שעון חביב.. שיצא לי להכין מתישהו השבוע..
N night mistress New member 17/4/06 #2 ניסוי../images/Emo6.gif ניסיתי לשבץ במרכז הטבעת את החרוז הזה מתוך מחשבה שהוא כ"כ יפה שזה חייב להיות טוב..אני אישית ממש לא אוהבת את התוצאה (וכך גם כל מי שראה את הטבעת..)..מסקנה-להישאר עם קריסטלים..
ניסוי../images/Emo6.gif ניסיתי לשבץ במרכז הטבעת את החרוז הזה מתוך מחשבה שהוא כ"כ יפה שזה חייב להיות טוב..אני אישית ממש לא אוהבת את התוצאה (וכך גם כל מי שראה את הטבעת..)..מסקנה-להישאר עם קריסטלים..
ע עידיתוש והאוצרות New member 17/4/06 #4 אני דווקא אהבתי אבל עדין חסר לי יותר צבע, אולי לשנות גוון ? לתת טונים כהים יותר מסביב לכסף ? והשעון תני צילום על החרוזים.
אני דווקא אהבתי אבל עדין חסר לי יותר צבע, אולי לשנות גוון ? לתת טונים כהים יותר מסביב לכסף ? והשעון תני צילום על החרוזים.
N Netel New member 17/4/06 #3 כאילו יהיה נחמד אם תצלמי אותו מהצד שנוכל לראות? לפי המעט שאני רואה כעת חסר לי חרוזים בצדדים הקיצוניים בחלק שמתחבר לשעון עצמו. אבל תצלמי מהצד ונראה.
כאילו יהיה נחמד אם תצלמי אותו מהצד שנוכל לראות? לפי המעט שאני רואה כעת חסר לי חרוזים בצדדים הקיצוניים בחלק שמתחבר לשעון עצמו. אבל תצלמי מהצד ונראה.
N night mistress New member 17/4/06 #5 צודקת.. אבל השעון נעשה בהזמנה לחג לכן הוא כבר לא אצלי.. אבל מאוחר יותר אני אעלה אחד חדש