שעורי יוגה

רותם 4

New member
שעורי יוגה

אני רוצה להתייעץ אתכם. אני עושה יוגה שיבננדה מזה 13 שנה. וזה מאד טוב לי. אבל זה כרוך בנסיעה לת"א (1/2 שעה), חניה / אי מציאת חניה, דלק זמן, וכל הבלגן. לעומת זאת בעירי נפתח קורס ליוגה משולבת (איינגר ועוד) אבל אין שם שיבננדה. זה מאד שונה משיבננדה וגם בהחלט לא רע. אבל - אין נשימות, מדיטציה. והתוצאה - שאני לא מרגישה טוב כמו בשיבננדה. אם מישהו מכיר את השיטות השונות, יש לכם משהו להגיד שבשעת כתיבת ההודעה, איני מודעת לו? תודה מראש

יוגי בר

New member
יוגה

היי רותם אז ככה: 1. במרכז שיבננדה מלמדים-את יודעת- יוגה קלאסית באוריגינאל שלה. את מתחילה בהאת'הא יוגה ובהמשך מסנטזת את כל היוגות האחרת כאיזון. ולזה יש את רוב היתרונות. ו...(בהזדמנות נפרט את כולם) עכשיו, 2. למרכז בת-א אכן יתרון גדול אחד הוא פעיל ברציפות מזה 30 (שלושים שנה)ללא הפסקה ולנסיון המצטבר יש אכן משמעות. בלימוד ובתרגול. אבל....מנגד 3. איינגר הוא אחד מגדולי מורי היוגה שחיים היום. והאת'הא יוגה של איינגר עם האינטרפרטציות שלו היא משהו ששווה לחוות. ואגב- מהי עירך? 4. ספרי ואולי נמצא לך פתרון אחר. גם שיבננדה. גם חנייה ללא בעיות. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

new_chance

New member
המלצה

חניון נחמד נמצא באבן גבירול פינת שאול המלך. אחרה"צ 20 ש"ח ללא הגבלת זמן. משם 5 דקות למרכז ליוגה. להתראות..

רותם 4

New member
חניון

תודה. זה מייקר לי את השיעור ב- 20 ש"ח (כל השיעור עולה 34 ש"ח + דלק + זמן).

guymgk

New member
איינגר ועוד

העצה שלי פשוטה, תני לאיינגר צ'אנס, השיטה מצויינת, התוצאות נראות לעין ומורגשות בגוף מהר מאוד, אני ממליץ. כמו כן אם ציינת שיטות שונות אולי תוכלי לפרט איזה שיטות, אפשר יהיה לעזור יותר. נ.ב. אם תוכלי לומר היכן את מתגוררת, זה יעזור לשאר משתתפי הפורום שמחפשים שיטות יוגה בסביבתם שונות למצוא גם את היוגה שמתאימה להם. תהני!

רותם 4

New member
איינגר, שיבננדה ועוד

אני גרה באזור בקעת אונו. חוץ משיבננדה אני לא מכירה יוגות אחרות. אף פעם לא תרגלתי. בחודש האחרון נרשמתי לשעורי יוגה בסטודיו במקום מגורי והמדריכה אמרה שהיא משלבת כמה יוגות. היחידה שזכרתי היתה איינגר. בשיעור אין פרנימה, אין הרפיה. התרגול רציף. אין שום תנוחה של שיבננדה. הכל אחרת. לעתים רחוקות היא נעזרת ברצועת בד לכפיפות. מודה על התייחסותכם עוד היום כי איני עובדת ביום שישי. ביי.

יוגי בר

New member
מהבקעה לפ"ת

היי רותם אז ככה: יום ו' (זה מחר) שיעור פתוח בשעה 16:00 עד 18:00 האקדמיה ליוגה. המרכז ליוגה קלאסית בשיטת שיבננדה בפ"ת. רח' הפורצים 17 פ"ת (מקביל לרח' יצחק שדה) ליד המתנ"ס. גם שיבננדה. גם פראנאיימה. גם הרפייה גם חנייה בשפע וחינם! גם יחס וטיפול אישי במהלך השיעור והכל מכל הלב. טל. 03-9243841 מאונו לפ"ת את מגיעה בצ'יק תבואי. תתנסי. ולא תרצי לוותר יותר. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה