שעורה...

ה מוזה

New member
טבעת מזהב

כן זה נשמע מדע בדיוני אבל ממה שמעתי יש תרופת סבתא שכזו קחי טבעת זהב שפשפי אותה על בד(ג'ינס וכו') היא מתחממת , כשהיא חמה להניח על השעורה שבעין תנסי ,לא יועיל גם לא יזיק אם הועיל נשמח לשמוע

שעורה בעין.. ../images/Emo122.gif אז ככה..

עם משחה אנטיביוטית זה עובר אחרי שבוע.. עם כל תרופת סבתא מצוייה, זה עובר גם אחרי שבוע.. זה סבתא שלי תמיד אומרת..
כך שבכל מקרה זה יחלוף אחרי שבוע.. אולם כדי להקל על הכאב ותחושת אי הנעימות שבעין, מאוד עוזר אם שמים שקית של תה פושר על העין.. זה מקל על הכאב, אולם לא מזרז את הריפוי.. השעורה מתעקשת להישאר שם שבוע בכל מקרה..
תרגישי טוב

תודה רבה../images/Emo9.gif

ניסיתי את הרעיון עם הטבעת, אבל השעורה היא אצל ילד קטן..והוא קצת פחד המון תודה בכל מקרה, אני אעדכן מה עזר...

Cold As Death

New member
תרופת סבתא...

אצלי אישית היו לוקחים חוט תפירה רגיל וקושרים בצורת הספרה 8 סביב האצבע ליד הזרת (מצטערת שכחתי איך קוראים לה) והאמצעית... אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל עובד מצויין.

0 אור 0

New member
הסבר לגבי התה

מכינים תמצית תה (רגיל או קמומיל) בתוך צלוחית. אם העיניים דבוקות עם הרבה צהוב - אז משתמשים בזה כשעדיין פושר, אחרת אפשר גם קר. טובלים חתיכת צמר גפן בתה, ומנקים אתה את העין מבפנים החוצה, לא עוברים פעמיים עם אותו צמר גפן - כל פעם מחליפים לצמר גפן חדש. אם הילד מוכן לעצום עיניים ושיניחו לו על העיניים צמר גפן ספוג בתה, זה מאד נעים ועוזר (אבל אם הוא לא רוצה - לא נורא)

מורגי

New member
אודטה דיברה בתכנית שלה על משהו

עם תאנים ושום, מישהו זוכר מה בדיוק ההוראות? לגבי השום אני חושבת שזה לפרוס אותו ולשפשף מבחוץ, למרות שגם אם הוא יחדור טיפה לעין לא תהיה שום בעיה, ההפך (מלבד העובדה שזה שורף מאוד). לגבי התאנים אני זוכרת רק משהו עם חלב. (ואגב, שלום לכולם
)

0 אור 0

New member
החלב של התאנים הוא מאד רעיל וחזק

אני לא שמעתי מעולם שמתמשים בו למשהו אחר מלבד חיסול יבלות, ובטוח שאסור לקרב אותו לעין הסבתא שלי תמיד לימדה אותי לשטוף ידיים אחרי שקוטפים תאנים

אני מנסה את השום:

כותשים היטב, שמים על מקל אזניים ומורחים כשהעין עצומה על השעורה. קופצים לתקרה וחוזרים 3 פעמים. בפעם השלישית זה נרגע. הולכים מיד לישון כמו שזה. אצלי זה הצליח. את אמורה לקום בלי כלום.

selvya

New member
לא בטוח שתאהבי אבל זה עובד....

כשאני הייתי ילדה, והאמת גם עכשיו, למרות שזה קורה לעיתים רחוקות, פשוט לטבול צמר גפן, בפיפי של ילדים ולשים על העין, וזה נעלם כלא היה, אבל אך ורק של ילדים קטנים ואם יש תינוק עוד יותר טוב, עשיתי כך לבת שלי שסבלה מכך וזה נעלם!!!!

למעלה