שעון שבת

tomrokol

New member
שעון שבת

ברצוני לדעת איך מכוונים שעון שבת. לשעון שבת רגיל יש 2 מחוגים קטן וגדול איך מכוונים אותם לשעה הרגעית. ומה אומרים 3 המצבים של השעון

Rשף

New member
RTFM

read the fXXXing manual פתח את חוברת ההוראות שקיבלת עם השעון וקרא... אפילו לא ברור אם אתה מדבר על שעון בלוח החשמל או כזה שיושב בתקע. ובכל זאת... שלושת המצבים (שאני מכיר) הם כבוי לגמרי, דולק בלי קשר לשעון ומצב שעון.

TCE

New member
כיוון

המחוג הגדול זה לשעה שעכשיו המחוג הקטן זה לשעה שאתה רוצה שיפעל

הוספה חשובה

אל תבלבל את המח. המחוג הגדול והקטן משמשים לאותה מטרה כמו בכל שעון, הקטן לשעות והגדול לדקות. כדי לכוון את השעה הרגעית יש לסובב את כל השעון-העיגול עד שהמחוגים יציגו את השעה הרגעית. 3 המצבים הם: כבוי תמיד, דלוק תמיד, ומצב שעון. בהצלחה.

הוספה חשובה

אל תבלבל את המח. המחוג הגדול והקטן משמשים לאותה מטרה כמו בכל שעון, הקטן לשעות והגדול לדקות. כדי לכוון את השעה הרגעית יש לסובב את כל השעון-העיגול עד שהמחוגים יציגו את השעה הרגעית. 3 המצבים הם: כבוי תמיד, דלוק תמיד, ומצב שעון. בהצלחה.

פיקסון

New member
שעון שבת

בשעון עצמו יש מחוג קטן הצבוע על הפלטה והוא מראה את השעה ויש את המחוג הגדול שהוא נע את השעה אתה מכוון כמו שעון מחוגים רגיל <יש לשים לב לבדידים שמסביב שם מופיע שעה לפי שעון24 שעות כל בדיד תלוי בסוג היצרן הוא מצין רבע שעה או חצי שעה > המפסק המורה אפס מצין את ניתוק המפסק הפנימי בשעון אבל הוא ממשיך לנוע המפסק שהוא מורה על אחד המפסק נמצה במצב פועל כח\ל הזמן המפסק המורה על ציור שעון מצין שההפסקה והכיבוי נשלטים על השעון יש לבדוק באיזה מצב הבדידים מפסיקים אם הם לחוצים >כלומר כלפי פנים < או הפוך בהצלחה

tomrokol

New member
עזרה מחשמלאי

אני מדבר על שעון שבת עם בדידים ירוקים שיש כמעט בכל בית דתי. השאלה: בשעון יש 24 שעות מ-12 ועד 24, ובו 2 מחוגים. הבעייה שהשעון שבת לא עבד הרבה שנים והוא לא מכוון לשעה הנוכחית, לכוון את זמן שינתק ויפעיל את הצרכנים בבית אני יודע אבל בגלל שיש 2 מחוגים מחוג קטן שמראה את השעה, ומחוג גדול שמראה את מס הדקות, וזאת הבעיה. נגיד שעכשיו השעה חמש וחצי בערב אז את המחוג הקטן אני מכוון ל- 17 אבל לאיפה אני מכוון את המחוג הגדול הרי מופיע לי בשעון מספרים מ-12 ו-24 וזאת הבעייה. אני הודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

הסבר מפורט

המחוג הגדול והקטן משמשים לאותה מטרה כמו בכל שעון, הקטן לשעות והגדול לדקות. כדי לכוון את השעה הרגעית יש לסובב את כל השעון-העיגול עד שהמחוגים יציגו את השעה הרגעית. 3 המצבים הם: כבוי תמיד, דלוק תמיד, ומצב שעון. בהצלחה.

למעלה