שעה 24.00 עדכון .נתניהו הצליח

h e v e n

New member
שעה 24.00 עדכון .נתניהו הצליח

להעביר את החוק שמונע מפליליסטים להיכנס למפלגה ברוב גדול. מעניין איך זה היה מתקבל בקדימה... רק נתניהו יצעד קדימה בביטחון וללא חשדות פליליים.

bhnadav

New member
זה מעיד על החוק הישראלי,

לפיו ממלא מקום ראש הממשלה מתוקף הגדרת תפקידו הוא זה שמחליף את ראש הממשלה בנסיבות מסויימות.

הבלוף של ההצבעה

כל עניין ההצבעה היום הוא בלוף אחד גדול: 1. רק 18 אחוזים מחברי המרכז הצביעו ,וגם בכירים בליכוד אומרים שאין חוקיות להצבעה ,אבל גם אם כן - זה הכל בלוף אחד גדול , נתניהו כבר התקפל בקשר לפייגלין , ועובדה ששאר חברי "מנהיגות יהודית" מתמודדים כרגיל ברשימת הליכוד לכנסת. הליכוד נמצא בצד הימני ביותר של המפה הפוליטית , וקרוב בעמדותיו לאיחוד הלאומי ולישראל ביתנו.

h e v e n

New member
והמנהיג של הליכוד לא מושחת

שכחת

mean girl 16

New member
בסדר ../images/Emo127.gif

הליכוד ימין קיצוני, אם תגיד את זה אלף פעם ברצף אולי בסוף גם תשכנע את עצמך. הליכוד הוא לא תנועה בולשביקית, ויהיו בה בחירות דמוקרטיות. אם חברי המרכז יבחרו באנשי פייגלין אז כך יהיה. כדאי לך לבדוק טוב-טוב מה המצע של הליכוד ומה המצע של האיחוד הלאומי לפני שאתה פותח את הפה בכלל. החוק החדש הוא מצויין- לא משנה כמה תנסה לעוות את זה. אנשים שהורשאו וישבו בכלא לא צריכים להוות חלק בפוליטיקה הישראלית, נקודה.

ואיפה היה החוק הזה לפני שפייגלין

גרף כל כך הרבה הצבעות והתקשורת הרימה גבה? אני לא נגד הרעיון הזה, אגב.. אבל ברור לכולם כי זו תעמולת בחירות - הפייגלינים חדשים במערכת? לא ממש.. נתניהו נכנע לדעת הקהל ומנסה "לנגוס" בקולות המרכז, זה הכל.

תומרס1

New member
גם אני הרמתי גבה

כאשר פייגלין זכה לתמיכה רבה.. ואתה צודק באמת איפה היה החוק הזה לפני פייגלין. או יותר נכון לפני שפייגלין הצליח לחדור.. ח"כ מיכאל איתן יכול לצעוק ולחזור שוב ושוב שהצעת החוק הזאת הייתה מוכנה כבר לפני שנה... אם כך הדבר מדוע לא הגישו אותה אז?? מה בער להם כ"כ עכשיו להעביר את ההצעה הזאת?? פתאום הכל רץ, מעבירים את ההצעה במהירות הבזק ועכשיו הכל בסדר... אבל פייגלין לא לבד. הוא דאג להחדיר את האנשים שלו טוב טוב לתוך תוכו של הליכוד. פייגלין אולי פרש אבל אנשיו לא! והם שם! עדיין...

mean girl 16

New member
לפני זה נתניהו לא היה יו"ר הליכוד

איך שהוא נבחר הוא התחיל לעשות סדר בבאלגן. ואגב- החוק הזה לא יכל לפעול נגד פייגלין כי הוא לא עמד בסטנדרטים האלה. ושרון הוא זה שפעל תקופה ארוכה כדי להעיף את פייגלין וחבריו מהליכוד. אז זה לא לעניין לבקר את זה.

תומרס1

New member
או אה מזל שביבי הגיע...

אחרת מה היינו עושים? הרי ביבי ופייגלין חברים הם... ביבי די השתמש בו.. ובטח שאני אבקר את זה.. כי ח"כ מיכאל איתן כל הזמן חוזר על והוא מוביל את זה עכשיו וגם מייחצן את זה... איפה היית לפני שנה?: מר איתן?

h e v e n

New member
לאני כותב- בקשר לאיפה היה החוק

של פייגלין לפני. לפני- שרון היה יושב ראש הליכוד, וזה לא הסתדר לו מבחינה מוסרית להשליך את פייגלין , בו בזמן שהוא מקריב את עומרי קורבן למזוז. מקווה שהסברתי למה.

חדל קשקשת :)

הרי זה ברור לכולם שהיה זה ספין תקשורתי - אפילו פייגלין הבין זאת.

ריאליסט

New member
קצת שכחת

שלהצבעה הגיעו רק כ-18 אחוזים מחברי מרכז הליכוד.כלומר במספרים מוחלטים מדובר בכ-600 איש.כלומר מתוך 3300 חברי מרכז-תמכו למעשה בהצעה של ביבי רק 20 אחוזים. ומרכז הליכוד הוא גוף שידוע בכך שכשיש החלטות שחשוב לו להכריע בהן,הוא מתכנס באחוזים גבוהים של 90 ומעלה. אז זה בלוף אחד גדול שנועד לתעמולה.

קצת שכחת

שהיום להצבעות במרכז אין שום חשיבות. לא תמיד ניתן לדעת מי מאנשי המרכז הוא איש ליכוד או איש של קדימה שמעוניין בחיסול הליכוד של היום. 18 אחוז? 50 אחוז? 120 אחוז? אין הבדל.

ריאליסט

New member
בטח שכן!

כי כאשר מיעוט כזה תומך בהצעה כזאת-כנראה שרוב מרכז הליכוד מתנגד לה (בלי קשר מי ממרכז הליכוד הוא ביבי ומי הוא שרון). והרי רובו של מרכז הליכוד הוא חבר עסקנים שמקבלים ג'ובים משרים או שרים לשעבר. אז ברור שרובו של המרכז המושחת ביותר בתולדות המדינה-לא יתמוך בהצעתו של ביבי,אבל כדי לא להרוס עוד את מצב המפלגה שלהם,רובו פשוט לא בא להצביע. מושחתים נמאסתם!

שטויות !

(כותרת כזאת גם אני יודע לתת) בלי להתייחס לכל מיני דברים לא מוכחים (מספרים. מתוך 3300 חברי מרכז, כמה קיבלו ג'וב? כמה מנותני הג'ובים נמצאים עדיין בליכוד? לכמה מבין אותם 3300 יש עדיין איזשהי מחוייבות לליכוד?) לאיזה אחוז הצבעה ציפית כשמובאת החלטה שאין לה מתנגדים? למה שאנשים יטרחו להגיע מכל קצווי הארץ להחלטה שעוברת פה אחד בלי מתנגדים?

trigotrigo

New member
פרט אחד קטן ושולי

החוק מונע ממי שעבר עבירה שיש עימה קלון להיכנס לרשימת המפלגה לכנסת. חוק כזה בקדימה לא היה עוצר אף אחד, לפחות כמעט אף אחד, אולי רק את עמרי שרון, מלהיכנס לרשימה.

h e v e n

New member
מצחיק אותי טריגוטריגו.

נכון רק 18% הצביעו- מה שחשוב שנתניהו הצליח להעביר אותו. נכון . בקדימה חוק כזה לא יעלה אפילו בשיחת סלון. ואתה בהחלט צודק, שזה לא יעצור מלישעוט קדימה למרות השחיתות.

trigotrigo

New member
אני שמח שזה מצחיק אותך

בזמן האחרון באמת התפתח לי חוש ההומור... מסתבר שאנשי קדימה אינם מושחתים כפי שחשבת.

למעלה