שעורי בית

cobra_1

New member
שעורי בית../images/Emo133.gif

אלסנדרו את אלסנדרו [פטאקי ומנהלו ג'יאנלי] ביחד עם מרקו "הקטר" וולו ופאביו ["המשוגע"] סאקי נראו הבקר בגבעות סאן רמו , לומדים שוב ושוב את גבעות הצ'יפראסה והפוג'יו לקראת מילאן סאן רמו-שבת ה19 בחודש הזה אינשאללה יהיה שידור חי , החזיקו אצבעות\הכינו המימחטות\סדרו לאשה יום בספא ושרק נהייה בריאים

עכשיו אני

עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט? חכמים שכמותכם, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הפחדן שהיה כאן קודם - טוב שהוא הלך! התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך. עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - מגוחך לא השתניתי! אנשים יפים כמוכם, אף פעם לא ראיתי. חבל שאני לא בא לעתים יותר קרובות. התגעגעתי אז באתי לכמה שעות טובות. עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט? חכמים שכמותכם, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הפחדן שהיה כאן קודם - טוב שהוא הלך! התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך. (מילים: מיכה שיטרית לחן: ארקדי דוכין)

תרגום להודעה הקודמת

הוואלטה מורסיה התחילה אתמול, והנסיך דאמיינו קונאגו עשה את הופעת הבכורה שלו ב-2005. את הקטע שהסתיים בספרינט ניצח הספרינטר הגרמני של גרולשטיינר, דנילו הונדו. אלן דייויס מליברטי סגורוס (וכמובן גם מקבוצת רק לא אולריך #5) סיים במקום השני.

ido mazor

New member
קונגו היה פעיל מאד אתמול

קונגו היה פעיל מאד בקבוצת בריחה אתמול. אמנם בספרינט המוני אין לו סיכוי מול הונדו (שתמיד ייזכר אצלי כמוביל מעולה של זאבל בטלקום, וכיום הוא הספרינטר המוביל של הקבוצה הגרמנית השנייה בפרוטור, גרולסטיינר התכולים), דיוויס ושות', אבל טוב לראות שדמינו הצעיר בכושר. חבל שהוא לא בא לפארי-ניס.

אני חושב שיש סיבה הגיונית

לכך שהוא לא משתתף בפארי-ניס, ג'ילברטו סימוני נמצא בכושר יותר טוב ממנו, והוא המוביל של לאמפרה-קאפטיטה בפארי-ניס. סיבה אפשרית נוספת היא, שצריך לשמור גם מוביל לטיראנו-אדריאטיקו. לאמפרה עדיין לא פירסמה סגל מלא למירוץ האיטלקי, אבל אני מנחש שקונאגו יתחרה שם.

הונדו הזה תותח אמיתי

גם ספרינטר וגם שען. היום הוא ניצח בקטע נגד השעון וגבר על מומחים בתחום כמו ריך הגרמני והאלוף הספרדי ששכחתי את שמו. מעניין מי זוכר עוד רוכבים שמצטיינים בשני התחומים האלו שבדרך כלל לא הולכים ביחד? אני כרגע לא זוכר, אבל זה בטח בגלל שהתאים האפורים אצלי כבר בתהליך התמעטות מואץ כפי שאפשר היה לראות מהחלק הראשון של ההודעה.

תותח תותח

האלוף הספרדי הוא רובן פלאזה אבל הוא היה אלוף ספרד, בנג"ש, בשנת 2003 ואז הוא היה במדי בנסטו (הבנק) שהיום הם האיים הבלארים. היום הוא רכב במדי קומינדד ואלנסיה (לא להתנפל על ההגהה) שבעונה שעברה נקראה עדיין קלמה - אקוסטה בלאנקה והיא בכלל לא בדרג הבכיר למרות עברה המפואר. בעונת 2005 היה פלאזה במקום החמישי באליפות ספרד בנג"ש בוואלטה מורסיה הוא סיים רביעי. מאיצים רבים מתמחים גם בנג"ש מהסוג שנערך אתמול. הונדו עצמו ניצח במרוץ אישי נגד השעון בנערך בקטע החמישי של אבעת ימי דנקרו או משהו כזה (QUATRE JOURS DE DUNKERQUE ) בעונה שעברה.

התכוונתי לחוזה איבן גוטירז

שהוא אלוף ספרד נגד השעון ב-2004 (ונדמה לי שבפער גדול מהמקום השני) מאיצים רבים? שמות? ארבע הימים של דנקירק שבצרפת. אותה דנקירק שעל חוף תעלת למאנש שזכורה בזכות "פינוי דנקירק" שבו פונה ע"י צי של סירות, תחת אש, חיל המשלוח הבריטי בצרפת בתחילת מלחמת העולם השניה.

גוטיירז? אה,טוב אז בוא ונגדיר

הוא היה גם אלוף ספרד בכביש בשנת 2001 כשרכב במדי אונסה. אח"כ הוא באמת עברה לבנסטו שהפכה לאיים הבלארים. בקשר למאיצים... תגיד, מישהו שלח אותךלהתעלל בי? P-: הרי אתה יודע שעכשיו אני עלול לבלות את הלילה בהכנת רשימה של מאיצים שהצטיינו גם בנג"ש מסוג זה. לא כל נג"ש מתאים למאיצים והונדו כבר לא מאיץ טהור ונראה את זה העונה. צריך לזכור כי הונדו היה בצילו של אריק צאבל חמש שנים. באותה תקופה הוא נצח בקטעים של הג'ירו, שצאבל לא היה בהרכב,ובאליפות גרמניה אהל תמיד צבר יותר פעמי של מקום שני על פני ניצחונות ולא קשה לנחש ממי הוא למד את זה P-: בקשר לניצחון המרשיפ שלו מהיום- נקודה מעניינת היא העובדה שהוא גבר על גוטיירז אך באותה נשימה יש להזכיר את איסדרו נוסאל, וולדמיר קארפט, לוי ליפיהיימר ואווה פאשל. כולם שענים טובים מהונדו, על הניירות של העונות הקודמות,אבל עובדה שהפסידו זמן יקר היום. ובאמת מעניין לראות אם הונדו הפך לאול ראונדר כמו מאיצים רבים שהבינו מה יקרה להם בסבב הפרוטור (ובעיקר בפעם הבאה שישבו לחתום על חוזה) אם לא יהיו מסוגלים לעבור עליות ומרוצי נג"ש כדי לצבור ניקוד.

שווה לשים לב לכמה דברים נוספים

בנג"ש היום: 1) אומנם זה מירוץ ראשון שלו השנה, וזה לא בטוח מרמז לעתיד, אבל קונאגו סיים במקום ה-16 דקה חמישים אחרי הונדו. קונאגו חייב לשפר את היכולת שלו בנג"ש לקראת המאבקים בג'ירו. 2) שימו לב לרוכב במקום השמיני, למרות שהשם לא בטוח מצלצל לכם, מדובר באלוף עולם מ-2004, סרג'יו אסקובר הספרדי, אלוף העולם במרדף אישי. אסקובר החליט השנה להתחרות גם בכביש, וחתם באיים הבאלרים. 3) במקום ה-60 כמעט 3 דקות אחרי המנצח (נג"ש קצר של 22 ק"מ) נמצא חוסבה בלוקי, בלוקי אמור להיות בג'ירו השנה כמוביל של ליברטי, הוא עדיין רחוק מהכושר של לפני הפציעה.

ido mazor

New member
אסקובר יותר טוב בנג"שים קצרים

אסקובר, אלוף העולם במרדף אישי באולם (שזה בעצם נג"ש קצר), ומדליית ארד באולימפיאדה (אחרי וויגינס הבריטי ומקגי האוסטרלי), חולם על ניצחון בפרולוג באחד הטורים, ואולי כבר השנה תהיה לו הזדמנות אם ייבחר לסגל קבוצתו לג'ירו. הבחור "רוקי" (רוכב שנה ראשונה) בכביש, בגיל 29, אבל ימשיך לרכב גם במסלול עד 2008. כבר הגיע שני באחתת התחרויות השנה. בהחלט יהיה מעניין לעקוב אחריו.

ido mazor

New member
ריך או ריש?

Rich - איך מבטאים? לדעתי ריש. השאלה אם ריש נתן היות הכל או שבדק קטעים במסלול עבור הונדו.

../images/Emo152.gif אומנם הפרו-טור מתחיל רק

ביום ראשון, אבל רוכב שלי מנצח היום במורסיה. אלן "אלבי" דייויס מליברטי סגורוס ו"רק לא אולריך #5" מנצח את קטע 3 היום, דייויס מנצח בספרינט לפני הונדו.

ניצחון נוסף לליברטי סגורוס

קולדו חיל מנצח את הקטע הכי קשה של וואלטה מורסיה, קטע שמסתיים בפיסגה (אני לא יודע ספרדית, אבל נראה לי שזה קטע שמוקדש לפאנטני).

../images/Emo163.gif כדאי שאני אלמד ספרדית

בניחושים אני לא משהו. לפי cycling4all המנצח הוא Pedro Arreitunandia Quintero , קולדו חיל הוא המוביל של הדרוג הכללי אחרי הקטע. מעניין מה קונאגו עשה בקטע ההררי הזה? פרטים בהמשך...

עמנואל ההודעה הזו היא בשבילך

היום התקיים המרוץ היוקרתי מילאנו-טורינו (התאריך של המרוץ שונה בגלל הפרו-טור, בעבר הוא התקיים באוקטובר בשבוע של הג'ירו די לומבארדיה). את המרוץ ניצח פאביו סאצ'י מפאסה בורטולו, שממשיכה להרשים בתחילת העונה. אבל במיוחד בשבילך עמנואל שים לב לרוכב במקום השישי, לא אחר מאשר הילד וינצ'נזו נימבאלי. זו העונה הראשונה של נימבאלי כמקצוען, ב-2004 הוא זכה בארד באליפות העולם בנג"ש בורונה (בעבר הוא זכה בכסף באליפות העולם לנוער). נימבאלי הוא פילפל אמיתי, ולדעתי הוא קצת מזכיר את בטיני בסגנון רכיבה שלו, סגנון מאוד אגרסיבי ותוקפני. רוכב איטלקי צעיר נוסף וחביב עלי, עמנואל סלה מפאנריה סיים במקום הרביעי. ד"א העליה האחרונה במרוץ היום, היא העלייה של הנג"ש האחרון בג'ירו השנה.

למעלה