שעורי טכניקה -סייקליניג

רוןר9

New member
שעורי טכניקה -סייקליניג

העלתי הנושא ב 12/02 (אך יתכן שלא מיקמתי אותו נכון והוא שולב בתגובתי בנושא אחר) הרעיון לקיים: " שעורי טכניקה."- שעור שיכול להתקיים אחת לחודש כ- 30 דקות לפני שעור/אימון, כמובן מסודר ומובנה במערכת השעות. המטרה: לעבוד על טכניקות רכיבה, למקד מנחי גוף במצבי הרכיבה. דגשים בנושא המתיחות כולל תרגול והסבר. נושא משק הנוזלים בגוף ותזונה לפני ואחרי אימון וכו' , הסבר בנושא ווליום המוסיקה, נזקי שמיעה (לאלה שחושבים שדציבלים ש"קורעים את עור התוף מסייעים לאימון טוב יותר") . אסור לנו לשכוח שיש לנו מטרה ושליחות בהעברת "האימון הנכון והבונה".ולשמור על הלקוחות הבאים ללמוד ולהתאמן. רק עבודה קפדנית ומיקצועית תעלה את המודעות בקרב המתאמנים הקבועים ותסייע לגייס מתאמנים חדשים. דעתכם? תודה רון9

ennicka

New member
well as a trainee...

First of all, I would love for a class like that Second, unfortunately this kind of class should be first done to most of spinning trainers in IL I believe this is more of a question for them then to trainees...though I have to admit I am curios to here what some of them have to say about a class with the subject "high volume in spinning class"

Tami661

New member
האם הכוונה שהוא יהיה מחובר לאימון רגיל

או דווקא לאימון מתקדם? לדעתי, על בסיס קבוע - שיעור כזה יהיה חייב להתמקד בכל פעם בנושא אחר והשיעור שאחריו ימחיש את מה שהועבר, אחרת ה'וותיקים' עשויים להדיר רגליהם משיעור כזה (או לפחות מהחלק המקדים). נשמע לי רעיון נפלא, הלוואי ויצא לפועל.

רוןר9

New member
יש לדחוף ולקדם -צריך פרטנרים (-:

היי תמי הרעיון שלך לעבוד על נושא ממוקד ולאחר מכן ליישם אותו בשעור משדרג את התהליך. רק הבוקר דברתי עם מתאמנת בתום השעור על חשיבות הטכניקה וביצוע שעור/אימון ממוקד מטרה, להבדיל מאימון "מסיבה" שגם אותו צריך ויש לכך מספיק לקוחות ! היום למשל תרגלנו תוך כדיי השעור הטכניקה של " דחיפה-משיכה" מול הטכניקה של "משיכה -דחיפה" ובכל טכניקה כמובן העומס מוטל על קבוצות שרירים אחרות. אני מניח שחלק מהאנשים לא מבינים למה אני מתכוון וכאן חלק מאותם "חללים חסרים" אצל הרבה ספינרים. יש מקום לחשוב על גיוס מדריכים "מובילים" מכל סוגי השיטות האסכולות ולגבש פורום של "ספינרים" בעליי עניין ולהתכנס במכון/מכונים שייתנו יד לתחום (תמורת תשלום כמובן ) . ולהגדיר זאת מראש כהעשרה ותירגול (לא מרתון')ולהתכנס אחת לחודש ל כ-2-3 שעות ללמוד החומר התאורתי ולאחר מכן לדווש ולתרגל. זה רק יתרום ויישדרג ויעלה את קרנו של הענף הנפלא הזה.ויש לנו בארץ אנשי מקצוע מעולים שיכולים לתרום לנושא. רון9

Tami661

New member
או.קיי... אם צריך אז עושים! קצת אצא מהלחץ

הזמני בעבודה ונתחיל להתעסק בדברים היותר מעניינים בחיים. הרעיון שלך בהחלט נמנה על הדברים האלו ויהיה לי כייף לארגן לפחות את השיעור הראשון

רוןר9

New member
אשמח לסייע (-:

היי תמי אשמח לסייע ככל שאוכל. אם רוצים למסד את הנושא ניתן להעתיק המודל שקיים בתחומי מקצועות הרפואה בארץ. לכל תחום התמחות קיים אירגון/ חברה ומכאן : "החברה הישראלית לספינניג/סייקליניג" (איגוד) בוחרים אחת לשנתיים יו"ר ומזכיר/ה ועוד 2 נציגי ועד. מי שחבר באיגוד משלם דמי חבר שנתיים לכסוי עלויות שוטפות(יש מחיר לחברים קבועים, חברים שלא מן המניין. מומחים וכו') אחת לשנה יש כנס ארצי ואחת לרבעון פגישת עדכון וחידושים. כמובן שמי שרוצה להציג צריך לשלוח חומר כתוב על הנושא ,הסדנא וכו' לועד המנהל אשר בוחר את הנושאים לפי שיקולי הועד המנהל לעיתים הועד המנהל מבקש לקבל הצעות ומאמרים ספצפיים .זה גם יכול להתפתח לערוצים של קשרים בחו"ל והאפשרויות הן רבות(-: בכל כנס שנתי מגיעים אנשים מכל הארץ. יש חברות מסחריות שמסבסדות חלק נדיב מהכנס ממניעים כלכליים שיווקים שלהם אך זה גם תורם רבות לכסוי ההוצאות .היפה שכל ה"מתחרים" מכל הארץ מתכנסים יחד יש שיתוף, לימוד ,יש המון קבלה ונתינה רעיון וחומר למחשבה. תודה והמשך שבוע נפלא רון9

Tami661

New member
את ה'רעיון' הזה ניסיתי לדחוף כבר לפני

משהו כמו 5 שנים!!! יש אפילו קובץ אקסל המונה כ-100 מעוניינים, אלא ש... רעיון לחוד וביצוע זה כבר סיפור אחר (הורץ בטאגליינס של הפורום משך תקופה ארוכה קישור לטופס הצטרפות). זה כל כך מורכב מבחינת רבות מהנפשות הפועלות בתחום ובהזדמנות מאוד קרובה עוד אסביר לך בהרחבה. המוטיבציה שלך וכיווני החשיבה מאוד לטעמי והלוואי שהיו רבים כמוך, אז הספינינג לא היה מאבד מזוהרו.

ennicka

New member
הצעה להתחלה

הי רון, הרעיון מצויין כפי שכתבתי קודם (מהניכר ולכן באנגלית...) נראה לי שעוד נשארו כמה מדריכי ספינינג טובים בארץ שישמחו להרים את הכפפה, אף על פי שיש לי הרושם שזה משהו שיש להניע מהשורש - הווה אומר לא רק המדריכים אלא המועדונים עצמם והנהלותיהם בכל מקרה, דומני שממש ממש לא מזמן אחד מהמדריכים המובילים בארץ, לטעמי בכל אופן, ניסה להרים מפגש חד פעמי של סיעור מוחות מאמנים-מאומנים להצפת רעיונות ואולי ההתחלה לנושא שפתחת פה, יכולה לבוא מחבירה אליו לראות איך אפשר להרים רעיון כזה ולהפיצו בארץ. כמו שאני מכירה את אותו אחד (צפריר...צפריר..) מעבר להיותו מאמן מקצועי ומצויין שאצלו אימון זה לא "או טכניקה או מסיבה" אלא שילוב של שניהם ביחד, הוא גם בעל יכולות אירגון מדהימות, רעיונות יצירתיים, נכונות לשמוע ולעבוד עם בעלי יוזמה כמוהו ו...בעל יכולת הזזת הרים (איש ברזל, או לא?) בקיצור, מקווה שאני לא מביכה אותו מידי כאן...אבל נראה לי ששיחה איתו יכולה להזיז ולו במעט את השרשור הזה מהמסך של המחשב אל הפועל. כך או כך, בהצלחה

רוןר9

New member
מעולה (-: יש תומכים

היי ennicka שמח שיש תומכים , אפשר לרתום למשימה אנשים כמו צפריר שאינני מכיר ,רוני יפה, דיויד רודריגז, שמעון בכר,שלמון רן מגן ועוד שמות של מובילים וידועים בתחום (מתנצל מראש אם לא הזכרתי עוד שמות גם לא מכיר אישית את כולם ).ולכל אחד בטוח שיש מה ללמד ולתרום . תודה רון9

רעיון מעולה ולדעתי ישיים

גם אני, לאחר שנים של דיווש, חושבת שיש לי עוד הרבה ללמוד! 30 דקות לשיעור טכניקה נשמע סביר ומספיק. לדעתי, פעם בחודש זה מעט מדי - עדיף לפחות פעמיים בחודש. הייתי מוותרת על נושא הווליום (לא מעניין) ומוסיפה הסבר על חשיבות עבודה עם שעוני דופק ונעלי רכיבה, עבודה על דפקי מטרה...

tal2312

New member
רעיון נפלא

בנוסף הייתי מציעה לשלב במסגרת זו את כל נושא התזונה - מה לאכול שעתיים לפני... חצי שעה לפני.... מה לאכול אחרי אימון .... כל נושא "חלון ההזדמנויות" וכד'.

למעלה