שעון חיי

hayapollak

New member
רגע יש לי רעיון

אולי תתחיל מלצייר את שעון חייך עם התמונה הזו שיש בה בת זוג? כלומר תתחיל להפעיל את הדמיון... למה לתאר את מה שאין? תתאר איך זה יראה עם... על משקל מחשבות שמגשימות את עצמן.

אממ..הייתי שמח לעשות את זה:$

אבל לא פה... כאילו, זה דבר אישי, ואין גם קשר לפורום כל כך לדעתי

hayapollak

New member
מסכימה אתך

אבל - אולי יש בחורה נחמדה ופנויה בעבודה?... חוץ מזה תמצא את המקום שאתה רוצה אשמח לסייע לך.

hayapollak

New member
לבנות בעבודה

יש חברות... בקיצור מה אתה יכול לעשות חוץ מעבודה שיקדם אותך בעניין תתייחס לזה כאל "פרויקט"

hayapollak

New member
נו....

אולי הגיע זמן לחפש עבודה שכן יש בה המין הנשי... זה לא אומר שתתחיל שם עם הבנות, אבל זה יזכיר לך.. שלא צריך "לברוח" לתוך העבודה.. לשקוע שם במקום להתמודד... ומה עם תחביבים? בטח תענה שאין לך זמן... בגלל העבודה. אליאור - הגיע זמן לשנס מתניים ולהרתם למשימה.. העבודה זה דבר חשוב מאד אבל זה לא במקום אהבה...

ANNAIS

New member
להחליף עבודה בגלל בנות ?????

מה קורה כאן ???? עבודה היא למיצוי עצמי ( במקרה הטוב) את הבנות - הן יגיעו אליו. אני מאמינה שמדובר בגבר צעיר ... סבלנות , זה יגיע למה הלחץ ???? לכולנו יש דברים שהיינו רוצים לשפר , אבל יש סדרי עדיפויות בחיים וניצול הזדמנויות ולא תמיד הכל קורה כשמתכננים ,נכון ?

אני לא מרגיש עד כדי כך במצב אנוש..

כדי שאני אחליף את העבודה שלי במקום עבודה שיש בו בנות, רק בגלל שאולי שם, מישהי אולי תירק לכיווני. כמו שזאת שמתחתי אמרה, אני מקווה שזה יבוא מתישהו...מאמין פשוט שיש שבריר של צדק וטבע קבוע בעולם, שבסופו של דבר כולם מוצאים בסוף באיזושהי דרך לא דרך אהבה.. נכון שזה כואב, ומציק, ואוכל את הלב לראות ילדים הרבה יותר צעירים ממני עם ניסיון כבד כבר בכל התחום הזה, ואני אפילו בלי אהבה ראשונה בקושי, אבל שוב, זה יבוא מתישהו. תודה על העידוד והמילים החמות

hayapollak

New member
אליאור - אני באמת שלחתי

לך מילים חמות - אתה זה שכתבת שבשעון חייך חסר לך - בת זוג. זוכר??? רק רציתי "להאיר" קצת את הנושא ולהעיר את תשומת לבך לכך שכדיששעון חייך יתמלא בבת זוג יש צורך להתמקד במטרה ואולי להקדיש יותר תשומת לב לנושא. לא טוענת שצריך להחליף מקום עבודה בגלל בנות אבל בהחלט חושבת שכדאי להקציב יותר זמן ומחשבה ולמצוא מקומות עם עניין וכאלה שיש בהן גם בנות... אם אתה נשאב לשעות ארוכות של עבודה מה נשאר?

hayapollak

New member
ההחלטות

הן שלך וגם הבחירות הן שלך. יש לך רצון כרגע לא להחליט.. זה בסדר רק אל תשכח שתמיד ניתן לשנות החלטות ולבחור בחירת חדשות. ו - פורים שמייח - אתה מתחפש? הולך למסיבה?

ANNAIS

New member
אתה נשמע ממש בחור לעניין

אתה חושב טוב ובצורה נבונה ואני בטוחה שאתה תמצא מישהי אשלח לך אולי איזה מסר ואספר לך איך הכרתי את בן זוגי הנוכחי

למעלה