שעות טיסה

droret1

New member
שעות טיסה ../images/Emo60.gif

האם יש מי שטס/ה לתאילנד עם החברה הטורקית דרך איסטנבול. אני מעונינת לדעת כמה זמן עורכת טיסה כזאת וכמה זמן עורכת טיסה ישירה. הציעו לי בחברת נסיעות לטוס כך כי זה יותר זול.

נירה-ש

New member
טרקיש כדאי מאוד

לפני כמה שנים טסתי עם אל-על טיסה ישירה לבנקוק, זו הטיסה הכי גרועה שחוויתי בימי. לעומת זאת טסתי לפני כחודש עם טורקיש לבייגין והם פשוט נהדרים. המקום במטוס מאוד מרווח, צוות דיילים אדיב, סידורי בטחון לפני עליה לטיסה, קפדניים. לדעתי עם אין זמן המתנה גדול באיסטנבול אז טורקיש אדיפה.

טיסה לבנקוק

היה לי העונג להיות בקבוצה הראשונה שנסעה כקבוצה לתאיילנד דרך ירדן עם חברת עאלייה . היה נוח נעים יותר זול והכי חשוב הרבה יותר קצר היום במצבנו לא הייתי ממליץ לנהוג כך . הסיבה לזמן הקצר יותר הוא מעבר מעל ארצות ערב - נחיתת ביניים בעומאן או בחאריין , מכל סיבה שהיא מתוכננת או לא , לא שווה חסכון בזמן או בדולרים . אותו כנ´ל אם יתיישב לידך אזרח איראני או פאקיסטני - למרות שבזמני הדבר זכור לי כחוויה נעימה

טיסות לבנגקוק

טיסה ישירה ללא חניית ביניים מתל אביב לבנגקוק אורכת בין10:30 ל11 שעות.טורקיש איירליינס טסים מאיסטנבול דרך סוריה או איראן תלוי בנתיב הטיס,בנוסף יש לקחת בחשבון עוד 1:30לשעתיים טיסה מתל אביב לאיסטנבול.ג´ורדניאן טסים גם מתל אביב דרך עמאן ומשם מעל ערב הסעודית ונסיכויות המפרץ. תבדקי גם לגבי אתיופיאן איירליינס הם טסים מתלאבי בנתיב פחות או יותר שאלעל מבצעת אבל עם חניית ביניים באדיס רבבה מה שמאריך את משך הטיסה.אלעל היא היחידה שמבצעת טיסה ללא חניית ביניים לבנגקוק. אז גם אם הטיסה בחברות אחרות זולה יותר זה לא תמיד משתלם מבחינת זמן הטיסה והמעבר בשדות תעופה ממטוס למטוס. דרך צלחה. עידן הטבע

zar

New member
לדעתי

החיסכון הוא זעום יחסית לעומת מספר השעות שמבוזבז בטיסה וההמתנה. יש לקחת בחשבון גם את זמן ההמתנה בטיסה חזרה ולא להסתכל רק על כיוון אחד. גם כך הטיסה מעייפת. לא מדבר כבר על פטריוטיות ועל נושא הביטחון.

droret1

New member
../images/Emo60.gif טיסה לתאילנד

תודה תודה לכל המשיבים, כבר חששתי שאף אחד לא נכנס/ת לאתר.אקח את כל ההערות וההארות לתשומת לבי.

lady_anne

New member
מזתומרת "אף אחד לא נכנס לאתר" ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ב ו ו ד א י שנכנסים לאתר
כזה אתר יפה ולא יכנסו? עכשיו נעלבתי

למעלה