שעון דוד מים לשקע מסוג גביס

pi1000

New member

שלום רב, לאחרונה נתקלתי במקרה מעניין מאד. חיפשתי טיימר למפסק דוד חשמלי, כזה שמפעיל ומכבה את הדוד בשעות נתונות, ולהפתעתי, למרות ששקעי גביס הפכו כבר לסטנדרט בימינו, אני לא מצליח למצוא טיימר כזה. הכי טוב שמצאתי היה ברוזנפלד שאמרו שאני יכול להזמין דרכם, להמתין מס' שבועות......... אולי מישהו יודע איפה ניתן למצוא טיימר לדוד מהסוג הנ"ל??? בתודה מראש יגאל

מאגר

New member
אפשר להשיג זאת שדרות וונגהוך ברומא

אין בארת תיימרים כאלה ולא מיבאים אותם גדלל בעיות תקינה ובעיות חחשמליות אחרת כמי השעון האיטלקיים לא מתאימים לזרם של 10 אמפר מה שאתה יכול לעשות זה לשים שעון כזה בלוח החשמל על הקו של הדוד

pi1000

New member
טיימר דוד לשקע גביס

אז איך אמרו לי ברוזנפלד שאפשר להזמין כזה??? חאפרים?!?!?!

אורן 99

New member
אתה מדבר שטויות

חברת ניסקו מיבאת טיימר לדוד של גויס ויש לזה כמובן תקן. אם כל הכבוד מאגר לידע שלך כבר נתקלתי כמה פעמים בפורום הנחמד הזה בדברים לא מדוייקים שאתה אומר וכדאי גם שתתקן את שגיאות הכתיב הרבות שלך מבלי לפגוע חלילה.

asher40

New member
טיימר לדוד מסוג......

חברייה ,יש פתרון טוב שהשתמשתי בו באחד הפרוייקטים האחרונים. חב' "ביטוצ'ינו מייצרת מתאם לאביזרי ביטוצ'נו עבור קופ' 3 מקום של גוויס ,ובו שמים מפסק דו פול מואר עם טיימר ,כל זה קומפלט של "ביטוצ'ינו". בלי שום קשר יש הרבה בעיות עם אביזרי גוויס והזכיינים שלהם בארץ ,הרבה חשמלאים עוברים לקופ' ווייסבורג בהרכבים עם מחיצות מובנות ואביזרי "ביטוצ'ינו". המשך יום נעים , שטרן אשר ,חשמלאי.

מאגר

New member
לאורן 99

שעון השבת שניסקו מיבא הוא כיום הינו שעון דגיטלי פיקודי בלבד המחייב מגען אינו מיועד ליותר מ10A ומחירו הוא בסדר גודל של מחיר מחירון מעל ל1000- ש"ח ולאחר הנחה יכול להגיע ל- סביביות ה600 ש"ח לחשמלאי כאשר שעון שבת המיועד לדוד תוצרת הארץ עולה כ120 ש"ח כולל מעמ"מ לצרכן הסופי. כלבי אביזרי גייביס אווא ובטוצינו ודומהם לכולם יש תקן לאביזר אך אין אישור עדין של חח"י בעיקבות פסיקת בג"צ להתקינם במתקונת שלשמם הם נועדו בצורה מרוכזת ולא אכנס עוד הפעם לכל הויכוח הנדוש הזה.

pi1000

New member

חבר'ה, תודה על כל התגובות המלומדות שאגב הרבה לא הבנתי מהן... אבל תבינו, יש לי אישה עצבנית שיושבת לי על קצה הווריד ורוצה פתרונות ולא הסברים מלומדים למה אי אפשר... תכלס, איך אני מוצא פיתרון למצב???

asher40

New member
חבר יקר

נתתי לך את הפתרון הטוב ביותר ,אם יש לך בקיר קופסה 3 מקום של גוויס , (כתומה) ,תרכוש מתאם של חב' "ביטוצ'ינו" ותרכיב עליו מפסק דו פול עם טיימר של "ביטוצ'ינו" בצבע לבן ,זה נראה ויזואלית כמעט כמו גוויס. יום נעים , שטרן אשר חשמלאי.

pi1000

New member
קופסא 3

אשר תודה, קופסא 3 זה קופסאת הסעף העגולה שנימצאת בקיר ןמכוסה במכסה פלסטיק שטוח?

asher40

New member
שלילי

קופסה 3 מקום של גוויז הינה קופסה מלבנית בצבע כתום!

Rשף

New member
נראה אותך משכנע את אישתי

אם הבית כולו משתמש בגביס אז אביזר ביטוצ'ינו יבלוט בעיצוב השונה, נכון שהם דומים אבל לא זהים.

timi2

New member
שעון דוד לגביס

בדוק אצל היבואן הקודם של גביס -זאב שמעון בפ"ת יש לו שעון לדוד מצוין ויש לו גם קוצב זמן לדוד (טיימר) דרך אגב המחירים יותר זולים ממה שהוזכרו כאן בפורום משמעותית

למעלה