שעות אימון רבות

שעות אימון רבות

בהרבה קבוצות, ישנן נערות בד"כ, שהתמכרו להתעמלות. הן באות כמה שעות לפני האימון שלהן, או נשארות אחריו, מגיעות בימים נוספים, לעיתים עוזרות למדריכות ועוד. לרוב הקבוצה יוצאת מורווחת מהעניין: הנערה מתקדמת בהתעמלות, שמחה ונהנית ואסירת תודה, לעיתים אף משלמת כפול, הקבוצה נתרמת בכך שיש עוד כוח עזר לאימון, והנערה כבר מתאמנת לקורס מדריכות בסופו תוכל לחזור למקום כמדריכה עם אותה תפיסת עולם כמו של המקום. אבל האם לדעתכן, זה בסדר שילדה בת 14-15 תשהה באולם ההתעמלות מהצהריים (מיד אחרי שהיא חוזרת מביה"ס) ועד שעות הערב המאוחרות? האם זה בסדר שתהיה באולם 4-6 ימים בשבוע? מן הסתם על חשבון עיסוקים חברתיים, לימודיים, משפחתיים ועוד? איך אתן, נערות או מאמנות מתמודדות עם התופעה?

אמא לה3

New member
"אין חיים מחוץ לאולם"

מכירה את התופעה. אין לי ממש בעייה איתה. שמחה שהבנות מגיעות, שמחה שהן מתקדמות ושמחה שהן עוזרות. לרוב אני מבררת מה קורה עם הלימודים. אם הן או ההורים שלהן מדווחים שאין בעייה ממשית או ירידה באימונים, מה טוב! טכנית, מבחינה חברתית, אלו המכורות, לרב יוצרות קשרים חברתיים באימונים עם חברותיהן לקב' (לשימחתי הנערות המכורות אצלי גם לומדות באותה כיתה). מבחינתי, אם להן לא מפריע - גם לי לא.

Xx ofek xX

New member
הייתי רוצה

שהמאמן שלי ייתן לי לבוא גם לא בשעות של האימון שלי! אבל אצלנו אין כזה דבר... כל אחד בא בשעות שלו וזהו. לדעתי אם לילדה לא אכפת לבלות את רוב הזמן שלה באולם וזה לא יוצר לה בעיות אז אין עם זה בעיה

למעלה