שעות הדואר

ninagil

New member
שעות הדואר

רק ביום ד הדואר פתוח אחרי 16:00? אפשר לשנות חלק מהשעות?

שעות דואר

שלום. רשות הדואר משלמת לי רק על 5 שעות לחלוקת דואר רשום בשבוע. השעות הללו מחולקות בצורה מגוונת שתתאים לרב האוכלוסיה. אני מודעת לזה שזה לא אידיאלי, אך לצערי בשכר הזעום מאד שאני מקבלת, אין שום הצדקה שאפתח בשעות שבהן אצטרך לתת לביביסיטר יותר כסף ממה שאני מקבלת. לידיעתך, אני בכלל לא מחויבת לפתוח ביום שישי, ואני עושה זאת בגלל הקושי של רב האנשים. גם פתיחת הדואר בשעה שבע בערב, שהיא בהחלט לא סטנדרטית, עוזרת להרבה אנשים שזו השעה שהם חוזרים בה הביתה. מעבר לכך, גם בשעות שאינן מוגדרות כשעות דואר רשום, עוד לא קרה שמישהו נכנס וביקש את החבילה שלו, ואמרתי "לא". ומי שממש נתקע יודע שאפשר להרים אלי טלפון, ואנחנו תמיד מוצאים פתרון, איך להעביר את הדואר הרשום. אני יודעת שזה לא אידיאלי, אבל אם היית שומעת כמה כסף אני מקבלת תמורת עבודתי, אני חושבת שהתמונה היתה נראית אחרת. חשבתי על אופציה של פנסיונר שיסכים לשבת בהתנדבות בשעות אחר הצהרים ורק לתת דואר רשום וחבילות. אם יש מתנדב, כולם ירויחו. לצערי ממה שאני מקבלת, אי אפשר להפריש לעוד מישהו. יוםנעים גל

herzel18

New member
שעות דואר

גל, לארי, האם ניתן להקצות מקום בפורום לשעות הפתיחה של הדואר? שעות אלו משתנות מעת לעת והפתקים שאנו מחזיקים, אם שעות הפתיחה, כבר לא מעודכנים. בברכה

ninagil

New member
שעות לא הגיוניות

גל, אני חושבת שהשעות החדשות מאוד מוזרות. אנחנו בעצם לא מקבלים חבילות בגלל שלא משתלם לך אישית? למה אנחנו צריכים לסבול בגלל זה?

moshes20

New member
השעות כן הגיוניות

ומחולקות כך שמי שלא יכול בצהריים יכול בערב ולהיפך. יש גם את ימי שיש.וחוץ מזה לא נתקלתי באיזו שהיא בעיה מצד גל לקבל דואר בשעות אחרות. בסה"כ מספר השעות המתוקצבות הן מעטות (5). אם את מוכנה להתנדב ולפתוח יותר שעות - תקבלי את כל העזרה לכך. בכל אופן גל היא לא הכתובת להוספת שעות אלא רשות הדואר. בברכה משה

ninagil

New member
שירות דואר מוגבל ביישוב

השירות ביישוב מאוד מוגבל. בעיר יש אפשרות לקבל דואר כול יום, כול היום. כאן אנשים עובדים יכולים לקבל חבילות רק שעה אחת פעמיים בשבוע. לפני שנה היו הרבה יותר שעות נוחות.

טלי סרי

New member
שירות אישי אדיב ומהיר

אני יכולה להעיד על כמה מקרים שהזדקקתי לשירותיה של גל מחוץ לשעות הקבלה ותמיד היא עזרה לי ומסרה לי דברים דחופים. היא הגיעה במיוחד מהבית. מסקנה צריך לשאול ולא לתקוף ולפגוע

אכן שירות אישי ואדיב במיוחד של גל

היו מקרים שגל התקשרה אלי הביתה מיוזמתה להזכיר לי שלא לקחתי חבילות (במקום להקטין את הראש ולהחזיר את החבילה לשולח אחרי פרק זמן קצוב). תמיד נמצאו הפתרונות להעברת דברי הדואר ותמיד תמיד היא העבירה לי מכתבים גם אם זה לא היה בשעות הקבלה הרשמיות.

ninagil

New member
לא נוח לכולם לבקש

לא נוח לכולם לבקש שירות אישית מעבר לשעות העבודה של הדואר.

אם זאת צורת ההתייחסות שלך - אז כן

אני חושבת שנימקתי בצורה מאד ברורה את המצב. כמו כן, כפי שכבר ציינתי, לא קרה שמישהו ביקש ממני עזרה ולא נעניתי, כך שאם יש לך חבילה שמאד דוחק לך לקבל, את תמיד יכולה להרים טלפון ונמצא את הדרך. דרך ההתבטאות שלך מאד לא הוגנת. אם יש לך בעיה עם השירות שלי, את מוזמנת להתלונן. אני יכולה להבטיח לך שבמחיר שמשלמים למחלק דואר בישוב, לא תקבלי שירות טוב יותר, אבל את זה את תגלי כנראה רק בדיעבד.

ninagil

New member
זה בכלל לא אישי

הביקורת בכלל לא אישית. אני חושבת שרשות הדואר לא נותן שירות טוב. אני לא יודעת אם היה שינוי, אבל פעם הדואר לא היה מגיע כול יום. לגבי השעות, נדמה לי שהיו הרבה שינויים. אולי יש אפשרות לשאול את התושבים איזה שעות עדיפות במסגרת יום העבודה שלך.

רגע ...רגע....למה להיסחף

לנימה אישית כל כך . בטוחה אני שאף אחד לא התכוון להעלות טענות כנגד גל באופן אישי. ישנה בעיה (ויתכן שאולי רק לתושב אחד) אבל יש מקום להתייחסות. גם אני מרוצה מאוד מהשירות שנותנת גל , אבל אין זה סותר את העובדה שמדובר בשירות שמגיע לנו כתושבי המדינה ויתכן שמי שמשתמש בו לעיתים תכופות יותר מרגיש שישנה בעיה. בקיצור אולי ניתן להעלות את הנושא ברשות הדואר ולמצוא פיתרון.

nirashalev

New member
שירות הדואר

אני גרתי בחיפה, עד המעבר ליישוב ולאורך כל השנים קיבלתי דואר בין פעמיים לשלוש בשבוע. שלא לדבר על משלוח חבילות... שעה זה שעה וגם אם איחרתי בדקה - עליי. אני שנה שעברה עבדתי בהנחייה באוניברסיטה הפתוחה וכל שבוע קיבלתי מטלות בדואר, במידה והתיבה הייתה עמוסה , גל טרחה למצוא מקום. אני לא ראיתי מעודי שירות נעים, אדיב ורצון לסייע ולפתור בעיות. אגב, התקיים משאל בפורום לשעות הנוחות , אולי נראה מה "כן" ולא רק תמיד מה "לא"

רדו מגל - היא לא הכתובת!

גל עושה הרבה מעל ומעבר
כשהיא נכנסה לתפקיד היא ביצעה סקר מקיף והתאימה את עצמה לשעות מגוונות הנוחות לתושבים (אין ספק שבאופן אישי היה לה הרבה יותר קל לתת שעות קבועות). אני שומע מהתושבים רק מילים חמות על היחס והגמישות וחבל להרוס את זה ע"י מילים פוגעות (ואני בטוח שלא היתה כוונה לפגוע). הכתובת היא רשות הדואר, כפי שגל אומרת. אדרבה: כיתבו לרשות הדואר ובקשו הגדלת תקן. אתכם, כתושבים, לא צריך לעניין מה התקן. מותר לכם לבקש יותר (ובאותה הזדמנות מותר לכם לפרגן בכתב לגל על השרות שאתם מקבלים. זה יכול רק לעזור). אנחנו ניסינו ללחוץ בעבר כמיטב יכולתנו ואכן הצלחנו קצת. אולי פניות רבות של תושבים יעשו יותר.

גל הגיעה אלי הביתה עם חבילה ../images/Emo47.gif

ומסרה לי אותה באופן אישי. יש הרבה יתרונות לישוב קטן ,הדוור יודע מי אתה .או במקרה שלנו הדוורית. במשך חודשיים,לא הפסקתי להגיע לדואר לשאול על חבילה שהיתה אמורה להגיע מחול. ברגע שהחבילה הגיעה גל הגיעה אלי הביתה באופן אישי ומסרה לי אותה .התרגשתי יותר מהמחווה מאשר מהחבילה המיוחלת . ועל כך אני מודה לגל
.

ninagil

New member
כבר אי אפשר לשאול שאלות?

למה כול שאלה בפורום נתפסת כמתקפה, וישר קופצים להגן? יש רק בעד או נגד?

donaldak

New member
אפשר בהחלט לשאול שאלות

יש דרכים שונות להעלאת שאלות ובקשות. הדרך שאת בחרת מלווה בנימה תוקפנית ומעליבה,המחייבת תגובות התומחות בשירותה האדיב והגמיש של גל.

ninagil

New member
רק שאלה על שעות

רק שאלתי אם אפשר לשנות שעות. גל הגיבה בצורה עצבנית. לכן אני מגיע למסקנה שיש שאלות "אסורות"

למעלה