכיות-בעעע... כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים-פחחחח.. המראה הצבאי-נחמד.. תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר?הכל יפה ... פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה?כן בשפה :) איפור- כבד, עדין או בכלל לא?עדין.. חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום)רגיל.. בושם- איזה הכי טוב בעינכם?פלוואר חנות אהובה ביותר עליכם- ליייייייי קופררררר...!!!!

אוקי דוקי

שם:טל גיל:עוד מעט 16 מזל:בתוווללההה... מה דעתכם על: האופנה הסינית-נחמד, נחמד.. המראה השאנטי והרוחני-פ צ צ ה -למי שזה מתאים כפכפי עץ-אמממ..לא... נעליים תנכיות-בעעע... כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים-פחחחח.. המראה הצבאי-נחמד.. תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר?הכל יפה ... פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה?כן בשפה :) איפור- כבד, עדין או בכלל לא?עדין.. חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום)רגיל.. בושם- איזה הכי טוב בעינכם?פלוואר חנות אהובה ביותר עליכם- ליייייייי קופררררר...!!!!

Kristina©

New member
Now meeeee....

שם: קריסטינה! גיל: 18 מזל: מאזניים מה דעתכם על:האופנה הסינית- לא אהבתי.. המראה השאנטי והרוחני- נחמד למי שאוהב שאנטי ורוחניות כפכפי עץ- איככככס נעליים תנכיות- לא משהו.. המראה הצבאי- ישן נמאס! תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? כל דבר פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? כן בטבור איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין ורוב הזמן בכלל לא חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום) פוש אפ... בושם- איזה הכי טוב בעינכם? איסימיאקי היפנוטיק , ג'אן פול גוטיה, ג'יואנצ'י. חנות אהובה ביותר עליכם: יש הרבה

amc22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

שם: עמית מזרחי
מזל: עקרב
מה דעתכם על:
האופנה הסינית- אני אישית לא כל כך אוהבת אותה.
המראה השאנטי והרוחני- מדהים ותמיד אופנתי
כפכפי עץ- כמר מעוך מאוס ולעוס
אבל אני עדיין אוהבת אותן
נעליים תנכיות- במילה אחת: איכס
כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- עמכה ישראל
יאקקק
המראה הצבאי- אף פעם לא אהבתי אותו
תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? כל דבר אחר...
פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? ברור שכן
בגבה ובפופיק
איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין
חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי (בלי כלום)- פוש אפ.
בושם- איזה הכי טוב בעינכם? 212 קרולינה הררה
חנות אהובה ביותר עליכם: קסטרו בעיקר.

LiA n

New member
שלייייי.......:)

שם: ליעד(בת) גיל: 16 מזל: אריה אופנה סינית: לא הסגנון שלי... שאנטי ורוחני: סבבה למי שאוהב כפכפי עץ: יפות...אוהבת! נעליים תנכיות: לא... כפכפים מרוקאיות: לאאא המראה הצבאי: עבר.... תחתונים: מה שבא... פירסינג: כןןןן בגבה ובלשון איפור: עדין חזיות: ממש ממש מעט ריפוד אם בכלל.... בושם: דיפ רד חנות אהובה: אודם ומונסטון

הנה שלי ../images/Emo13.gif

מתחילים : שם: גל
מה דעתכם על: האופנה הסינית- אהבתי, היא מיוחדת וחדשה
המראה השאנטי והרוחני-נחמד, אבל אני לא אוהבת את כל החולצות הרחבות האלה..עם השרוולים
כפכפי עץ- נורא חמוד, כיף להרעיש
נעליים תנכיות- לאאאאא....
כפכפים מרוקאיות עם הרשת והפאייטים- חחחח ברורר
המראה הצבאי- עבר מן העולם.....היה נחמד כשהיה, אפילו נראה טוב מאד על כמה אנשים
תחתונים- חוטיני או כל דבר אחר? חוטיני זה נחמד, אבל יש מקום גם לגזרות אחרות פיריסנג- כן או לא ואם כן איפה? כן אבל לא עליי חחח....בעיקרון זה סבבה בכל מקום איפור- כבד, עדין או בכלל לא? עדין אני אומרת
חזיות- פוש אפ, מרופד או במראה הטבעי- (בלי כלום)..מראה הטבעי? הכי דוחה בעולם, מה זה האופציות האלה אני אומרת חזיות רגילות בכללי, פוש אפ ומרופד למי שבא לה.... בושם- איזה הכי טוב בעינכם? יש הרבה, אני אוהבת את ESCADA ואת קנזו פלאוור
חנות אהובה ביותר עליכם: בבגדים גם יש מלאא, אבל ככה לפיצ'יפקס ואקססוריז אני חולה על סטאף....

למעלה