שעות נסיעה בין Avoriaz לז'נבה?

Okland

New member
שעות נסיעה בין Avoriaz לז'נבה?

מישהו יודע כמה שעות נסיעה בין Avoriaz לז'נבה ? או בכלל עם יש לו המלצות על Avoriz ?

udi gidron

New member
שעתיים

זה הזמן בין שני האתרים, סה"כ אתר הסקי הוא מדהים, גדול מאוד, המון מסלולים, ניתן לעבור גם לשוויץ והכי חשוב כל המלונות יושבים ממש על המעליות. תהנה

75 דקות

יש אתר מצויין בשביל למצוא איך לסוע ממקום למקום וכמה זמן תקח הנסיעה. לגבי Avoriaz, מומלץ בחום. הייתי לפני חודש ב Morzine שמוקשרת ברכבל ל Avoriaz והיה יותר מנפלא (חופשת הסקי השלישית שלי באירופה והכי טובה בינתיים). כדאי לקנות את הסקיפס לכל Portes du Soleil. זה אתר ענקי (נחשב לגדול בעולם, 650 ק"מ) עם המון מסלולים בכל הרמות. האתר מורכב מחמישה אזורים מקושרים שכל אחד מהם הוא בגודל אתר בינוני. בחלק מהקישורים תצטרך ללכת קצת (לא נורא בכלל) או אפילו לסוע כמה דקות באוטובוס. Avoriaz היא בדיוק באמצע האתר כך שתוכל להספיק להגיע לכל קצה של האתר ולחזור באותו יום וכך לנסות ולכסות את כל האתר בשבוע. לגבי העיירה עצמה, הדעות נחלקות לשניים: אלו שחושבים שהיא מדהימה ביופיה ואלו שחושבים שהיא קיצונית בכיעורה... הארכיטקטורה במקום היא מודרנית עם בנייני עץ גבוהים. אין מכוניות ב Avoriaz אם אתה מחפש שלווה. אם אתה מחפש עיירה עם בקתות ובנייה נמוכה עדיף שתישן בעיירה סמוכה כמו Morzine. הנוף בכל האתר הוא נפלא. יש קלאב מד ב Avoriaz. אם אתה מחפש חופשה זולה, יש אכסניית נוער ב Morzine.

ofofofof

New member
נכון....בערך שעה ורבע.....

אבל אני מזהיר אותך, אני כמעט הקאתי בדרך מג'נבה לאבורייז ובדרך חזרה, כי העלייה על ההר פשוט הורסת, זה היה ממש קשה לי, אבל אולי בגלל שזה הייתה הפעם הראשונה שלי והכל.... האתר AVORIAZ ממש מעולה! אם את נוסעת בclub med אז תשימי לב שלמנהלת של המלון קוראים ולרי והיא יודעת כמה מילים בעברית ושהיא רואה אותך ומזהה שאתה ישראלי, מתקיימת השיחה הבאה: ישראלי - בונג'ור! ולרי - בונג'ור! שלום! סבבה! מה נשמע? אחלה! פיצוץ! (ועוד ששכחתי....) אבל היא נחמדה! תהנה/י!!!!!!!!!!!! אופיר

למעלה