שעות העבודה של הקליפ שלי רחוקות מ15 שעות!

davidlev0255

New member
שעות העבודה של הקליפ שלי רחוקות מ15 שעות!

על פי סאן דיסק, שעות העבודה 15 שעות. (למרות שלא מפורש מהן שעות העבודה , האם כוללות רק מוזיקה, רק רדיו, בלי הקלטות בלי השמעות, או עם וכו') אבל בחישוב ממוצע , אחרי טעינה מלאה במחשב - פחות מ 6 שעות! (בדקתי אתמול) המכשיר חדש נקנה לפני כחודשיים. 1 שעה מוזיקה, 4 שעות רדיו (מתוכם חצי שעה הקלטה) לא יכול להיות שאנימנצל כ 40% מהזמן העבודה בטעינה מלאה. מה שאומר שכל יום אני טוען את המכשיר, וכנראה שהבטריה הפנימית שם נאכלת אז לא ביקשתי 15 שעות, אבל לפחות שיהיו 12 שעות מקור: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=105

or121210

New member
כנראה בגלל הרדיו וההקלטה

אם מוזיקה זה בטח יותר, (יאיר אומר 11 שעות OGG). אם זה לא יותר, כדאי לפנות לאחריות.

Silence v

New member
לי יש אותו.. הוא מחזיק כ15 שעות

כשומעים רגיל בלי רדיו וכאלה..

davidlev0255

New member
האם הבטריה נגמרת מהר יותר בהאזנה לרדיו?

מאשר לMP3 ? אומנם אני מקליט מהרדיו - אבל האם ההקלטה עד כדי כך משתמשת בבטריה? תזכיר לי מה זה OGG ?

יאיר B

New member
נראה שכן. אני לא שומע רדיו, אז לא יודע.

היחס של 15 שעות מתייחס לשמיעת מוזיקה בפורמט MP3 בקידוד 128, ללא נגיעה בנגן (כלומר מסך כבוי כל הזמן והמוזיקה בלופ), ווליום על 40% בערך. קוראים לזה תנאי מעבדה ואף אחד לא מגיע לזה בפועל. תנסה לבדוק רק עם מוזיקה ונראה מה קורה. Ogg זה פורמט מוזיקה כמו MP3, רק שהוא נקי מפטנטים (קוד פתוח). כמו MP3, גם הוא פומרט שמאבד איכות. בעדכון האחרון לקליפ הוא קיבל את האפשרות לשמוע Ogg וגם flac (שהוא פומרט שלא מאבד איכות, אבל גודל הקבצים פי 2 ויותר מאשר Ogg או MP3).

davidlev0255

New member
תודה, ניסיתי להטעין את הנגן עם מטען פלפון ולא

הצלחתי משום שהוא נדלק על מוזיקה או על רדיו, למרות שכיביתי אותו לפני הטעינה וגם בזמן הטעינה וזה לא עזר הוא השמיע שירים / רדיו - כך שלא הצלחתי לבצע טעינה . מה הסיבה לזה שבמחשב יש אפשרות לטעינה ללא השמעת מוזיקה ובמטען פלפון שומעים ואי אפשר להטעין ללא שמיעה ואיך ניתן להתגבר על זה ?

למעלה