שעות שינה וקימה

שעות שינה וקימה

הבחור קם היום ב7 בבוקר אז אני עייפה

האם זמני הקימה והשינה של בן/בת הזוג מתואמים עם שלכם?
אחד קם ראשון ומעיר את השני? כל אחד שם שעון ואחראי על הקימה שלו?
הולכים לישון באותו הזמן, או שאחד ינשוף והשני איש של בוקר (אנשים שלעולם לא אבין ותמיד אקנא בהם)?

Ruby Gem

New member
שעות שינה וקימה

כל אחד מאיתנו מתחיל את העבודה בשעה אחרת- אז לרוב אני קמה הרבה יותר מוקדם ממנו.
לפעמים יוצא שאנחנו מתחילים לעבוד באותה השעה - אז אם הוא הולך לחדר כושר בבוקר הוא מתעורר לפניי, ואם לא - אנחנו קמים ביחד ואז גם יש לי טרמפ.
כל אחד מאיתנו שם לעצמו שעון- אלא אם כן אנחנו צריכים לקום ביחד. אבל כך או כך - כל אחד מתעורר מהשעון של השני. זו לא ממש שינה אחרי שהשעון המעורר מצלצל.
בשישי - שבת אנחנו לרוב קמים ביחד. הוא עובד ימי שישי לסירוגין, אז אם הוא עובד הוא מקפיץ אותי לחדר כושר ואם הוא לא עובד- אנחנו הולכים ביחד.
לפעמים קורה בשבתות שאחד מאיתנו ישן עד יותר מאוחר - אבל זה נדיר.

אנחנו תמיד הולכים לישון ביחד.

Princess Lotta

New member
ה-
מחליטה מתי קמים

סתם, זה בסופ"ש בעיקר, או אם בא לה להפריע לנו לישון בלילה.
&nbsp
נירי קם ב06:30, נותן לי נשיקה ויוצא ב07:00. אני פרילאנסרית כרגע ולרב מצליחה לחזור לנמנם לי עד 8/9.

מאז שעברנו- השעות די מתואמות

שנינו עד היום קמנו בארבע בבוקר כל יום בגלל הג'ט לג/הודעה שקיבלנו מהארץ והעירה אותנו...
המיטה שלנו במלון דירות כל כך גרועה שכל תזוזה בצד אחד מורגשת מיד בצד השני של המזרן-זוועה
.
&nbsp
היום פעם ראשונה שהתעוררנו ברבע לשבע-ממש מאוחר!!!

&nbsp
ברגיל אני קמה בחמש וחצי בבוקר באופן טבעי, בעלי מתעורר סביב שבע וחצי. לרוב לא הייתי בבית כשהוא התעורר אלא בעבודה
.
הוא הולך לישון מאוד מאוחר לעומתי...
&nbsp
&nbsp
אצלנו כל אחד אחראי על שעות השינה שלו, מכוונים שעון בנייד ולא תלויים באחר.
לגבי השעה שהולכים לישון-אני משתדלת לא להירדם מוקדם כדי שנבלה ביחד במיוחד בימים שהוא עובד.
עכשיו זה קצת שונה כי אנחנו די גמורים מכל ההסתובבויות והטיולים פה כדי להכיר את האיזורים השונים אז אני נרדמת עוד לפני עשר בלילה, ברגיל הולכת לישון סביב 23:30.

אצלנו הוא כמעט תמיד קם לפניי

כי יש לו עבודה של גדולים.
השינה פחות טובה ברגע שהשעון שלו מצלצל, ובדרך כלל זה סבבה כי אז כשהשעון שלי מצלצל קצת אחריו יותר קל לי לקום. אם הוא לא שם אז יותר קל לי לקום מאוחר, להתחיל את כל היום מאוחר, ולהתבאס מזה אח״כ.
&nbsp
אנחנו הולכים לישון פחות או יותר באותו הזמן, אבל לא תמיד ממש יחד. לפעמים אחד נשאר ער במיטה עם הלפטופ או ספר או משהו.

elena20

New member
אני קמה שעה וחצי לפניו באופן קבוע (אני ב7.00 והוא ב8.30)

לגבי הליכה לישון הוא הולך לישון בערך שעתיים אחריי, כל אחד אחראי על הזמן שלו
תודות לשעון מעורר בנייד.

meedas

New member
קמים ביחד

אני קמה, מתארגנת בזריזות ויוצאת (ארוחת בוקר ומקלחת אחרי שהגעתי לעבודה. אני רוכבת לשם על אופנים).
הוא קם, מתארגן לאט, אוכל ארוחת בוקר, מטייל עם הכלבים, מתרחץ, ורק אז יוצא..
בלילה - נכנסים למיטה יחד. לפעמים הוא ממשיך לשבת ליד המחשב עוד 20 דקות כדי לתת לי זמן לקרוא קצת לפני השינה. אבל נרדמים יחד
&nbsp
שנינו אגב אנשי בוקר

Fufu The Girl

New member
הוא תמיד קם לפניי...

בדר"כ הוא קם בסביבות 06:15-06:30, ויוצא בסביבות 06:45.
אני מתעוררת בדר"כ ב- 07:15-07:30.
כל אחד אחראי על ההתעוררות של עצמו, שמים שעון מעורר כל אחד לפי השעה שלו.

תמיד הולכים לישון ביחד, ותמיד אני נרדמת קודם, לרוב הוא רואה כדורגל / משחק ולכן נרדם אחריי..

שנינו לא טיפוסים של בוקר ומעדיפים לישון כמה שיותר...

haych

New member
היוש!

חזרתי לארץ, זה הזמן להשלים פערים :)

אתייחס לימים בהם עבדתי (החל ממחר אני מובטלת באופן רשמי!)
א' עובד במשמרות. כשהוא עובד בוקר הוא קם 10 דק' לפני. לפעמים אני מתעוררת מהשעון, ולפעמים לא. אם אני מתעוררת-לרוב אני מצליחה לחזור לישון לעוד עשר דקות.
אם הוא עובד צהריים הוא שם לעצמו שעון לשבע-שבע וחצי (הוא לא אוהב להרגיש שבזבז את היום, גם לא בשבת...) כך שמתעורר כשאני כבר יוצאת.
אם הוא עובד בוקר הוא הולך לישון ב-23:00-23:30, ואם ערב-קצת אחרי חצות. אני בד"כ הולכת לישון ב-1-2 בלילה כי אני מורחת את הזמן מול המחשב...

בשבת אני ישנה עד 8-9 והוא קם עם שעון.

haych

New member
היה מדהיייים

המקום הכי יפה שהייתי בו עד עכשיו, ובלי עין הרע הייתי בלא מעט!
קרחונים, הרי געש, לויתנים, כלבי ים, מפלים, אוקיאנוס, מזג אוויר שהתחלף כל 5 דקות - פשוט מושלם!!

דובי1401

New member
ביחד

למזלייייי שנינו צריכים להיות בעבודה בשמונה וחצי, אז קמים יחד מתארגנים יחד ויוצאים מהבית יחד.
רק שהוא ממשיך בחמש לעבודה נוספת ואני פונה לעיסוקי או הביתה.
ומחכה לו עד שהוא מגיע סביבות שמונה -תשע
&nbsp
הולכים לישון בדרך כלל יחד, או שאני צופה באיזה סדרה או שתיים ואז הולכת לישון :)

למעלה