מה שחשוב לצורך כך הוא כמה שעותשעות הריון
שלום. אשתי עובדת 30 שעות בשבוע. האם מגיעות לה 40 שעות הריון או רק 20? שאלה נוספת, האם הליכה לקופ"ח או לבי"ח לעשות מוניטור בעקבות ירידה בתנועות עובר למשל, נחשבת שעות הריון?
אז ככה:מה שחשוב לצורך כך הוא כמה שעות
עובדת אישתך ביום. אישה הרה, העובדת יותר מארבע שעות ביום, זכאית להיעדר עד 40 שעות בתשלום, לצורכי בדיקות רפואיות, ובלבד שתציג אישורים רפואיים על כך. מי שעובדת עד ארבע שעות ביום, זכאית להעדר עד 20 שעות במשך חודשי הריונה. לדעתי, כן. בדיקות אלו הן חלק מ-40 השעות הניתנות לאשה הרה.
אבהיר בצורה נכונה יותר:אז ככה:
כרגע, העבודה מתחלקת כך: שני ימים בשבוע היא עובדת 9 שעות. שני ימים 5 שעות ועוד שעתיים הכנה כל שבוע (כאשר 2 ימים הם חופש מלבד שבת כמובן). האם מגיעות לה 40 שעות או שכיוון שיש לה 2 ימי חופש אז לא. תודה.
40 שעותאבהיר בצורה נכונה יותר:
היא עובדת 4 ימים בשבוע. שני ורביעי - 9 שעות. ראשון ושלישי - 5 שעות. חמישי ושישי - חופש. בנוסף לכך יש כל שבוע שעתיים שנקראות שעות הכנה, סך הכל 30 שעות. ממתין לתשובה, בתודה.
סליחה טעות שלי - שיר צודק.תודה מכל הלב
על ההתייחסות.
כנראה 0 שעותאבהיר בצורה נכונה יותר:
היא עובדת 4 ימים בשבוע. שני ורביעי - 9 שעות. ראשון ושלישי - 5 שעות. חמישי ושישי - חופש. בנוסף לכך יש כל שבוע שעתיים שנקראות שעות הכנה, סך הכל 30 שעות. ממתין לתשובה, בתודה.
אני מסכים עם שיר.כנראה 0 שעות
אם במקום עבודתה , עובדים 5 או 6 ימים בשבוע, היא איננה עובדת שבוע עבודה מלא. ההטבה של 20 או 40 שעות ניתנת רק למי שעובדת שבוע עבודה מלא.
תוכל להרחיב בנושא?כנראה 0 שעות
אם במקום עבודתה , עובדים 5 או 6 ימים בשבוע, היא איננה עובדת שבוע עבודה מלא. ההטבה של 20 או 40 שעות ניתנת רק למי שעובדת שבוע עבודה מלא.
אופס, אני חושב שהבנתי את הטעותכנראה 0 שעות
כן.אופס, אני חושב שהבנתי את הטעות
כל הבנות בעבודה עובדות 30 שעות ולא רק היא אלא שהמערכת מתחלקת אצל כל אחת בצורה שונה. יש כאלה שעובדות חמשה ימים (4 ימים קצרים ואחד ארוך) ויש כאלה 4 ימים כמו אשתי ואז יש שני ימים ארוכים כפי שציינתי. זה משנה את התמונה? בקיצור, אשתי עובדת את אותם מספר שעות כמו כל העובדות אלא שזה מתחלק שונה.
וואלה, כמה פרטים...כן.
"המחוקק" ניסה לתת מענה לנשים שעובדות כל ימות השבוע, כך שלא יחששו לבצע בדיקות חיוניות להתקדמות ההריון , מחשש שיפוטרו ע"י המעסיק או ששכרם יפגע. הוא "הניח" שאשה שיש לה ימים פנויים מעבודה, תוכל לבצע את הבדיקות בימים אלו. מתוך הנחה זו אפשר היה להניח גם שהרה שעובד חמש שעות ומטה תוכל למצוא שעות פנויות לבדיקות מעבר לשעות עבודה. אבל, מאחר ולחלק מאותן הרות יש ילדים אחרים בהם הן מטפלות בשעות שאינן עובדות, וכן כנראה גם כדי לרצות את ארגוני המורים, נוספה האפשרות ל 20 שעות. כמו בכל חוק, יש כאלו שיוצאים נפגעים ממנו. למשל עובדת שמשרתה מפוצלת בין שני מעסיקים על פי ימים. מצד שני , עובדת העובדת אצל שני מעסיקים 5 ימים בשבוע. אצל האחד 6 שעות כל יום ואצל השני שעתיים כל יום, רשאית לנצל 60 שעות לבדיקות.
כפי שכתבתי 0וואלה, כמה פרטים...
אבל מה השורה התחתונה? יש לנו 40 שעות או לא?
תודהכפי שכתבתי 0
יכול להיות (ואפילו סביר) שהמעבידתודה
אגב, יש לך הסבר למה המעביד עצמו אמר שיש לנו כן? לדבריך, הוא עוד עלול לגלות את טעותו או שיש כאן איזה פרט עלום ששכחתי לציין לכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.