שעוני דופק

orenjuicel

New member
שעוני דופק

יש עוד לוחמים חוץ ממני שמשתמשים בשעוני דופק? אני בכל מקרה קניתי לפני שנה בערך שעון מהדגם הכי טוב של חברת פולר. בהתחלה ניסיתי לרוץ עם הGPS שלא אבל זה היה לא יעיל ולכן אחרי מריבות רבות עם חברת אגנטק הם הסכימו להחליף לי למד נעליים, עכשיו כשנגמרה הבטריה שלחתי להם בדואר רשום את השעון והיום אחרי 14 ימים השעון עוד לא הגיע ובגלל החג זה אומר שזה יקח לפחות 20 יום. עוד משהוא נתקל בשירות הגרוע של חברת אגנטק, אם כן הייתי שמח לדעת אם הוא התמודד איתם בצורה מסויימת או הפתרון הוא להחליף את השעון לחברה מתחרה. תודה,

ETZ301

New member
היי אורן....

ראשית אני חייב לציין שכבר מספר שנים טובות אני לא משתמש בשעון דופק ולכן יכול מאד להיות שהמידע שלי הוא לא עדכני. מבחינת איכות אות הדופק, ואמינות השעון שעוני POLAR הם דרגה אחת מעל כולם, זה נובע ממספר היבטים טכנולוגיים. אני דווקא תמיד זכיתי לשירות מעולה מחברת אגנטק, צריך להבין שלעומת שאר היבואנים\ספקים בענ הספורט, מדובר בחברה שמתמחה יותר בציוד רפואי ולכן פועלת בסטנדרטים גבוהים יותר. בכל מקרה אולי הדברים השתנו. אני זוכר על תקלה שקרתה באשמתי גרידא, בה נשבר המסך של השעון וזכיתי להחלפה מאד מהירה, בעלות סמלית ביותר, החלפת סוללות התבצעה במהירות, וכאשר שלחתי את השעון לתיקון נוסף, בחברה ראו שמדובר בדגם ענתיקה והציעו לי שדרוג לדגם מתקדם יותר במחיר מצוין. אני מציע לפנות בכתב בצורה מסודרת לחברה, אני בטוח שהדברים יסתדרו....בהצלחה.

למעלה