שעועית צהובה וירוקה ברוטב סלסה

שעועית צהובה וירוקה ברוטב סלסה

קוטמים את השעועית משני הצדדים ומנקים את החוטים בצדדים. חותכים לחצי כל שעועית , רוחצים היטב ושמים במסננת. מכינים רוטב סלסה (מתכון בפורום). לאחר שהרוטב מוכן מוסיפים אליו את השעועית ומוסיפים עוד מים להביא לרתיחה ואחר"כ להשאיר לבישול מעל להבה בינונית כ-45 דקות. ניתן להכין את התבשיל עם בשר שמן,אך אז מתחילים אם הרוטב כרגיל מוסיפים את הבשר, כמובן שצריך להוסיף עוד מים, ולאחר כ-1 שעה להוסיף את השעועית.
 
למעלה