שעון דופק לריצה

iBlosSom

New member
שעון דופק לריצה

שלום לכולן !
רציתי להתייעץ איתכן בנוגע לרכישת שעון דופק. האופציות העומדות בפניי :

Polar ft4

Timex Ironman T5K448

Garmin forerunner 10

זה פחות או יותר מה שהתקציב שלי מאפשר.
השעון ישמש אותי בעיקר לריצה. חשוב לי שאוכל להעביר פעילות למחשב, למעקב. ושהשעון יהיה איכותי ולא ייהרס אחרי ריצה אחת בגשם.
אם למישהי יש תובנות בנוגע לשעונים הנ"ל או בנוגע לשעון אחר שיוכל להתאים, אשמח לשמוע.

תודה מראש.

מור שלז

New member
חוות דעת כללית (לא מכירה את הדגמים הספציפיים)

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום

לאורך השנים התנסיתי בשעונים של כל החברות שציינת, אם כי לא הדגמים שציינת.

מנסיוני האישי בלבד:
באופן כללי ה-timex ironman היה הכי פחות אמין בעיני. גם מבחינת קריאת הדופק שזייפה, וגם כאשר שבק חיים לחלוטין ונתקע כשניסיתי להשאיל אותו לחברה.
הפולאר שעון נחמד, רצתי איתו כמה וכמה שנים ועשה את העבודה היטב. פחות אהבתי את קריאת הדופק שלו, אבל ממש בקטנה.
אני היום רצה עם גרמין (אבל דגם משוכלל יותר שמתאים גם לאופניים ולשחייה) ומכל השעונים אני מרוצה ממנו יותר מכולם. השעון אמין מאוד, קריאת הדופק מצויינת (לא צריך להרטיב רצועה ולא כלום) וכשנזקקתי לשירות פעם אחת לפני כשנתיים - קיבלתי שירות מצויין (פשוט החליפו לי לשעון חדש, על המקום).

מקווה שעזרתי, ובהצלחה

iBlosSom

New member
זהו, העניין שלי ב Timex היה בעיקר כי הוא

אסתטי יותר מחבריו המגושמים, אז אישרת לי את מה שחשבתי עליו..

עכשיו נשאר לי להחליט אם להשקיע בגרמין מתקדם יותר (כי הדגם הזה די פשוט) או לקנות את הפולאר.

תודה לך !

tom696

New member
לגבי גרמין

ראשית שתי הסתייגויות - לא יודעת מה הוותק שלך בספורט ולא יודעת את ההבדלים במחירים בין הדגמים.

לגרמין יש מדי פעם תוכניות טרייד אין לא רעות (בעצמי שדרגתי לא מזמן מגארמין 305 לגארמין 610 ב-600 שח).
אם את בראשית דרכך בספורט ואת עוד לא יודעת לגמרי מה את צריכה ואם תתמידי שווה לקנות דגם שמתאים לך כרגע ומקסימום לשדרג (חוץ מזה שדרוג תמיד נותן בוסט של אנרגיה
.
לחילופין אולי שווה לחכות מעט ולראות אם הצרכים שלך ישתנו.

שלישית, אם במקרה יש לך טלפון חכם, יש רצועות דופק שיודעות לתקשר עם טלפונים חכמים ועשויות להיות זולות יותר. לא התנסתי ולא יכולה לחוות דיעה על איכות מדידת הדופק שלהם.

למעלה