שעורי
יום ב'

איציק19

New member
דחוף תשובה

אני צריך תשובה לשני מפעלי מים באגן הניקוז של הירדן. מאין זורמים המים ולאן? תודה מראש.

כמה שאלות - מקווה שתוכלו לעזור לי

כמה שאלות: 1.מה הוא ביצה?((לא הביצה שאותה אנו אוכלים...)) 2.למה נהיה בעיראק הרבה ביצות?((נראה לי שזה קשור באטלס)) 3.אם אנו לוקחים את המים מהביצה,האם אפשר לגדל שם צמחים? יום מצויין לכולכם ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם!

bmjcitvrui

New member
עזרה דחופה בהכנת שיערי הבית

אך נגרמות תופעות הטבע בכדור הארץ אם אפשר תשובה רחבה תודה תודה לעוזרים גאיה

גאיה שלום

השאלה שלך לא ממוקדת ולכן מאוד קשה לענות. אנא נסי להסביר בדיוק מה את רוצה לדעת. בכל מקרה אנחנו לא נוטים לכתוב פה תשובות שלמות אלה יותר לעזור, לכוון למקורות ולהסביר. נסי לנסח שוב את השאלה ונשתדל לעזור.

WinterDay

New member
השאלה לא ברורה

זה פשוט רחב מדי לשאול כיצד נגרמים תופעות אילו תופעות? כל אחת נגרמת מסיבה אחרת... הנה לך כמה קישורים שאולי יעזרו לך אם לא, תשאלי שוב וקצת יותר לעומק כדי שיוכלו לענות לך... קצת תופעות גיאולוגיות אולי קצת תופעות אקלימיות

יודעת

בהצלחה
ולקראת תחילת הסימסטר, ר' ( מהמחלקה שלך) ואני חושבים לארגן לכם איזה משהו, תהייה איתו בקשר אם אתה בעניין.

ביצה

את משמעות המושג ביצה תוכל למצוא בחיפוש בגוגל, בקישורי הפורום תחת מילון מונחים וגם כמובן בספרים. ביצות בעירק - קשור לניקוז של מים. מים הזורמים על פני שטח שהניקוז בו גרוע ( חילחול מועט) יקוו לביצה. נסה לבדוק מה בעירק גורם להיווצרות הביצות. הקרקע תחת פני הביצה - נסה לקרוא קצת חומר על יבוש החולה ולעשות השלחות. במידה ותזדקק עזרה נוספת, אנחנו פה.

שלום איציק

ממליצה לעשות חיפוש בגוגל בעברית נהר הירדן מפעלי מים ובמקביל לנסות לראות במפות. מלבד זאת, כנס לקישורי הפורום, מזרח תיכון, המים במזה"ת. בהצלחה

IאילהI

New member
חוששת שכן...

ככל הידוע לי מתלמידי, הם נשאלו על זה. הזמן שהשאלה נשאלה הוא הזמן בו נערכה הבחינה. בין 2 וחצי ל-4 וחצי.... עצוב... מזל שאף אחד לא גילה לו. לפחות שיתאמץ בחיפוש...

בוקסה

New member
תשובה כללית לשאלה כללית

הכוחות המניעים לכל תופעות הטבע: אור השמש, כוח הכבידה, החום הפנימי של כדור הארץ וסיבובו

למעלה