שעורה בעין

hodaya367

New member
שעורה בעין

מתחיל לי נפיחות באזור העין ובכלל מסביב לעין וגם כואב לי באזור. אני מנחשת שזה התחלה של שעורה. מה אפשר לשים כדי להקל על הנפיחות ובעיקר על הכאב?

עוז46

New member
את תרופת הסבתא האולטמטיבית

קומפרסים של חליטת קמומיל. בפולין התעקשו על מרתח תה. אבל מה שחשוב להקפיד לא להעביר מעין לעין, אלה כל אחת לחוד, וכאן רצוי שגם הידים. כל יד לעין אחת. כי לפי המסורת עובר מעין לעין בהדבקה. ושיהיה בוקר נפלא

עוז46

New member
מרתח

בישול במשך 5 דקות עד חצי שעה על אש נמוכה כדי למצות את החומרים הפעילים הרצויים. זמן הבישול (הרתחה) תלוי בחומר מימנו רוצים למצות. מעלים דרוש מעט זמן ( עד רבע שעה) וקליפת עצים בין 20 דקות לחצי שעה.תה שחור מרתיחים כחמש דקות לקומפרסים ( לפי סבתא שלי).

עוז46

New member
טוב, יש עוד המון סבתא לענין השעורה.

יש את המזוכיסטים שכותשים שום ועם מקל צמר-גפן לאוזנים מורחים טיפה על העין הסגורה. וכאן אני תקווה שהתיקרה בבית מספיק גבוהה.לא צריך חבורה בראש בנוסף לעין.( מהסלטה שעושים ששורף).יעיל רצח. עובר למחרת. וכנגד יש את אם לא מואיל לא מזיק.טבעת זהב לשפשף חזק על בד לחימום ולהניח על השעורה בעין. יש את הפסמיסטים שאומרים אם משחה אנטיביוטת שבוע ועם קומפרסים 7 ימים ואפילו אני זוכר משהוא על שתן, אבל אני חושב של תינוקות ששמים על העין. ועובר מיד. אם את מאמינה אז.. ויש כנאמר כבר משחת סינטומצין 5% לעינים .לא רע. ושוב בוקר טוב לכולנו

polop

New member
הרעיון שיהיה משהו חם על העין

פשוט צריך לשים משהו חם (לא רותח מידי כדי לא לקבל כוויה) על המקום הנפוח, את יכולה תמצית תה אחרי שהתקררה מעט, ואת יכולה לשים צמר גפן שנגע במיים חמים (לדעתי זה יותר נוח ונעים) בהצלחה

yigalby

New member
חותכים חצי שום

ומעבירים על השעורה (מול המראה.. שלא יגע בטעות בעין.

למעלה