שעות עבודה

שעות עבודה../images/Emo133.gif

כמה שעות אתם עובדים כל יום
האם אתם נוהגים להישאר שעות נוספות
באיזו תכיפות
האם אתם עובדים גם מהבית
בוקר טוב ויום נפלא לכולנו

תשובות

1. כמה שעות אתם עובדים כל יום
בין 9 ל-10. 2. האם אתם נוהגים להישאר שעות נוספות
באיזו תכיפות
משתדל להימנע מכך, ולאחרונה גם אמרתי למנהל הישיר שלי בהקשר זה "כתוב לי על המצח פראייר?" 3. לא, אינני עובד מהבית, וגם את המספר הסלולרי שלי לא מסרתי.

boringvered

New member
תשובות

- כמה שעות עובדת בכל יום - 8.5 שעות - האם נשארת שעות נוספות - בשלב זה לא - תלוי בדרך כלל באילוצי לימודים ומשפחה אבל בעבר נשארתי בתכיפות די גבוהה. כיום ממש ממש לעיתים רחוקות. - האם עובדת מהבית - לפעמים נותנת תמיכה מרחוק או נכנסת למערכות מהבית כשיש תקלה אחרי שעות העבודה. ויום נפלא גם לך. ורד

../images/Emo133.gif מערכת השעות שלי קצת משוגעת.

ביום ראשון אני עובדת מ8:00 עד 19:00 ולעומת זאת ביום שלישי מ15:30 עד 19:00, כל יום שונה. משתדלת מאוד לא לעבוד שעות נוספות, ביחוד לא ביום ראשון...
ואם יש פותרת בעיות באמצעות ה-
.

dudusch

New member
אצלי השעות אמורות להיות

שמונה וחצי שעות ביום, 8:00 - 16:30, כששני ימי שישי שלי חופשיים בחודש. נשאר שעות נוספות ברמות של בין חצי שעה לשעה, למרות שמשתדל לצמצם, יש ימים שאין ברירה. לא נוהג לקחת עבודה הביתה, עד עכשיו זה קרה פעם אחת כשהיה לי דד ליין מסויים ולא רציתי להישאר לבד במשרד...

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

כמה שעות אתם עובדים כל יום
מכיוון שהתחלתי עבודה חדשה השבוע, ובעבר עבדתי כמו מטורפת 12-15 שעות ביום. החלטתי שהפעם לא אעשה את הטעות הזו. אז אני משתדלת לעבוד 9 שעות ביום. מדי פעם אתן חצי שעה עד שעה נוספת, כי בכל זאת מצפים ממני.
האם אתם נוהגים להישאר שעות נוספות באיזו תכיפות
כמו שאמרתי אשתדל כמה שפחות עד בכלל לא.
האם אתם עובדים גם מהבית
אשתדל לא לעשות את הטעות הזו גם. בעבר עשיתי את זה. הפעם עד כמה שאוכל אשתדל שלא.
יום נפלא לכולנו, וסוף שבוע מקסים

למעלה