שעה של תהילה ב-

שעה של תהילה ב-../images/Emo43.gif

Yesreal ו"תפוז אנשים" נותנים לכם את ההזדמנות להיות כוכבי שידורי "תפוז Live" למשך שעה אחת. תמיד חלמתם להיות בטלוויזיה? תמיד רציתם תוכנית משלכם? זה הזמן לעשות צעד אחד להגשמת החלום! כנסו לקישור הבא ופתחו לכם תוכנית ריאליטי משלכם. במקביל שלחו לאימייל [email protected] את שם התוכנית שלכם, תמונה עדכנית שלכם, ותיאור קצר לגבי מה אתם מתכוונים לעשות בשעת האירוח. חמשת התכניות שתיבחרנה, ישודרו מידי יום החל מה-11/01 ועד ה-15/01 בשעה 19:00 Live בצ'ט של תפוז אנשים ויקודמו באופן מאסיבי באתר תפוז ובתקשורת. מכאן אין לדעת לאן זה כבר יגיע.... אולי סטיבן ספילברג רואה....?

לירונר

New member
מי ראה את הפרק של היום ../images/Emo35.gif

אני
אני
והיה מה זה מצחיק
נינה
ופינץ' התנשקו, ובסופו של הפרק גילינו את המטרה של כל אחד מהם:
המטרה של נינה: נינה (
) החלה לעבור משבר, מכיוון שחשבה שאף אחד לא רוצה אותה. היא ניסתה להתחיל עם פינץ', כי היא יודעת שכולן דוחות אותו, ושהוא חרמן לא קטן והוא יסכים מיד להיות איתה.
המטרה של דניס: כשדניס הגיע לבלאש 9 שנים קודם (תזכרו את המספר...), הוא נדלק על נינה, ושאל אותה אם היא רוצה לצאת איתו. כשהיא שמעה את זה היא פשוט נתקפה בצחוק היסטרי, ודחתה אותו ליד כל בנות המשרד (ותוסיפו לזה לא מעט בושה). הסיבה שדניס נישק את נינה, היא כדי למשוך אותה אליו, ואז לפגוע בה בחזרה (אחחחחח הנקמה מתוקה). בסופו של הפרק, כשדניס זרק את נינה (והיא אמרה משפט מצחיק בסגנון "נדחיתי על ידי דחוי"
), גילינו מה היו מטרותיהם. ואז אחרי שפינץ' גילה לה למה הוא עשה את זה, היא גרמה לו להשתגע אחריה ולרצות לנשק אותה. ובדיוק כשהוא בא לנשק אותה היא הלכה וצעקה "עכשיו תזכור את הדחיה הזו ל9 השנים הבאות
"
(זו נינה צוחקת). בעלילה אחרת לגמרי, היו אליוט וג'ק. החברה של ג'ק (או מי שזו לא הייתה), השאירה לו הודעה במשיבון על זה שהיא עוזבת אותו, ואליוט בטעות מחק את ההודעה. כשג'ק נפגש עם החברה הזו כדי להגיד לה שהוא לא היה כן איתה ובגד בה עם אשתו לשעבר, הוא גילה בעצם שהיא זו שבגדה בו לא מעט זמן ושהיא רוצה לעזוב אותו. אליוט ניסה לעודד את ג'ק, אבל כמו שכולנו מכירים אותו הוא לא ממש טוב בנאומים, ולכן זה היה משעשע ברמות היסטריות
לצערי לא ראיתי את הפרק מהתחלה, אבל ה10 דקות (השלמות
) שראיתי, הספיקו כדי להבין את כל העלילה).

pini430

New member
אגב..../images/Emo26.gif

הפרק הזה הוא ההמשך של הפרק שהיה אתמול.. שבו היתה הנשיקה..
בפרק הזה נינה מנסה להיגמל מסקס וכל הפרק רואים אותה מנסה להתחמק מאיזה מאהב לטיני
..ואילו פינץ מקבל משימה ממאיה ללכת ולעשות כתבה על בנות בתיכון...פינץ מתחזה לתלמיד מכיר שם את מנהיגת המעודדות שנדלקת עליו אבל לא יודעת שהוא מבוגר הם הולכים לנשף ואז היא מגלה שהוא מבוגר וזורקת אותו לכל הרוחות ואז מגיע רגע הנשיקה עם נינה...
פינץ נכנס למשרד רואה את נינה ואז נינה אומרת לו שהיא ויתרה על סקס עם ספרדי ופינץ עונה לה שהוא ויתר על סקס עם מישהי שלמדה ספרדית
ואז תוך כדיי שהם יושבים אחד ליד השני הם נזכרים בתקופת ילדותם.. לרגעים שבהם לחיכוך הרגלים היה משמעות מיוחדת מבחינתם..
ואז באה הנשיקה... ואז רואים את המגדלים של ניו יורק ממעוף ציפור בשעת ערב.. וזה לצלילי
זמר אופרה .. אחד הפרקים המקסימים שהיו

Neta558

New member
../images/Emo93.gif לא פספסתי! ../images/Emo3.gif

ראיתי בערך מהאמצע. הקטע עם כרטיס הברכה היה מצחיק "אז עברת את התקף הלב השני שלך..."

dylan

New member
../images/Emo65.gifסיכומצויין../images/Emo65.gif א-ב-ל

תיקוניישן.. ה"מי שזו לא היתה" היא כמובן אלי, אשתו של ג'ק. הוא לא בגד בה, מאיה חשבה שהוא בגד בה אבל זה לא היה נכון ומסתבר שהיא זו שבגדה בו. ואני חייב לציין שעכשיו, כששמת אייקון שלך צוחק ואייקון של נינה צוחקת באותה הודעה, שמתי לב שאתם ממש דומים!

h e n y

New member
וואוו....רגע.....

אז אני היחידה שלא ראתה
*הולכת לתלות את עצמי* *חוזרת אחרי שזה לא הצליח*

h e n y

New member
מישהו ראה עכשיו את הפרק../images/Emo35.gif

איזה פרק יפההההה ג'ק המסכן רצה להתבודד אבל כמו שידוע שהח'ברה לא יוותרו לא בכול כך קלות ומתחילים להציק לו
פינץ
עם הלהקה החדשה שלו
מאיה ואליוט רבים
נינה סתם מקשקשת.
במקרים כאלה אני מתחילה להתגעגע לחדשה
בסוף הוא צועק על כולם ומסדר את הענינים..... אחלה פרק....

pini430

New member
היה קטע מצחיק עם נינה..

שבו ג'ק צועק על מאיה שעושה דרמה מכל דבר..ועל אליוט שלא מבין אותה ..ואז נינה אומרת לג'ק :"אתה ממש איש חכם אולי אתה יכול לפרש בשבילי חלום לא מובן
"

לירונר

New member
לפחות תשקיע בכרטיס....

היא לא בת 28 (למרות שהיא נראית כך
) שים תמונה שלה...

dylan

New member
אאאאאאהההההההההההה!

נטע, אני מקווה שתהני מהחום בגהנום! למען האמת אני מקווה שתסבלי ממנו.. ושיהיה לך חלון לראות אותנו משחקים לנו בשלג להנאתו בגנדן.. אגב, אנחנו כבר יודעים שאבטחת הגולשים זה לירון אז די דבילי שאת מציגה את זה כאילו זה אני.. ועוד עם ה' (האות, לא הבורא).. לירון, אני חושש שנטע אחראית לנינה ון הורן.. אבל אני אקח את ה
בכל זאת

pini430

New member
חן../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אמרתי לך שלא צריך לחכות עד יום שישי עם ההתנקשות
נכון שאמרתי
תראי מה הולך פה....

dylan

New member
יאי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif להתנקש בנטע..

רעיון נפלא

h e n y

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני לא אמרתי את זה. *מעמידה פנים שלא אמרתי את זה*

Neta558

New member
בלה בלה בלה בלה...

שים לב למהלך הבא: *שולחת לדילאן
* *מערבבת בין ה
שהוא גנב מלירון ל
שלי בלי שדילאן ישים לב* מה תעשה עכשיו?