שעווה באזניים...

ליייייי

New member
שעווה באזניים...

אז מתייעצת אתכם לפני שטיפת אזניים. פיצ בן 3 וקצת, מסתבר שהאזניים שלו סתומות לחלוטין , הרופאה נתנה לו טיפות שאמורות להמס, אחרי שבוע ראינו שאין שינוי גדול, היא נתנה לי לעוד 3 שבועות ואמרה שהפעם אם לא יתנקה הוא יאלץ לעבור שטיפת אזניים. יש לציין שהוא כבר עבר שטיפה כזו בעברו לפני כשנה. ובכלל כשהיה תינוק סבל המון מדלקות אזניים (ובערך שנה מחייו אם לא יותר חי על אנטיביוטיקה). נזכרתי שבזמנו, כשהינו בטיפול אצל הומאופט, נשאלתי לגבי זה. אז אני שואלת אתכם האם יש דרכים נוספות לטפל בבעיה, האם יש משהו שיכול לפתור את שורש הבעיה ולא רק את ההתבטאות החיצונית (כלומר שטיפת אזניים). אשמח לתשובות.

תשובות...

מבחינה קונבנציונאלית- את יכולה להשתמש ב"מי חמצן"- מנקה יופי את האוזניים. מבחינה לא קונבנציונאלית- נרות הופי עושים עבודה נפלאה. ואם עדיין לא הורדת לו את החלב מהתפריט, זה הזמן. חלב עושה נוזלים באזניים וסותם אותם. נרות הופי עוזרים בהתבטאות החיצונית. לעיתים הם גם פותרים את הבעיה, אבל הם יותר טיפול סימפטומטי מאשר הוליסטי. אם את רוצה טיפול שיפתור את שורש הבעיה, המלצתי היא לבדוק למה בנך אלרגי ולנקות מגופו ומתפריטו את האלרגיות האלו. שיטות לטיפול באלרגיה: IPEC, שיטת אדוונס- תמציות תדרים, נטרופתיה, טיפול קונבנציונאלי, הומאופתיה ועוד... כאמא, שיש לה בן בערך בגיל שלך, אני יכולה להגיד לך, שמצב האוזנים של הבן שלי השתפר פלאים ברגע שהורדתי לו את החלב. בנוסף, אני עושה לו טיפול כל כמה זמן בנרות הופי. עשיתי IPEC, אבל לאור כמות הטיפולים הגדולה הנדרשת התייאשתי באמצע. לא התחברתי להומאופתיה וגם לא לדיקור. כרגע אני מטפלת בילד בשיטת אדוונס ורואה תוצאות משביעות רצון. בהצלחה. יעל

ליייייי

New member
תודה יעל

לגבי מוצרי החלב, אז הורדנו באפן כמעט מלא. למעשה החלב היחידי שמקבל, זה רק אם אוכל עוגה או עוגיות מחמאה או פנקייק אחת לשבועיים או חתיכה קטנה של פיצה פעם בחודש. אין לו "פיור" מוצרי חלב. אנחנו עכשיו בשלבי הכנה לבדיקות אלרגיה, כנראה שלשלח למעבדת מטאמטריקס בארה"ב. האם תוכלי לפרט יותר על שיטת האדוונס? מה זה בדיוק? איך עובד? כמות טיפולים וכ"ו. כמו כן אשמח לקבל מידע על נרות הופי- מה זה? האם אוכל להשתמש בהם בעצמי? או שאצטרך ללכת למשהו ש"מבין בזה". הרופאה המליצה על שטיפת אזניים, אבל הבנתי שזה חיצוני בלבד ונראה לי שנרד מהחוויה הטראומטית המיותרת הזו. שוב תודה ושבת שלום!

מסכימה אם כל מה שהמליצה לך

יעל. נרות הופי של חב' OTOSAN ניתן לעשות בבית לבד ניתן לרכוש אותן בכל חנויות הטבע. מדובר בטיפול לא קשה, לכן זה תלוי בך יש הורים שמעדיפים שמטפל יעשה את הטיפול כי זה מלחיץ אותם. ישנם שני סוגי נרות כאשר אחת מהם מאד ידידותית ובאמת שכל אחד יכול לעשות של חברת OTOSAN. נאמר לי ע"י חברה נטורפתית שנרות אלו לא מספיק חזקים ולכן לא צתמיד עושים את העבודה נאמנה. היא אישית מעדיפה את הנרות הארוכים (לא זוכרת את שמם כרגע) . הנשות הארוכים לא הייתי ממליצה לעשות לבד ללא הדרכה מאיש מקצוע בנושא. שיטת אדוונס לקוח מיום עיון בנושא: השדה האלקטרודינמי (קשור בכל התהליכים הפיזיולוגים חשמליים, כימיים המתחרשים בגוף) השינוי ברמת הוויברציה מסמל למעשה התארגנות מחודשת של המבנה האלקטרוני של המולקולות ביסודות השונים המרכיבים את הגוף. אנרגיית התא מקודדת מכילה את כל המידע הקשור בארגונו ובתפקודו של התא. לכל סוג תא או רקמה או איבר תפקיד ייחודי ואפיונים ספציפיים. הקידוד הפיזי מלווה בקידוד אנרגטי כמו באדם שלם. בשיטת אדוונס אנו מתקשרים בעזרת אדווקטורים עם השדות האנרגטים של התאים /האיברים הספציפיים. בשיטה זו אנו עושים תזכורת אקטיבית לעדכון/תיקון מצבו האנרגטי של התא/רקמה/איבר. המטרה הטיפולית בשיטה זו היא : שיקום האנרגיה התאית/רקמתית/תהליכית וכו' והכיוון הוא מן המבנים אל הנפש. טיפול בשיטת אדוונס ובשילוב תמצוית תדרים לייף אנרג'י (קריסטלים) מתקבלת הכנה טיפולית הפועלת בתהליך רב כיווני הפותח אפשרויות טיפול כמו התייחסות לשדות ומבנים אנרגטים ספציפים של : קבוצת תאים, רקמות ייחודיות, איברים, מרידיאנים, מערכי תפקוד תהליכים מטבולים, הורמונים, נוירוטנסמיטורים, מולקולות ספציפיות, וכל זאת במשולב ובהתייחסות הוליסטית לכל הממדים. סוף שבוע נעים

גאמי

New member
מחזקת לגבי הנרות

אמנם אנו לא הגענו לזה, אך שמענו משובים מאוד חיוביים על הנרות שווה לנסות. ניתן לעשות זאת באופן פרטי והנה גם לי זה חדש שניתן לרכוש אותם בחנויות.

ולפשט את מה שקטרין כתבה:

1. נרות הופי- את בהחלט יכולה לעשות לבד. אישית, ומנסיון שלי כאמא וכמטפלת, אני ממליצה פעם אחת ללכת לטיפול אצל מישהו שינחה אותך איך לטפל בילד. זה מוריד את סף החרדה (הנרות- כשמם הם- דולקים). בכל מקרה, ילד בגיל הזה, את חייבת לטפל בו, כשאת ועוד מבוגר נמצא עם הילד. אני מצרפת לך קישור לאתר שלי, בו יש מאמר על נרות הופי. יש גם באתר מאמר על תמציות תדרים (חלק משיטת אדוונס), אז את מוזמנת לקרוא קצת יותר. 2. שיטת אדוונס- היא שיטה שעוסקת בביו- תדר, רפואת תדרים. במקרה של אלרגיות, אנחנו מטפלים בשני מישורים- מישור אחד- אילו בלוטות או הורמונים וכדו' משפיעים על אלרגיות בכלל (למשל, קיים מוצר, שנקרא "אדווקטור", שמטפל בכל מה שקשור בהיסטמינים- שזה קשור ישירות לאלרגיות). במישור השני- אפיון הילד ומתן תמצית רגשית. הראיה היא (לפחות שלי) שאלרגיות נובעות גם מהיבט פיזי אבל גם מהיבט רגשי. אני אישית נותנת לילד שלי 2 תמציות- אחת רגשית ואחת הורמונלית יותר. יש כמה דרכים לטפל בשיטת אדוונס, וזה דיי תלוי במטפל שאליו תפני בסופו של דבר, לכן אני לא יכולה להגיד לך לגבי מספר טיפולים וכדו'. ולגבי שטיפת אזניים- כילדה אני דווקא זוכרת שמאוד נהניתי מזה, אבל אין לי זכרונות מגיל 3, אז לא בהכרח הייתי לוקחת את הסיכון. מה גם, שעד כמה שאני יודעת, מרבית רופאי האזניים היום, מאוד לא אוהבים את הרעיון. בהצלחה. יעל

ליייייי

New member
תודה על ההסברים

אני חושבת שאתחיל עם מי חמצן לשבוע, אח"כ נראה מה הרופאה אומרת ולפי המצב אחליט הלאה. באמת תודה על ההסברים. שבת שלום!

ליייייי

New member
אז חזרנו מהבדיקה של הרופאה

ואחרי 3 שבועות של טיפול עם טיפות האזניים שהיא נתנה לי,אין שום שינוי!!! שאלתי אותה על מי חמצן והיא אמרה שזה יכול לעבוד נהדר אבל עלול גם לצרוב את העור ושאם זה נכנס לעיניים זה סיפור מאוד מאוד לא נעים. היא אמרה לי להכנס לבית מרקחת ולחפש טיפות הומאופטיות....-יפה לא? בכל אופן,אעשה ברור אילו טיפולים/מטפלים יש בסביבה שלי ואילו טיפולים הומאופטיים יש בבית המרקחת. אם משהו מכיר איזה שהוא תכשיר ,חוץ מהנרות, אשמח לשמוע. תודה!

הומאופתיה זה לא טיפות לאוזניים-

אלא התאמת תרופה בצורה מדויקת לילד שתרפא את הסיבה הפנימית לבעיה. אנו יודעים שלכל סימפטום חיצוני יש מחולל פנימי ואותו יש צורך לרפא. עם הריפוי גם הביטוי החיצוני נעלם. נרות הופי זה טיפול חיצוני ויעיל להקלה אך איננו מהווה ריפוי לטווח ארוך. אני ממליצה לך לחפש הומאופת/ית איתו תוכלי להיות בקשר רציף ולא לקבל המלצות אצל הרוקח (זה לא רציני). אם תרצי להתייעץ עוד את מוזמנת לחזור אלי במסר. כל טוב עירית

zviaran

New member
אני לא בטוחה שבדיקות

אלרגיה באמת מניבות את התוצאות שאנחנו מצפים להן. נראה לי שהאפשרויות שהוצעו לך כאן הן טובות מאד.

ליייייי

New member
אז ככה

מברורי פה באיזור עם כמה אנשי מקצוע ,נרות הופי לא יעילים למצב כזה סתום, אלא יותר בשמירה על מצב קיים ונקיון תקופתי, מה גם שחייבים אישור של רופא שאין חור בעור התוף לפני התחלת טיפול! בסופו של דבר, היום הלכנו לרופא אזניים, ואכן שטיפות אזניים כבר עברו מן העולם (מסתבר שזה ממש מסוכן ועלול לגרום לחורים בעור התוף), מה שהוא עשה, הוא פשוט ניקה לפיצ את האוזן עם קיסם מיוחד (איזו כמות של ג'יפה יצאה משם,אלוהים יודע איך הוא שמע משהו עד היום...), קבלנו טיפות אוטידין לשבוע ואמר לנו לחזור בשבוע הבא שיישאב מעט. בנוסף בתחילת השבוע נפגש עם ההומאופט שלנו לנקות מבפנים ולהשלים את העבודה. נקווה שיעבור, ויש המון במה לטפל, ושוב תודה לכולכם

zviaran

New member
ליייי, נרות הופי עוזרים גם

כשהאזניים סתומות. השבוע סיפרה לי אמא לתינוק בן שנה (אני ידעתי שלא עושים את הטיפול לתינוקות מתחת לשנה, מסתבר שיש נרות הופי מיוחדים לתינוקות). היא עשתה את הטיפול לתינוק שלה, גם כי האוזניים הפרישו הרבה שעווה, והיא אמרה שיצאו משם כמויות עצומות. לגבי חור בעור התוף, הוא בדרך כלל לא קורה סתם, אלא בעקבות חבלה או כפתורים באזניים. אני מקוה שתרמתי במידע.

maanina

New member
שמן זית

אין לי נסיון אישי אבל בזמנו אמרה לי רופאה שמטפלת בלקויי שמיעה ששמן זית פשוט יעיל מאוד בסילוק שעווה,שווה לנסות.

למעלה