שעות פתיחת בית ספר

kobitton

New member
שעות פתיחת בית ספר

קיבלנו מכתב בנדון בו מנהלת בית הספר מבקשת מאתנו לחתום על כך שאנו ההורים נהיה מודעים לכך שבין 7:30 ל:745 אין אחריות מבוגר . רציתי לדעת מה מדיניות היישוב בנושא? נראה לי תמוה הכיסוי הזה . לדעתי אם שערי בית הספר פתוחים אז הם באחריות בית הספר . (לא משנה שהילדים שלי באחריותי 24 שעות ) ..אם אין מורה אחראי שלא יפתחו אבל כדי להספיק להיות יישובים בכיתה בשמונה אני מעריך ששערי בית הספר צריכים להיות פתוחים זמן סביר .

ronpel

New member
הסבר ופתרון

קובי שלום כפי שידוע בית ספר בישוב כמו כל בתי הספר בארץ שייכים למשרד החינוך ופועלים בהתאם להוראות והנחיות מנכ"ל . הנוהל קובע שיש לפתוח את בית הספר בשעה 0745 כאשר משעה זו יש גם מורה אחראי שמשגיח. לאור בקשות רבות של הורים להקדים את שעת הפתיחה ל7:30 נבדק הנושא מול משרד החינוך. יש אפשרות לבצע זאת אך לא יהיה מורה בזמן זה ויש לקבל אישור של 100% של ההורים שיודעים שזה המצב . במידה וההורים רוצים שתהיה השגחת מבוגר - זה צריך להתבצע באמצעות וועד ההורים של בית הספר. אני מציע שתפנה אליהם על מנת שיארגנו זאת. בברכה רונן

להוסיף על דברי רונן.

מבחינת ביטחון חצר בית הספר בשעה 7:30 כבר לאחר סריקה ושומר נמצא בשער. בנוסף רכב הביטחון נוכך באזור עד 8:00. כך שהצד הבטחוני מכוסה,הבעיה הינה רק הנחיות משרד החינוך בנוגע למורה תורנית.

הבהרה - כל ההורים צריכים לחתום!

גם מי שלא מתכוון לשלוח את ילדיו בשעה 07:30 לביה"ס על מנת שניתן יהיה לישם את הנוהל החדש עבור מי שכן מעונין לשלוח את ילדיו בשעה זו.

למעלה